:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2013
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2013
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2013-07-05 - Geplaatst door: Werner
BREAKING BAD – SEASON 05

Synopsis Breaking Bad seizoen 5
Geen kroon zonder kruis. Emmy-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul zijn terug als Walter White en Jesse Pinkman in het explosieve vijfde seizoen van Breaking Bad. Met de dood van Gus Fring is Walts transformatie van een fatsoenlijke huisvader in een gewetenloze drugscrimineel bijna voltooid. Met Jesse en Mike (Jonathan Banks) als partners, is Walt van plan een klapper te maken in de meth-business. Maar de vruchten van zijn moorddadige operatie worden bedreigd door een nieuwe ontwikkeling in het onderzoek, geleid door zijn genadeloze zwager Hank (Dean Norris). In het vijfde seizoen bereikt de wereld van Walter White nieuwe hoogtes, maar ook dieptes. Geproduceerd door Vince Gilligan en Mark Johnson.

Extra's
• Exclusieve bonusscène – Chicks 'n' Guns (8’)
Deze scene is exclusief geproduceerd voor de DVD/BD release! Het stuk heet: “Chicks ’n’ Guns” en zowel Aaron Paul, Bob Odenkirk en Charles Baker spelen erin mee. Totale duur is ongeveer 8 minuten.
• Behind the scenes of Chicks 'n' Guns (2’37)
Exclusief op DVD en Blu-ray: Behind The Scenes (BTS) of the Chicks ‘N’ Guns. Een exclusieve scene waarin dieper ingegaan wordt op de Chicks ‘n’ Guns scene en waarom en hoe het tot stand kwam. Aan het woord komen de schrijvers, de producer en we horen ook Vince zijn mening over de scene. Totale duur 2:37.

Release op dvd en Blu-ray op 7 augustus

DUO PACK: MY BEST FRIENDS WEDDING / NOTTING HILL

Synopsis Notting Hill
Anna Scott (Julia Roberts) is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar op de voet. William Thacker (Hugh Grant) is de eigenaar van een slechtlopend reisboekenwinkeltje in Notting Hill. Hij leidt een rustig leventje, weliswaar met een knotsgekke medebewoner, Spike. Sinds de scheiding van zijn vrouw staat zijn liefdesleven op een laag pitje. Beiden missen ze iets - of iemand - in hun leven. Als Anna's en Williams paden elkaar onverwacht kruisen, is romantiek wel het laatste waaraan ze denken. Of toch? Want in Notting Hill is de liefde onvoorspelbaar

Synopsis My Best Friends Wedding
Twee goede vrienden, Julianne (Julia Roberts) en Michael (Dermot Mulroney), hebben beloofd met elkaar te trouwen als ze niemand vinden voor hun 28e verjaardag. Maar enkele dagen voordat de belofte in vervulling gaat, staat Michael op het punt te trouwen. Het is pas dan dat Julianne zich realiseert dat ze van Michael houdt en ze gaat er alles doen om het huwelijk tegen te houden.

Release op dvd op 14 augustus


DUO PACK: EAT, PRAY, LOVE / THE DEVIL WEARS PRADA

Synopsis The Devil Wears Prada
Andrea 'Andy' Sachs (Anne Hathaway) heeft moeite om een eerste baan te vinden als journaliste. Bij gebrek aan betere opties solliciteert ze bij het modetijdschrift Runway, waar ze de tweede assistente wordt van hoofdredactrice Miranda Priestly (Meryl Streep). Priestly blijkt een ramp om voor te werken. Met een betere toekomst ten doel, zet Andy niettemin alles op alles om te voldoen aan de onmogelijke eisen van de hoofdredactrice. Terwijl ze steeds meer tijd aan haar werk besteedt, verwaarloost ze haar vriend Nate (Adrian Grenier). Zelf heeft ze dit amper door. De avances van de aantrekkelijke en gerespecteerde journalist Christian Thompson (Simon Baker) maken dat Andy haar prioriteiten totaal uit het oog dreigt te verliezen.

Synopsis Eat, Pray, Love
Elizabeth Gilbert (Julia Roberts) had alles waarvan een moderne vrouw geacht wordt te dromen: een echtgenoot (Billy Crudup), een huis en een carrière, maar eenmaal gescheiden voelt ze zich verloren en vraagt ze zich af wat ze nu echt wil in het leven. Om dit te ontdekken, gaat ze op wereldreis. Ze geniet van het eten in Italië, ervaart de kracht van gebed in India en vindt ten slotte de ware liefde op Bali, bij een Braziliaanse zakenman (Javier Bardem).

Release op dvd op 14 augustus


DUO PACK: TAXI DRIVER / RAGING BULL

Synopsis Taxi Driver
Taxi Driver uit 1976 brengt ons Robert de Niro als taxichauffeur Travis Bickle. Bickle gaat door een reeks persoonlijke tegenslagen steeds meer walgen van de vuiligheid en de morele verrotting in zijn woonplaats New York. De uitkomst is onvermijdelijk gewelddadig. Taxi Driver is een van de vele films die regisseur Martin Scorsese samen maakte met steracteur Robert de Niro, films die model mogen staan voor het sociale realisme van de jaren zeventig. Jodie Foster en Harvey Keitel leveren in bijrollen mooi werk.

Synopsis Raging Bull
Raging Bull is het levensverhaal van de legendarische bokser Jake La Motta. Blinde ambitie, naijver en een overkill aan testosteron lagen ten grondslag aan La Motta's carrière waarin hij in 1949 wereldkampioen middengewicht werd en één keer Sugar Ray Robinson versloeg. Robert De Niro, die in de beste method acting-traditie dertig kilo aankwam voor de rol, zet La Motta neer als een niet al te sympathiek figuur en geeft inzicht in de psyche van een bokser die door roeien en ruiten gaat om zijn doel te bereiken....

Release op dvd op 14 augustus