:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE HOBBIT - AN UNEXPECTED JOURNEY
PERSBERICHT: THE HOBBIT - AN UNEXPECTED JOURNEY
Bron: Warner - Datum: 2013-02-08 - Geplaatst door: Werner
THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY

Met The Hobbit: An Unexpected Journey brengt Warner Home Video een van de grootste home entertainmentreleases van het jaar naar uw scherm. Dit epische avontuur, waarvan de regie in de bekwame handen is van meervoudig Oscarwinnaar Peter Jackson, verschijnt op 17 april op DVD, 2-disc Blu-ray en 4-disc 3D Blu-ray. Bovendien zal deze home entertainment release gevolgd worden door een Extended Edition, die in het najaar uitkomt. Deze eerste aflevering in de trilogie gebaseerd op J.R.R. Tolkien’s populaire meesterwerk The Hobbit, neemt ons opnieuw mee naar de fabelachtige wereld van Midden – aarde, voor een buitengewoon verhaal over een kleine hobbit die tot grootse dingen in staat is..

The Hobbit: An Unexpected Journey kan rekenen op een sterke cast, samengesteld uit een mix van gevestigde waarden en nieuw talent. Ian McKellen herneemt zijn rol als Gandalf De Grijze, zijn geliefde personage uit The Lord Of The Rings trilogie, en Martin Freeman schittert in zijn rol als Bilbo Balings, het hoofdpersonage van de film. Verder maken ook Richard Armitage (Thorin Eikenschild), Cate Blanchett (Galadriel), Christopher Lee (Saruman) en Hugo Weaving (Elrond) hun opwachting. Andy Serkis kruipt tot slot opnieuw op verbluffende wijze in de huid van Gollem.

De film is genomineerd voor drie Oscars, in de categorieën Beste Productie Design, Beste Visuele Effecten en Beste Make-up & Hairstyling.

Synopsis
The Hobbit: An Unexpected Journey volgt de reis van hoofdpersonage Bilbo Balings, die een epische tocht onderneemt om het eens verloren dwergenkoninkrijk Erebor te heroveren op de draak Smaug. Wanneer hij op een dag uit het niets benaderd wordt door de tovenaar Gandalf, besluit Bilbo om zich bij 13 (hongerige en dorstige) dwergen te voegen. Onder leiding van de legendarische krijger Thorin Eikenschild vertrekken ze op een reis die hen leidt langs de wildernis, verraderlijke gebieden vol Aardmannen, Orks en dodelijke Wargs, en een mysterieuze, sinistere figuur die bekend staat als de Necromancer. Alvorens ze hun doel, de woestenij rondom de Eenzame Berg, bereiken moet het gezelschap zich eerst een weg banen door de hachelijke tunnels van de Aardmannen. Hier ontmoet Bilbo een schepsel dat zijn leven voor altijd zal veranderen.. Gollem. Daar, op de kusten van een ondergronds meer, ontdekt Bilbo Balings bij zichzelf talenten en een dosis moed waarvan hij het bestaan niet wist, en krijgt hij Gollem’s ‘precious’ ring in bezit. Het lijkt een simpele, gouden ring maar Bilbo heeft geen idee op welke manier het lot van Midden – aarde eraan verbonden is..

Bonusmaterialen
• Featurette (BD, 3D BD): ‘New Zealand: Home of Middle Earth’: Regisseur Peter Jackson neemt je mee voor een bezoekje aan het Midden – aarde uit The Hobbit: An Unexpected Journey.

• Behind the Scenes Video Blogs (BD, 3D BD): In een reeks videoblogs werp je samen met de acteurs uit de sterrencast een blikje achter de schermen, goed voor meer dan twee uur aan bijkomende content. Hoogtepunten zijn onder andere:
- Start van de productie
- Scouten van de locaties
- Filmen in 3D
- Post – Productie Interview
- Wellington Wereldpremière
• Trailers (BD, 3D BD)
Recent nieuws van dezelfde bron