:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: GIRLS SEIZOEN 1 EN HOW TO MAKE IT IN AMERICA SEIZOEN 2
PERSBERICHT: GIRLS SEIZOEN 1 EN HOW TO MAKE IT IN AMERICA SEIZOEN 2
Bron: Warner - Datum: 2012-12-30 - Geplaatst door: Werner
2 topseries van HBO om het jaar in te zetten!

Warner Home Video wenst u prettige feesten en hoe kunnen we dat beter doen dan met twee HBO series? Twee pareltjes over jonge mensen die hun weg zoeken in de Big Apple en in het leven. Twee series die bewijzen dat op dit moment niemand beter de tijdsgeest kan vatten dan HBO. Vanaf 30 januari vindt u het eerste seizoen van Girls en het tweede seizoen van How To Make It In America in de winkels!

GIRLS SEIZOEN 1

Girls
is de nieuwkomer en wordt door critici en publiek beschouwd als dé revelatie van 2012. De serie werd bedacht, geschreven en geregisseerd door Lena Dunham, die ook de hoofdrol voor haar rekening neemt. In deze vaak rauwe, schaamteloos eerlijke en vooral heel erg grappige serie, neemt ze je mee in het leven van vier New-Yorkse vriendinnen die hun weg proberen te vinden in hun eerste jobs en hun prille relaties. Verguisd door puriteins Amerika, aanbeden door een steeds groter wordende schare fans. Girls is niet te missen, baanbrekende TV die een nieuwe standaard zet voor alle "vrouwenseries". Girls is "something else"...

Extra's Girls S1 (DVD):
• Audiocommentaar,
• Inside the episodeHOW TO MAKE IT IN AMERICA SEIZOEN 2

How To Make It In America
is aan zijn tweede en voorlopig laatste seizoen toe. Wie in het eerste seizoen al kennismaakte met Ben en Cam zal ongetwijfeld benieuwd zijn hoe het onze jonge ondernemers verder vergaat in hun pogingen om het te maken in de New-Yorkse modewereld. Van de makers van Entourage, maar cooler, hipper, minder glamoureus en - met de impliciete commentaar op de economische crisis - helemaal geworteld in de huidige tijdsgeest.

Extra's How To Make It In America S2 (DVD):
• Audiocommentaar,
• Inside the episode
Recent nieuws van dezelfde bron