:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: JACK REACHER
PERSBERICHT: JACK REACHER
Bron: Paramount - Datum: 2013-03-28 - Geplaatst door: Werner
JACK REACHER

"Een spetterende rit. Tom Cruise slaat de nagel op de kop!"  - Peter Travers, Rolling Stone

De legendarische actieheld van bestsellerauteur Lee Child spettert van het scherm in de adembenemende actiethriller die op 22 mei 2013 verschijnt op Blu-ray en DVD

Eén van de boeiendste romanfiguren die ooit de overstap "van boek naar witte doek" waagde, debuteert binnenkort ook aan het home entertainmentfront met de langverwachte release van Jack Reacher op Blu-ray en DVD op 22 mei 2013. Tom Cruise kruipt met zijn typische overgave in de huid van zijn brutale personage en zijn zinderende vertolking houdt je van begin tot einde op het puntje van je stoel genageld. Jack Reacher, een film die gebaseerd is op de gelijknamige en uitermate populaire bestsellerreeks van auteur Lee Child, werd tot scenario bewerkt en geregisseerd door Oscarwinnaar Christopher McQuarrie (Beste Originele Scenario, The Usual Suspects, 1995). Jack Reacher is een film boordevol bloedstollende actie, spanning en suspens en pakt uit met een achtervolgingsscène die nu al in de annalen van de cinema mag bijgeschreven worden. Liefhebbers van rauwe actie, verrassende plotwendingen en verslavende adrenaline komen beslist aan hun trekken, temeer omdat de film gedragen wordt door een fantastische ensemblecast met o.m. Robert Duvall (Apocalypse Now), Rosamund Pike (Die Another Day), Werner Herzog (Rescue Dawn), David Oyelowo (Rise Of The Planet of the Apes), Richard Jenkins (The Cabin In The Woods) en Jai Courtney (A Good Day To Die Hard).

De Blu-ray/DVD combopack van Jack Reacher staat barstensvol meeslepende extra’s waaronder een diepgravend item over de reis die Reacher aflegde van het boek naar het witte doek, een onderdeel over de passie waarmee de filmmakers de essentie van het personage getrouw wilden blijven en hun ambitie om een actiethriller af te leveren die een eerbetoon zou zijn aan de grensverleggende films uit de jaren ’70. De combopack bevat voorts ook een item over de training en stuntchoreografie achter de rauwe en intense vechttaferelen, een onderzoek naar het wereldwijde Jack Reacher-fenomeen met Lee Child zelf, alsook commentaren met Tom Cruise, regisseur Christopher McQuarrie en componist Joe Kraemer. De film zal ook beschikbaar zijn als single-disc DVD.

Jack Reacher Blu-ray/DVD Combo Pack
De Blu-ray van Jack Reacher pakt uit met hogedefinitiebeeld in 1080p en de volgende klanksporen: Engels 7.1 DTS-HD Master Audio, Frans / Spaans / Italiaans / Duits 5.1 Dolby Digital en Engelse Beschrijvende Audio. Ondertitels onder meer: Nederlands, Engels voor Doven en Slechthorenden, Frans, Spaans en Italiaans. Het widescreenbeeld van de dvd in de two-disc combo pack is speciaal aangepast voor breedbeeld-tv’s. Klanksporen o.m.: Engels en Frans 5.1 Dolby Digital en Engelse Beschrijvende Audio. Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans…

Release: 22 mei 2013 (Blu-ray, DVD)
Speelduur: 130 minuten

Deze inhoud vindt u op de discs terug:

Blu-ray
• Speelfilm in hoge definitie
• Commentaar door Tom Cruise en regisseur Christopher McQuarrie
• Commentaar door componist Joe Kraemer
• When the Man Comes Around
• You Do Not Mess with Jack Reacher: Gevechten & Arsenaal
• Het Fenomeen Reacher

DVD
• Speelfilm in standaard definitie

Jack Reacher Single-Disc DVD
Het widescreenbeeld van de single-disc dvd is is speciaal aangepast voor 16:9 breedbeeld-tv’s. Klanksporen o.m. Engels en Frans 5.1 Dolby Digital en Engelse Beschrijvende Audio. Ondertitels o.m.: Nederlands, Engels, Frans.
De disc bevat de speelfilm in standaarddefinitie.

Paramount Pictures en Skydance Productions presenteren een Tom Cruise Production:
“Jack Reacher”. Uitvoerend producenten zijn Jake Myers, Ken Kamins, Kevin Messick, David Ellison, Dana Goldberg en Paul Schwake. Productie door Tom Cruise, Don Granger, Paula Wagner en Gary Levinsohn. Het scenario werd geschreven door Christopher McQuarrie, die de film ook regisseerde.

Jack Reacher wordt in België en Nederland gedistribueerd door Universal Pictures Benelux.