:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERIOHT: RELEASES APRIL 2013
PERSBERIOHT: RELEASES APRIL 2013
Bron: Paradiso - Datum: 2013-02-23 - Geplaatst door: Werner
LAWLESS
 

Synopsis:

In deze sfeervolle, maar keiharde misdaadfi lm besluiten de drie Bondurant-broers (Tom Hardy, Shia LaBoeuf en Jason Clarke) tijdens de drooglegging in de jaren '30 een illegale drankhandel op te zetten, wat al snel tot een zeer succesvolle onderneming uitgroeit met behulp van lokale crimineel Floyd Banner (Gary Oldman). Hiermee halen ze zich echter wel de woede op de hals van corrupt special agent Rakes (Guy Pearce), die een gewelddadige werkwijze niet schuwt bij het naleven van de wet. Lawless was opgenomen in de Official Selection van het Cannes Filmfestival 2012, en is gebaseerd op waargebeurde feiten, zoals beschreven in het boek The Wettest County in the World van Matt Bondurant, kleinzoon van Jack Bondurant.

 

Cast: Tom Hardy (Inception, The Dark Knight Rises), Shia Labeouf (Transformers I,II,III; Eagle Eye), Gary Oldman (The Dark Knight Rises, Tinker Tailor Soldier Spy), Jessica Chastain (The Help, Zero Dark Thirty)

Regie: John Hillcoat (The Proposition, The Road)

Genre: Misdaad, Drama

Geluid: Engels Dolby Digital/DTS 5.1 (DVD); Engels DTS MA 5.1 (Blu-ray)

Ondertitels: Nederlands, Frans

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum DVD: 4 april 2013
Releasedatum Blu-ray: 4 april 2013
 


ROBOT AND FRANK

 
Synopsis:

Een in de nabije toekomst afspelend ontroerend, maar tevens humoristisch portret van een man (Frank Langella - Frost/Nixon)met beginnende Alzheimer, en de robot (stem: Peter Sarsgaard) die de steun en toeverlaat wordt in zijn warrige bestaan.

 
Cast: Frank Langella (Unknown, The Box), James Marsden (The Loft, Straw Dogs), Liv Tyler (Lord Of The Rings, The Incredible Hulk), Susan Sarandon (Cloud Atlas, The Lovely Bones)

Regie: Jake Schreier (First Winter, Magic Valley)

Genre: Misdaad, Drama, Komedie

Geluid: Engels Dolby Digital/DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands, Frans

Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum DVD: 4 april 2013
 
THE KINGS OF APPLETOWN

 

Synopsis:

Drie enorme jeugdsterren in één film: De Sprouse tweeling Cole en Dylan ('Het Hotelleven van Zack en Cody') samen met 'Victorious' ster Victoria Justice. De twee jongens zijn per ongeluk getuige van een misdaad. De vader van hun vriendin Betsy krijgt deze gemene zaak in zijn schoenen geschoven en het drietal is vastbesloten om zijn onschuld te bewijzen. Ze gaan op zoek naar aanwijzingen om de daders achter de tralies te krijgen. Dit doen ze natuurlijk op hun eigen chaotische manier en voor ze het weten belanden de drie van de één in de andere grappige, bizarre en spannende situatie...

 

Cast: Dylan Sprouse (Wizards Of Waverly Place, Hannah Montana), Cole Sprouse (Wizards Of Waverly Place, Hannah Montana), Victoria Justice (Victorious, Fun Size, Spectacular), Patrick Brennan (The Next Three Days, Take)

Regie: Robert Moresco (Million Dollar Baby, Crash)

Genre: Avontuur, Komedie

Geluid: Engels Dolby Digital

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum DVD: 4 april 2013