:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2013
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2013
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2013-02-26 - Geplaatst door: Werner
THAT'S MY BOY
 

Sony Pictures Home Entertainment brengt op 20 maart de komedie That's My Boy uit op dvd en Blu-ray disc. That's My Boy vertelt het verhaal van Donny en zijn zoon Todd. Donny voedde Todd op als tienervader tot zijn achttiende verjaardag. Daarna verloren de twee het contact met elkaar voor jaren. Todd weet dan ook niet wat er gebeurt wanneer zijn vader vlak voor zijn huwelijk weer opduikt. Ondertussen heeft Todd immers zijn naam veranderd en gaat hij door het leven als een succesvol zakenman. Donny daarentegen, maakte een puinhoop van zijn leven en hoopt dat zijn zoon hem zal helpen.

 

Regisseur: Sean Anders

Acteurs: Adam Sandler (Click, Jack And Jill), Andy Samberg (Friends With Benefits), Leighton Meester (The Roommate)

Genre: Komedie
Release DVD en Blu-ray koop op 20 maart 2013
 
Extra's op dvd:
• Gag Reel

• Deleted Scenes Hot Tub -Director's Cut

• Deleted Scenes The Donny Berger Story

• Deleted Scenes Money Trouble

• Deleted Scenes Fun in the Tub

• Deleted Scenes School

Exclusieve extra's op Blu-ray disc:

• Who Are All These People?

• Greetings from Cape Cod

• Classy Rick's Bacon and Leggs

 

SMASHED
 

Sony Pictures Home Entertainment brengt op 13 maart de aangrijpende film Smashed uit op dvd. Smashed vertelt een meeslepend verhaal over liefde, trouw en wat het betekent om toegewijd te zijn aan iemand waarvan je houdt en tegelijkertijd te erkennen dat je je eigen leven dringend moet veranderen. Kate en Charlie zijn een jong getrouwd stel en houden allebei van muziek, plezier maken en vooral van alcohol. Wanneer Kate haar drinkgedrag problematisch wordt en haar job als leerkracht in het gevaar brengt, besluit ze om lid te worden van de AA en te stoppen met drinken. Dankzij de hulp van haar vriendin Jenny en de onderdirecteur van de school Mr. Davies, boekt Kate stap voor stap vooruitgang. Een beter leven en een betere gezondheid zijn in zicht, maar stoppen met drinken blijkt niet zo eenvoudig als Kate had gedacht. Door haar nieuwe levensstijl is Kate verplicht om de moeilijke relatie met haar moeder en de leugens die ze aan haar werkgever vertelde onder ogen te komen. Bovendien moet ze voor zichzelf uitzoeken of haar relatie met Charlie voortkomt uit liefde of slechts uit hun dronken vlucht van de realiteit.

 

Regisseur: James Ponsoldt

Acteurs: Mary Elizabeth Winstead (Abraham Lincoln: Vampire Hunter), Aaron Paul (TV-serie Breaking Bad), Nick Offerman (TV-serie Parks & Recreation), Megan Mullally (TV-serie Will & Grace), Mary Kay Place (TV-serie Mary Hartman, Mary Hartman), Octavia Spencer (The Help)

Genre: Drama

Release DVD koop op 13 maart 2013
 

Extra's op dvd:

• Commentary with Director James Ponsoldt & Actress Mary Elizabeth Winstead

• Making of Featurette

• Toronto Film Festival Red Carpet and Q&A

• Deleted Scenes Kids Ask Kate About Baby Gender

 

PREMIUM RUSH
 

Op 13 maart brengt Sony Pictures Home Entertainment de actiefilm Premium Rush uit op dvd en Blu-ray. In deze thriller nemen onophoudelijke spanning en intense actie de bovenhand tijdens een race op leven en dood door de straten van Manhattan. Aanstormend verkeer, geschifte taxichauffeurs en 8 miljoen chagrijnige voetgangers ontwijken; dagelijkse kost voor Wilee (Joseph Gordon-Levitt), de meeste behendige en agressieve fietskoerier van New York. En dat op een baanfiets, dus zonder versnellingen en remmen. Dan moet je niet alleen heel goed kunnen fietsen, maar ook een klein beetje gestoord zijn. Maar als Wilee op een dag een pakketje ophaalt voor een "premium rush", blijkt dat niet zomaar een pakketje te zijn. De routineklus draait uit op een achtervolging op leven en dood door de straten van Manhattan. En deze keer wil iemand hem echt dood hebben.

 

Regisseur: David Koepp

Acteurs: Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon, Dania Ramirez

Genre: Actie, thriller

Release DVD en Blu-ray koop op 13 maart 2013
 

Extra's op dvd:

• The Starting Line

• Behind The Wheels

 

KILL FOR ME
 

Sony Pictures Home Entertainment brengt op 13 maart de thriller Kill For Me uit op dvd. In deze film overwegen de kamergenoten Amanda en Hailey moord om komaf te maken met hun problemen. Wanneer Amanda haar verleden en haar ex-vriend probeert te vergeten, zoekt ze een kamergenoot om de huur mee te delen. Hailey trekt bij haar in. De twee worden al snel goede vriendinnen en delen hun donkere geheimen en hun verleden waarin ze beiden misbruikt werden met elkaar. Amanda's ex-vriend laat haar echter niet met rust en hoewel Hailey haar probeert te beschermen, weten de twee meisjes dat het zo niet verder kan. Daarom besluiten ze dat moord misschien een oplossing biedt en beramen ze een plan dat hen voor eens en voor altijd van het verleden moet verlossen.

 
Regisseur: Michael Greenspan

Acteurs: Katie Cassidy, Shannon Chan-Kent, Donal Logue, Ryan Robbins

Genre: Horror, thriller
Release DVD koop op 13 maart 2013
 

Extra's op dvd:

• The Making of Kill For Me

 

A DARK TRUTH
 

Op 6 maart brengt Sony Pictures Home Entertainment de thriller A Dark Truth uit op dvd. Deze met actie doorspekte thriller vertelt over het alsmaar schrijnender tekort aan water en de heldhaftige mannen en vrouwen die strijden voor de bescherming ervan. In de jungle van Ecuador is het water besmet met bloed. Aan de basis hiervan ligt een massamoord als gevolg van een wreed bondgenootschap tussen een multinational en het lokale militaire regime. Alleen de vastberaden rebel Francisco en zijn vrouw Mia kunnen dit drama bewijzen. Voormalig CIA-agent en talkshow presentator Jack trekt door de verraderlijke jungle van Ecuador in een poging om Francisco en Mia te redden. Hij riskeert alles en gaat de meedogenloze strijd aan om de doofpotoperatie aan het licht te kunnen brengen.

 

Regisseur: Damian Lee

Acteurs: Andy Garcia (The Godfather: Part III), Eva Longoria (TV-serie Desperate Housewives), Forest Whitaker (The Last King Of Scotland)

Genre: Actie, thriller

Release DVD koop op 6 maart 2013
 

Extra's op dvd:

• Behind A Dark Truth

 

LAKE PLACID: THE FINAL CHAPTER
 

Op 6 maart 2013 brengt Sony Pictures Home Entertainment de bloedstollende horrorfilm Lake Placid: The Final Chapter uit op dvd. In dit vierde en laatste deel van de Lake Placid-reeks nemen horrorsterren Robert Englund en Yancy Butler het voor een laatste keer op tegen de bloeddorstige krokodillen. De krokodillen zijn terug en ze zijn groter, gemener en agressiever dan ooit. Opgesloten in hun natuurreservaat, zijn de reptielen uitgegroeid tot ware monsters. Hongerig verlangen ze dan ook naar hun volgende portie mensenvlees. Ondertussen komt een groep jongeren tijdens een schooltrip per ongeluk in het reservaat terecht. Terwijl de scholieren moeten vechten voor hun leven, geraken ze verzeild in de confrontatie tussen stroper Jim en jachtopziener Reba. Deze Lake Placid is de laatste hysterische horrorfilm met een geweldige finale!

 

Regisseur: Don Michael Paul

Acteurs: Robert Englund (A Nightmare On Elm Street), Yancy Butler (Kick Ass), Elisabeth Ríhm (TV-serie Heroes)

Genre: Horror
Release DVD op 6 maart 2013
 

WILL
 
You'll never walk alone
 

Will is een inspirerend verhaal over het verwerken van een verlies en het vervullen van een droom. Na de dood van zijn moeder, gaat de jonge Will naar een internaat. Als na drie jaar zijn vader opduikt met twee kaartjes voor de Champions League finale in Istanbul, maken ze zich op voor een groot avontuur. Maar vlak voor hun vertrek overlijdt de vader van Will. Toch besluit hij naar Istanbul te gaan, als eerbetoon aan zijn vader.

 
Regisseur: Ellen Perry

Acteurs: Bob Hoskins (Roger Rabbit, Hook), Damian Lewis (TV-serie Homeland), Kristian Kiehling (TV-serie Terra Nova), Perry Eggleton

Genre: Drama
Release DVD Koop op 6 maart 2013
 

Extra's op dvd:

• Feature Commentary with Director Ellen Parry and Producer Zack Anderson

• The Making of Will

• The Making of the Music at Abbey Road

• Fight Scene

 

DE KLEINE PRINS

PLANEET VAN DE WIND / PLANEET VAN DE MUZIEK

 

De magie van De Kleine Prins komt tot leven op dvd met twee nieuwe avonturen.

 
Planeet Van De Wind

De Kleine Prins en zijn trouwe vriend Vos ontdekken een schitterende wereld waar de bewoners hebben geleerd hoe ze de wind die hun stad bedreigt, in toom kunnen houden. Maar het evenwicht wordt verstoord en langzaam raakt hun planeet bedolven onder het ijs. Welk geheimzinnig verschijnsel brengt de Eolians in levensgevaar?

 
Planeet Van De Muziek

Op de Planeet van de Muziek gaat alles mis sinds de diep bedroefde diva is gestopt met zingen. Onbegrepen door haar volk, stort ze haar hart uit bij de Kleine Prins. Ze houdt van de Prins van de Bloemen, maar dat is een onmogelijke liefde. Beide volken haten elkaar en opgehitst door de Slang maken ze zich klaar voor de strijd. Alleen de Kleine Prins en Vos kunnen ze redden.

 
Regisseur: Pierre Alain Chartier

Stemmen: Guillaume Gallienne, Marie Gillain

Genre: Animatie

Release DVD koop op 6 maart 2013