:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Koch Media >> PERSBERICHT: DRIE TITELS OPNIEUW TE KRIJGEN
PERSBERICHT: DRIE TITELS OPNIEUW TE KRIJGEN
Bron: Koch Media - Datum: 2013-02-26 - Geplaatst door: Werner
Koch Media is een toonaangevende producent en distributeur van digitale entertainmentproducten, waaronder de distributie van films op Blu-ray en DVD in de Benelux.

Koch Media brengt deze drie films opnieuw uit op DVD en Blu-ray!

Koch Media brengt in maart drie films opnieuw uit op DVD en Blu-ray. Volg het waargebeurde verhaal van Max Manus in de Noorse film A Man Of War, begeef je met Andy Garcia in de wereld van de drugskartels met The Line of verken de City of Angels met Mick 'Crocodile' Dundee!

A MAN OF WAR

Het waargebeurde A Man Of War vertelt het verhaal van Max Manus, een man die naar Noorwegen terugkeert, dat op dat moment bezet is door de nazi's. Max sluit zich aan bij het verzet, maar wordt gearresteerd. Hij weet te ontsnappen naar Schotland, waar hij opgeleid wordt in het plegen van sabotagemissies op Duitse bevoorradingsschepen. Eenmaal terug in Noorwegen weet hij met behulp van de 'Oslo Groep' de Duitsers op spectaculaire wijze zware verliezen toe te brengen. Hiermee wordt Max echter een doelwit van de Gestapo...

A Man Of War won zes Amanda Awards, onder andere in de categorieën Beste Acteur, Beste Film en Beste Screenplay. De film werd in 2009 ingezonden als 'Beste Buitenlandse Film' voor de Oscars.

Regisseurs: Espen Sandberg & Joachim Ronning
Taal: Engels, Noors en Duits, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 115 minuten
Releasedatum: 13 maart 2013


THE LINE

Javier Salazar (Andy Garcia, The Godfather III, Ocean’s trilogie) is het hoofd van een machtig drugskartel en kiest de opvliegerige luitenant Pelon (Esai Morales, NYPD Blue) als zijn opvolger. De andere volgelingen van Javier zijn hier niet blij mee, vooral als Pelon besluit contact te leggen met Afghaanse terroristen. De terroristen willen heroïne ruilen voor een directe toegang tot "The Line", de smokkelroutes tussen Tijuana en de VS. Als de Amerikaanse autoriteiten deze samenwerking ontdekken, zetten ze huurmoordenaar Mark Shields (Ray Liotta, Goodfellas) in om Pelon af te maken. Deze klus lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, vooral als Shields achtervolgd wordt door zijn verleden...

Regisseur: James Cotten
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 92 minuten
Releasedatum: 13 maart 2013


CROCODILE DUNDEE IN LOS ANGELES

Crocodile Dundee klinkt iedereen wel bekend in de oren! In dit avontuur volg je de wereldberoemde krokodillenjager Mick ‘Crocodile’ Dundee (Paul Hogan), die zijn rustige leventje in Australië verruilt voor het drukke stadsleven van Los Angeles. Mick reist zijn vriendin Sue Charlton (Linda Kozlowski) achterna, samen met hun achtjarige zoontje Mikey. Eenmaal aangekomen ontdekt Sue op de redactie van de krant een verdachte zaak rondom een kleine filmmaatschappij. Ze besluit op onderzoek uit te gaan en Mick, galant als hij is, wil haar hierbij helpen. Hij neemt een baantje op de filmset en samen spitten ze de zaak uit. Dit levert een komisch avontuur op waar jong en oud van zal genieten.

Regisseur: Simon Wincer
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 92 minuten
Releasedatum: 13 maart 2013