:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2013
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2013
Bron: Universal - Datum: 2013-02-18 - Geplaatst door: Werner
BARBIE EN DE ROZE SCHOENTJES

Dans jezelf een weg naar een magisch avontuur, samen met Barbie als Kristyn, een ballerina met grootse dromen! Wanneer ze een paar fonkelende, roze schoentjes aanpast, wordt ze samen met haar boezemvriendin Hailey weggetoverd naar een fantastische balletwereld. Hier ontdekt Kristyn dat ze zal moeten meedansen in haar favoriete balletten om de boze Sneeuwkoningin te verslaan. Met opvoeringen van de legendarische balletten Giselle en Het Zwanenmeer ontvouwt het avontuur zich tot een wonderlijke reis met als motto: dans met je hart en al je dromen zullen uitkomen!

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 76 minuten

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Nederlands, Frans

Ondertitels: Frans CC, Spaans

Releasedatum DVD: 6 maart 2013

 
Extra's:
• Videoclips

• Verwijderde scènes

• Trailer Barbie Mariposa (nieuw)

• En ontdek nog veel meer extra's

 

FOR A GOOD TIME , CALL...

 

Ari Graynor (Nick And Norah's Infinite Playlist), Lauren Anne Miller (50/50), Justin Long (Dodgeball: A True Underdog Story) en Nia Vardalos (My Big Fat Greek Wedding) vertolken de hoofdrollen in deze hilarische en sexy comedy. Lauren (Miller), streber en burgertrutje, werd net gedumpt door haar vriend. Katie (Graynor), sexy en rebels, verliest haar droomflat als ze geen kamergenote vindt. Noodgedwongen besluiten de twee absolute tegenpolen om samen te hokken. Ze hebben niets gemeenschappelijk, tot Lauren ontdekt dat Katie bijklust met telefoonseks en ze een briljant businessplan op tafel legt. Terwijl het geld begint binnen te stromen, stuit hun nieuwe vriendschap echter op onverwachte uitdagingen, zoals... het echte leven. Wie heb ik aan de lijn, hallo, hallo?

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 84 minuten

Beeldformaat: 2.35:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Italiaans, Spaans

Ondertitels: Engels CC, Nederlands, Frans,...

Releasedatum DVD: 6 maart 2013
 

CORAL REEF: HUNTERS & THE HUNTED

 

De echte schatten van de Malediven, die vaak geroemd worden als de "Parels van de Indische Oceaan", bevinden zich eigenlijk onder de wateroppervlakte: de koraalriffen! Laat je meedeinen tussen de adembenemende kleurenpracht van deze uitgestrekte koraalwouden. Zie zeeschildpadden voorbijzwemmen, op zoek naar voedsel. Trek je hoofd in om een botsing te vermijden met gigantische scholen felgekleurde vissen die flitsend bescherming zoeken in de talloze grotten en spleten. Laat je verwonderen door de onwaarschijnlijke diversiteit van het leven in de koraalriffen, en dat allemaal in adembenemende 3D.

 
Technische fiche Blu-ray:
 

Speelduur: 52 minuten

Beeldformaat: 1.78:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels, Frans, Italiaans, Spaans; DTS Surround 5.1: Portugees, Turks...

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC, Spaans...

Releasedatum Blu-ray: 13 maart 2013
 

CORAL REEF: MYSTERIOUS WORLDS UNDER WATER

 

In dit 3D avontuur zien we hoe haaien op zoek gaan naar het volgende lekkere hapje en hoe de meest uiteenlopende scholen vissen door de koraalriffen zwemmen en zwermen en met hun wemelende schakeringen hun hongerige belagers op de verkeerde "vin" zetten. Hoewel deze voortdurende strijd erg barbaars klinkt, bestaat er een uitgekiende balans tussen de jagers en hun prooien! Eten of gegeten worden, in deze onderwaterwereld staat alles in het teken van overleven.

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 52 minuten

Beeldformaat: 1.78:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels, Frans, Italiaans, Spaans; DTS Surround 5.1: Portugees, Turks...

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC, Spaans...

Releasedatum Blu-ray: 13 maart 2013
 

TRANSFORMERS PRIME: S1 V3 DECEPTICONS UNLEASHED

 
Releasedatum DVD: 20 maart 2013
 

TRANSFORMERS PRIME: S1 V4 UNLIKELY ALLIANCES

 
Releasedatum DVD: 20 maart 2013
 

GRIMM – SEIZOEN 1
 

De klassieke sprookjes van de gebroeders Grimm komen op onnavolgbare wijze tot leven in deze duistere en fantasierijke tv-bewerking van de producers van Buffy The Vampire Slayer en Angel. Nick Burkhardt (David Giuntoli) ontdekt dat hij afstamt van een lange bloedlijn van "Grimms", behoeders van de balans tussen de mensen en de mythische wezens die ons belagen. Gezegend – of vervloekt – met de gave om het kwaad te zien dat onder ons leeft, probeert Nick wanhopig om zijn twee levens gescheiden te houden. Zijn betrokkenheid bij de eeuwenoude rivaliteit in het Grimm-universum doet die scheidingslijn echter steeds meer vervagen. Bekijk de 22 spectaculaire, angstaanjagende afleveringen van deze unieke fantasy-reeks nu zonder onderbrekingen en met verhelderende extra's.

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: ca. 900 minuten, 22 afleveringen

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Frans; Dolby Surround 2.0: Engels, Frans; Dolby Surround 2.0 Stereo Audio 3D Frans

Ondertitels: Nederlands, Frans

Releasedatum DVD: 20 maart 2013
 
Extra's:
• Deleted scenes
• Gag Reel
• The World of Grimm
• Making Monsters
• Audition Tapes
• VFX Progressions
• Scares
• Morphs
• The Language of Grimm
 

ANNA KARENINA

 

Na de bekroonde kaskrakers Pride & Prejudice en Atonement is Anna Karenina al de derde samenwerking tussen Oscargenomineerde Keira Knightley en de kritisch bejubelde regisseur Joe Wright. Oscarwinnaar Tom Stoppard (Shakespeare In Love) puurde een nieuwe, theatrale visie uit de tijdloze roman van Leo Tolstoj en bewerkte het epische liefdesverhaal tot een krachtige exploratie van het menselijk vermogen om lief te hebben. Wanneer Anna haar geluk en haar huwelijk in vraag begint te stellen, heeft dat gevolgen voor iedereen rondom haar.

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 130 minuten

Beeldformaat: 2.40:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround 5.1: Frans, Italiaans, Duits...; Dolby Surround 2.0: commentaren

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC, Duits,...

Releasedatum Blu-ray: 20 maart 2013
 
Extra's:
HD Content
• Deleted scenes
• Anna Karenina: An Epic Story about Love
• Adapting Tolstoy
• Keira as Anna
• On Set with Director Joe Wright
• Dressing Anna
• Anna Karenina: Time-Lapse Photography

SD Content

• Commentaar met regisseur Joe Wright
 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 124 minuten

Beeldformaat: 2.40:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC

Releasedatum DVD: 20 maart 2013
 

THE OFFICE – SEIZOEN 8

 

In het hilarische achtste seizoen van de bekroonde reeks The Office (Primetime Emmy), staat er in Scranton van alles te gebeuren. Andy, de kersverse manager van Dunder Mifflin, ontdekt al snel dat hij de functie wellicht wat onderschat heeft. Hij wil niet alleen het respect van zijn werknemers verdienen, hij moet ook voortdurend in de clinch gaan met Robert California (James Spader, Boston Legal), de enigmatische nieuwe CEO die van het kantoor zijn persoonlijke speeltuin wil maken. Ook Dwight doet een gooi naar de macht: hij voert als teamleider een delegatie aan die in Florida onder – de wellicht licht gestoorde - Nellie Bertram (Catherine Tate, Dr. Who) gaat werken. De relatie tussen Jim en Pam wordt op de proef gesteld wanneer Pam met moederschapsverlof vertrekt en haar plaatsvervangster haar zinnen op Jim zet. Intussen koestert Erin nog steeds geheime gevoelens voor Andy, diept Angela haar relatie uit met haar knappe (Staats)senator en gaat Darryl op zoek naar liefde in het magazijn. Bekijk zonder één enkele onderbreking de 24 afleveringen in deze vierdelige boxset van de Amerikaanse versie van The Office, ontwikkeld door Primetime Emmy Award-winnaar Greg Daniels (Parks And Recreation, The Simpsons). Geniet daarnaast ook van uitzonderlijke extra's, waaronder uitgebreide episodes, deleted scenes, webisodes en nog veel meer!

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: ca. 900 minuten, 24 afleveringen

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Frans; Dolby Surround 2.0: Engels

Ondertitels: Nederlands, Frans

Releasedatum DVD: 20 maart 2013

 
Extra's:
• Loads of Deleted scenes
• Blooper Reel
• Webisodes
• XLVI Football Championship
 

30 ROCK – SEIZOEN 6
 

De meermaals bekroonde comedyreeks 30 Rock (Primetime Emmy, SAG, Peabody en Golden Globe) pakt in zijn knotsgekke zesde seizoen onder meer uit met een extra portie Koreaanse dictators, mantradiefstallen, erotische normalisatie en plantenkinderen. Primetime Emmy Awardwinnares Tina Fey herneemt haar rol als Liz Lemon, de veelgeplaagde en van alle kanten belaagde schrijfster van TGS, die in deze jaargang een nieuw élan gevonden lijkt te hebben. Ook privé gaat het haar voor de wind, al kan dat voor een stuk aan M&M pannenkoeken liggen. Maar is de nieuwe, verbeterde Liz wel opgewassen tegen de fratsen van GE-kopstuk Jack Donaghy (Alec Baldwin, houder van Primetime Emmy, Golden Globe en SAG awards), die andermaal zijn gewiekste Kabletown-plannen ontvouwt? Tegen Tracy Jordan (Tracy Morgan) die zijn eigen stem vindt als... idioot? Tegen Jenna Maroney (Jane Krakowski), die haar liefdesleven naar nieuwe, extreme hoogtes tilt? Tegen NBC-loopjongen Kenneth Parcell (Jack McBrayer) die nog steeds uitblinkt in Kenneth-heid? Of groeit de chaos haar finaal boven het hoofd? Zelfs na 22 afleveringen van Lorne Michaels' (Sons & Daughters) bejubelde serie komt aan de hilariteit geen einde, dankzij stapels exclusief bonusmateriaal.

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: ca. 450 minuten, 22 afleveringen

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Frans; Dolby Surround 2.0: Engels

Ondertitels: Nederlands, Frans

Releasedatum DVD: 20 maart 2013
 
Extra's:
• Deleted scenes
• Behind-the-scenes

• Cheyenne Jackson & Jane Krakowski's "Live from Studio 6H" Warm Up Songs

 

N.C.I.S. LOS ANGELES – SEIZOEN 3

 

Het derde seizoen van NCIS: Los Angeles gaat direct spetterend van start. Het team arriveert in Roemenië om hun bazin en vriendin, Hetty Lange (Oscarwinnares Linda Hunt), te redden uit de handen van een meedogenloze misdaadfamilie. Hetty's missie blijkt echter een persoonlijk tintje te hebben, waardoor er een schokkend geheim aan het licht komt over het verleden van teamleider "G" Callen (Chris O'Donnell). Dit geheim leidt tot de eerste samenwerking met Hawaii Five-0. Samen proberen ze een wereldwijde pandemie te voorkomen... en uiteindelijk leidt Callens vendetta tot een grote confrontatie. Het team is sterker dan ooit tevoren dankzij de expertise van voormalig Navy SEAL Sam Hanna (LL Cool J), speciaal agent Kensi Blye (Daniela Ruah) en LAPD-contactpersoon Marty Deeks (Eric Christian Olsen). Terwijl ze de wereld over reizen om criminelen in de kraag te vatten, worden ze op de hoogte gehouden van alle internationale inlichtingen door technologische genieën Eric Beale (Barrett Foa) en Nell Jones (Renée Felice Smith). Ook gedurende dit derde seizoen, vol met 23 afl everingen en explosief bonusmateriaal op 6 DVD's, vergt elke missie kortom weer het uiterste van het team...

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: ca. 986 minuten, 23 afleveringen

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands, Engels CC

Releasedataum DVD: 20 maart 2013

 
Extra's:
• Zes exclusieve featurettes

• "Pa make loa (Touch of Death)" – Hawaii Five-0 combinatieaflevering

• Audiocommentaar met Daniela Ruah & Eric Christian Olsen (bij één aflevering)

• Deleted scenes
 

DORA: DORA'S PAASAVONTUUR

 
Technische fiche DVD:

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Surround 2.0 stereo: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Spaans

Releasedatum DVD: 20 maart 2013

 

I AM
 

De regisseur van Liar Liar, Nutty Professor, Bruce Almighty en Ace Ventura: Pet Detective levert met I Am een verrassend aangrijpende en inspirerende film af! In deze documentaire vertelt Tom Shadyac zijn eigen verhaal, dat van een succesrijk Hollywoodregisseur die na een bijna fatale hoofdwonde een reis onderneemt om het antwoord te vinden op twee heel simpele vragen: "Wat loopt er mis met onze wereld?" en "Wat kunnen we eraan doen?"

Met zijn vier man sterke filmploeg bezoekt Tom enkele van de grootste geesten van onze tijd, zoals schrijvers, dichters, leraars, religieuze leiders en wetenschappers (Howard Zinn, Lynn McTaggart, Desmond Tutu, Thom Harmann, Coleman Barks). Enerzijds zoekt hij naar dat ene fundamentele, endemische probleem waar alle andere problemen uit voortspruiten. Anderzijds denkt hij na over zijn eigen levenskeuzes: de excessen, de hebzucht en, finaal, de genezing. Wat als de oplossing van de wereldproblemen zich al die tijd pal voor onze eigen neus bevond?

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 78 minuten

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels; Dolby Surround 2.0: Frans, Duits

Ondertitels: Engels CC, Nederlands, Frans,...

 

JESUS CHRIST SUPERSTAR

 

Jesus Christ Superstar, de rockklassieker van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, keert terug naar zijn roots met deze sensationele uitvoering, opgenomen in de UK tijdens de Live Arena Tour. De ongelofelijke cast – met Tim Minchin als Judas Iskariot, Melanie C als Maria Magdalena, Chris Moyles als Koning Herodes en Ben Forster als Jezus Christus – voert bekende hits uit als I Don't Know How to Love Him, Gethsemane, Heaven on Their Minds, Everything's Alright, King Herod's Song en Superstar. Een opwindende, eigentijdse interpretatie van een onverwoestbare klassieker.

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 105 minuten

Beeldformaat: 16:9 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC, Duits,...

Releasedatum Blu-ray: 27 maart 2013
 
Extra's:

• Een Inleiding door Andrew Lloyd Webber

• Achter de Schermen

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 105 minuten

Beeldformaat: 1.78:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC

Releasedatum DVD: 27 maart 2013

 

RISE OF THE GUARDIANS – DE VIJF LEGENDES

 

De nieuwste animatiefilm van DreamWorks Animation is een magisch verhaal met in de hoofdrol de vijf legendes Jack Vorst, de Paashaas, de Kerstman, de Tandenfee en Klaas Vaak. Wanneer de boosaardige Git de aarde bedreigt moeten de vijf legendes voor het eerst met elkaar samenwerken om de fantasie en dromen van alle kinderen over de hele wereld te beschermen. De Vijf Legendes is een ultieme familiefilm vol humor en actie. Het is nu al een klassieker, geloof het maar!

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 93 minuten

Beeldformaat: 1.78:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Nederlands, Vlaams, Frans; Dolby Surround 2.0: Engels Commentaar

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels

Releasedatum DVD: 27 maart 2013
 
Extra's:

• Filmmakers' Commentary by Director Peter Ramsey and Producers Christina Steinberg and Nancy Bernstein

• Dreamers & Believers
• Previews:
- The Croods
- Dreamworks Dragons: Riders of Berk
- Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
- Rise of the Guardians The Video Game

• World of DreamWorks Animation: Shrek / Madagascar / How To Train Your Dragon / Kung Fu Panda

• More Magic (DVD-ROM)
 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 97 minuten

Beeldformaat: 1.78:1 – 1080p

Geluid: Dolby True HD 7.1: Engels; Dolby Digital 5.1: Engels, Nederlands, Vlaams, Frans; Dolby Surround 2.0: commentaren

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels

Releasedatum Blu-ray: 27 maart 2013

 
Extra's:

• Filmmakers' Commentary by Director Peter Ramsey and Producers Christina Steinberg and Nancy Bernstein

• Blu-ray exclusives:
- Jack Frost Snowball Showdown! (Game)
- Rock, Paper, Scissors with Sandy (Game)
• Special Features (HD)
- Behind the Magic
- The Man Behind the Guardians
- Dreamers & Believers
• Previews HD:
- The Croods
- Dreamworks Dragons: Riders of Berk
- Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
- Rise of the Guardians The Video Game

• World of DreamWorks Animation: Shrek / Madagascar / How To Train Your Dragon / Kung Fu Panda

• More Magic (DVD-ROM)
 
Technische fiche 3D Blu-ray:

Speelduur: 97 minuten

Beeldformaat: 1.78:1 – 1080p

Geluid: Dolby True HD 7.1: Engels; Dolby Digital 5.1: Engels, Nederlands, Vlaams, Frans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels

Releasedatum Blu-ray: 27 maart 2013

 Recent nieuws van dezelfde bron