:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE NEWSROOM, GAME CHANGE EN VEEP
PERSBERICHT: THE NEWSROOM, GAME CHANGE EN VEEP
Bron: Warner - Datum: 2013-05-25 - Geplaatst door: Werner
De zomer is in aantocht, en met de release van het eerste seizoen van Aaron Sorkin's drama The Newsroom, Golden Globe - winnaar Game Change en het eerste seizoen van Veep zul je je de komende maanden geen moment moeten vervelen! Warner Home Video brengt deze drie releases vanaf 12 juni uit op DVD!

THE NEWSROOM SEIZOEN 1

Het bejubelde The Newsroom, ontsproten uit het creatieve brein van Aaron Sorkin (The West Wing, The Social Network), neemt ons mee voor een blik achter de schermen bij de nieuwsdienst van de fictieve zender ACN. In het nieuwsprogramma News Night probeert de nieuwe executive producer MacKenzie McHale (Emily Mortimer, Shutter Island) samen met haar team en het cynische nieuwsanker Will McAvoy (Jeff Daniels) iedere dag de kijkers een kwaliteitsvolle nieuwsuitzending voor te schotelen. Daarbij worden ze niet alleen gehinderd door bedrijfsmatige en commerciële belangen, maar ook door hun persoonlijke beslommeringen. The Newsroom beschikt over een ijzersterke cast en de serie biedt drama van de bovenste plank die ons een, soms harde, blik gunt op hoe nieuws in de Verenigde Staten gemaakt wordt. De reeks werd genomineerd voor twee Golden Globes en het eerste seizoen is nu dus vanaf 12 juni beschikbaar op DVD.

Extra's:
• The Rundown,
• Mission Control,
• Deleted Scenes,
• Audio Commentaries,
• Inside The Episodes


GAME CHANGE

Game Change, gemaakt door regisseur Jay Roach en schrijver Danny Strong, volgt de razend spannende race naar het Witte Huis in 2008, op het moment dat John McCain (Ed Harris) zijn presidentiële campagne op gang trapt. Van het kiezen van de toenmalige gouverneur van Alaska Sarah Palin als running mate, tot zijn uiteindelijke nederlaag in de verkiezingen, alles wordt onthuld in deze knappe blik achter de schermen van 's werelds grootste verkiezingscarrousel. Game Change geeft een beeld van de intense menselijke drama’s binnen het team van McCain, de belangrijke beslissingen achter gesloten deuren en hoe de keuze voor Palin tot stand kwam. De sterke cast, met onder meer Woody Harrelson en Julianne Moore die een verbazingwekkende vertolking van Sarah Palin neerzet, en de intense plot bezorgden Game Change 3 Golden Globes.

Extra's:
• Creating A Candidate,
• Game Change: The Phenomenon


VEEP SEIZOEN 1

In het eerste seizoen van de nieuwe HBO - comedyserie Veep maken we kennis met Selina Meyer (Emmy-winnares Julia Louis-Dreyfus), een senatrice wiens carrière in stijgende lijn gaat wanneer ze vicepresident van de Verenigde Staten wordt. Een droomjob zo lijkt het, maar niets is minder waar.. We volgen het jachtige bestaan van een vicepresident die politieke brandjes blust, haar drukke werk probeert te combineren met een veeleisend privéleven en de belangen van de president behartigt, ondanks hun moeizame relatie. Veep parodieert op hilarische wijze zowel het dagelijkse kantoorleven als de politieke wereld, waarbij zelfs de meest banale beslissing – van een yoghurtsmaak tot de keuze van een huisdier – onverwachte en verstrekkende gevolgen kan hebben. In de cast vinden we verder bekende namen als Anna Chlumsky (In the Loop), Matt Walsh (Hung) en Tony Hale (Arrested Development) terug.

Extra's:
• The Making of Veep,
• Veep: Misspoke,
• Veep Obesity,
• Deleted Scenes & Outtakes,
• 12 Audio Commentaries met cast & crew