:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2012
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2012
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2012-12-04 - Geplaatst door: Werner
COSMOPOLIS
     

Eindelijk is hij er dan, de langverwachte release van Cosmopolis. Dompel je onder in de onwerkelijke wereld van multimiljonair Eric Packer (Robert Pattinson) tijdens zijn reis door de straten van Manhattan in een peperdure limousine. Tijdens zijn rondritten komt de 28-jarige zakenman in bizarre situaties terecht en verliest hij langzaam de grip op de realiteit. De paranoia slaat toe.

 

In Cosmopolis reist multimiljonair Eric Packer (Pattinson) door Manhattan in een poging om zijn haren te laten knippen. Tijdens zijn zoektocht naar een kapsalon probeert hij gewoon zijn zaken te regelen zoals altijd, maar in de chaos die op zijn pad komt – waaronder een presidentiële stoet, gewelddadige antiglobaliseringsprotesten en de begrafenis van een beroemdheid – maakt hij enkele verkeerde beslissingen. Cosmopolis is een bizarre, meeslepende rit door Manhattan geregisseerd door David Cronenberg.

 

Van regisseur David Cronenberg (A History Of Violence, Eastern Promises). Topcast met o.a. Robert Pattinson, Juliette Binoche en Paul Giamatti. Officiële selectie Cannes Filmfestival 2012

 
Regie: David Cronenberg (A History Of Violence, Eastern Promises)

Cast: Juliette Binoche, Paul Giamatti, Robert Pattinson

Speelduur: 108 minuten

Kijkwijzer: 16, geweld, grof taalgebruik

Vanaf 12 december op dvd en Blu-ray

 
VAMPS
     

Verdrijf de donkere dagen van december met de nieuwe hilarische komedie Vamps. In deze film draait alles om twee knappe vampiers, gespeeld door Alicia Silverstone en Krysten Ritter (Confessions Of A Shopaholic). Hun ongecompliceerde leventje komt echter in gevaar wanneer ze beide ten prooi vallen aan verliefdheid.

 

Goody (Alicia Silverstone) en Stacey (Krysten Ritter) leiden een uitermate goed leven in de New Yorkse nachten als twee knappe, jonge vampieren. Hun leven raakt echter gecompliceerd wanneer ze verliefd worden op twee mannen en worden opgejaagd door vampierenjagers. Nu zullen ze een keuze moeten maken die hun onsterfelijkheid en misschien nog wel veel meer in gevaar kan brengen.

 

Sex And The City meets Twilight in deze vampire chickflick. Van de regisseur van Clueless en Look Who's Talking.

 
Regie: Amy Heckerling

Cast: Alicia Silverstone (Clueless), Sigourney Weaver (Avatar), Krysten Ritter (Confessions Of A Shopaholic, 27 Dresses)

Speelduur: 90 minuten

Kijkwijzer: 12, seks, angst, grof taalgebruik

Vanaf 12 december op dvd

 
TARANTINO XX COLLECTION
     

En als laatste kunnen we met veel trots melden dat eOne Benelux de Tarantino XX Collection uitbrengt! Deze verzamelbox bevat 8 films die gekozen zijn door de filmmaker zelf om de eerste 20 jaar van zijn indrukwekkende carrière te illustreren. Deze exclusieve box bevat naast de filmklassiekers Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Kill Bill Vol. 1, Reservoir Dogs, Kill Bill Vol. 2, Jackie Brown, Death Proof en True Romance bovendien 8 uur aan nooit eerder verschenen bonusmateriaal. De unieke extra's bestaan o.a. uit interviews met filmcritici, sterren en andere grootheden uit de filmwereld. En dit alles in een schitterende verpakking. Een uiterst mooi cadeau voor de feestdagen!

 

Deze unieke boxset bevat 8 films die door Quentin Tarantino persoonlijk zijn gekozen om de eerste 20 jaar van zijn indrukwekkende carriere te illustreren. De Tarantino XX Collection bevat naast de filmklassiekers Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Kill Bill Vol. 1, Reservoir Dogs, Kill Bill Vol. 2, Jackie Brown, Death Proof en True Romance bovendien 8 uur aan nooit eerder verschenen bonusmateriaal.

 

Tarantino's favoriete films voor het eerst samen in een boxset. Met 8 uur aan nooit eerder vertoonde extra's en uniek artwork

 
Regie: Quentin Tarantino (Pulp Fiction, Resevoir Dogs, From Dusk Till Dawn)

Cast: Samuel L. Jackson, John Travolta, Uma Thurman, Brad Pitt

Speelduur: 1100 minuten

Kijkwijzer: 16, geweld, grof taalgebruik

Vanaf 5 december op dvd