:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE BIG BANG THEORY SEIZOEN 6
PERSBERICHT: THE BIG BANG THEORY SEIZOEN 6
Bron: Warner - Datum: 2013-10-25 - Geplaatst door: Werner
THE BIG BANG THEORY SEIZOEN 6

Vanaf 4 december te koop op dvd

De Nobelprijs voor Fysica ging dit jaar naar een Belg en verrassend genoeg dus niét naar Dr. Sheldon Cooper. Akkoord, de jongeman heeft het de laatste tijd wel ontzettend druk. Als hij niet Words with Friends speelt tegen Stephen Hawking, is hij bezig met opnames voor zijn webshow Fun with Flags of zit hij bij z'n vriendin (jawel, z'n vriendin!) Amy Farrah - Fowler. Ook Leonard, Raj en astronaut Howard Wolowitz hebben in het zesde seizoen van The Big Bang Theory meer dan hun geniale handen vol met hun werk, hun vriendinnen en hun stripverhalen. Het zesde seizoen van The Big Bang Theory is vanaf 4 december beschikbaar op DVD. Bazinga!

De echte fans mogen zich bovendien in de handen wrijven, want vanaf 4 december is ook de unieke verzamelbox met alle zes seizoenen van The Big Bang Theory verkrijgbaar op DVD! De box bevat naast alle afleveringen ook heel wat bonusmateriaal, perfect dus om de koude en natte Belgische herfst mee door te komen!

Synopsis
Heel wat nieuwe ontdekkingen voor jouw favoriete vooruitdenkende, sociaal achtergebleven genieën: Leonard plus jaloersheid en wetenschap is niet gelijk aan Penny. Howards moeder en nieuwe echtgenote Bernadette zorgen voor opschudding … in de ruimte. De nieuwe love interest van Raj blijkt toch geen goede keuze te zijn. En zelfs Sheldon leert nieuwe, onweerlegbare waarheden in het zesde seizoen van deze swingende comedyreeks.

Bonusmaterialen:
• The Big Bang Theory: The Final Comedy Frontier
• Houston, We Have a Sit-com
• Electromagnetism
• The Big Bang Theory at PaleyFest 2013
• Gag ReelUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron