:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2013
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2013
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2013-05-25 - Geplaatst door: Werner
THE NUMBERS STATION

John Cusack speelt de te schande gemaakte Black Ops-agent Emerson. Hij wordt belast met het beschermen van Katherine (Malin Akerman), een medewerkster van een klein CIA-zendstation op het Britse platteland. Het station zendt geheime berichten naar leden van de CIA, verpakt in codereeksen. Na een hinderlaag worden Emerson en Katherine gedwongen hun toevlucht te nemen tot het station zelf. Ze bevinden zich in een gevecht met een vastberaden, maar onduidelijke vijand die het heeft voorzien op het manipuleren van de codes.

• Met topacteurs John Cusack en Malin Akerman
• Geïnspireerd op de populaire game Call Of Duty: Black Ops
• Van de makers van Daybreakers en The Coolers

Regie: Kasper Barfoed
Cast: John Cusack, Malin Akerman
Speelduur: 90 minuten
Kijkwijzer: 16, geweld, grof taalgebruik
Releasedatum: 19 juni 2013
CAN'T STAND LOSING YOU: SURVIVING THE POLICE

Gebaseerd op de memoires van The Police-gitarist Andy Summers is Can’t Stand Losing You de ultieme documentaire over deze iconische rockgroep. Tegen alle verwachtingen in veroveren zij in de jaren ‘70 en ‘80 de wereld met hun vernieuwende muziek. We volgen Summers tijdens zijn zegetocht met The Police, die naar eigen zeggen begon op Pinkpop. Tevens zien we de onvermijdelijke ondergang en de opmerkelijke wederopstanding van de band aan het begin van de 21e eeuw. De film van de voor een Oscar genomineerde regisseur Lauren Lazin geeft een unieke kijk achter de schermen bij de legendarische leden Sting, Andy Summers en Stewart Copeland. Naast archiefmateriaal bevat de documentaire beelden van de reünietour die de band hield ter ere van hun 30 jarige bestaan.

• Beleef de iconische band The Police door de ogen van gitarist Andy Summers
• Van de voor een Oscar genomineerde regisseur Lauren Lazin

Regie: Lauren Lazin, Andy Grieve
Cast: Andy Summers, Stewart Copeland, Sting
Speelduur: 82 minuten
Kijkwijzer: 12, drugs, grof taalgebruik
Releasedatum: 26 juni 2013


FLASHPOINT SEIZOEN 4

In het spannende vierde seizoen van de internationale hitserie Flashpoint staan de leden van de SRU (Strategic Response Unit) weer voor ogenschijnlijk onmogelijke opgaven. Gijzelingen en geweldsdelicten zijn aan de orde van de dag. Bij de start van dit nieuwe seizoen worden de agenten meteen in het diepe gegooid, waarbij één van hen levensgevaarlijk gewond raakt in een vuurgevecht. De sfeer binnen het team verslechterd wanneer blijkt dat het voortbestaan van de Strategic Response Unit aan een zijden draadje hangt..

• De hitserie van Veronica is terug met een spetterend vierde seizoen
Flashpoint is een kijkcijferhit in meer dan 50 landen

Regie: Mark Ellis, Stephanie Morgenstern
Cast: Amy Jo Johnson, Hugh Dillon, Sergio Di Zio, Enrico Colantoni, Michael Cram, David Paetkau
Speelduur: 360 minuten
Kijkwijzer: 12, geweld
Releasedatum: 26 juni 2013


MANKIND: THE STORY OF ALL OF US DEEL 1

Bereid je voor op een verhaal vol adrenaline over de opkomst van onze beschaving. Deze serie op History van de producers van America The Story Of Us, beslaat een periode vanaf de opbloeiende beschaving in Mesopotamië tot aan de ontdekking van Amerika. Deze baanbrekende productie brengt de grootse momenten en mijlpalen in menselijke prestaties opnieuw tot leven door middel van CGI en interactieve mappen . Beleef op spectaculaire wijze hoe het oude Egypte opbloeide terwijl Stonehenge werd gebouwd, hoe China op zijn top was terwijl Europa in de donkere middeleeuwen terecht kwam. Een fascinerende reis naar ons eigen verleden in 3 delen. Beleef het eerste deel van dit avontuur vanaf 26 juni.

• Het ontstaan van de mens op spectaculaire wijze in beeld gebracht
• Verteld door de voor een Oscar genomineerde acteur Josh Brolin

Speelduur: 180 minuten
Kijkwijzer: 12, geweld
Releasedatum: 26 juni 2013