:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE VAMPIRE DIARIES 4 EN SUPERNATURAL 8
PERSBERICHT: THE VAMPIRE DIARIES 4 EN SUPERNATURAL 8
Bron: Warner - Datum: 2013-11-04 - Geplaatst door: Werner
Halloween nadert, en dus maken vampieren, demonen, heksen en andere figuren die je liever niet tegenkomt zich opnieuw op voor de griezeligste nacht van het jaar. Elena, Damon en Stefan zul je gelukkig niet tegenkomen, want in het vierde seizoen van The Vampire Diaries moeten zij zich voor het laatste jaar op de schoolbanken melden. Het belooft een passioneel maar ook moeilijk jaar te worden, want de wereld waarin ze zich bevinden wordt steeds donkerder... Ook de broertjes Winchester mogen zich in het achtste seizoen van Supernatural traditiegetrouw opmaken voor heel wat duistere avonturen! Het vierde seizoen van The Vampire Diaries is vanaf 4 december beschikbaar op DVD en Blu-ray, en het achtste seizoen van Supernatural is vanaf dan beschikbaar op DVD!

THE VAMPIRE DIARIES SEIZOEN 4

Het laatste jaar van het middelbaar is traditioneel een feestjaar, maar niet voor Elena (de ravissante Nina Dobrev). Zij gaat haar ergste nachtmerrie tegemoet, want ze worstelt met de pijnlijke overgang van mens naar vampier. Wanneer Damon (Ian Somerhalder) Elena naar een bovennatuurlijk leven leidt, komt al hun onderdrukte passie naar boven. En terwijl Stefan zo snel mogelijk een vampiergeneesmiddel probeert te vinden, valt de wereld rondom hen ten prooi aan een massa duistere krachten..

Bonusmaterialen:
• 6 featurettes,
• Fan Gallery,
• Unaired Scenes,
• Second Bite

De échte fans kunnen overigens nu alvast hun skivakantie annuleren, want sinds kort is ook de verzamelbox met de eerste drie seizoenen van The Vampire Diaries beschikbaar op DVD en Blu-ray! Geniet in de kerstvakantie van uren boordevol drama, spanning, actie én liefdesperikelen van jouw favoriete vampieren!

SUPERNATURAL SEIZOEN 8

De Leviathans vormen ondertussen geen bedreiging meer, maar Dean's (Jensen Ackles) miraculeuze terugkeer uit het vagevuur doet zijn relatie met zijn broer wankelen, vooral dankzij zijn vriendschap met de mede-ontsnapte gevangene en vampier Benny. Sam wordt achtervolgd door zijn romance van de “laatste kans” met een vrouw met wie hij eindelijk een soort van normaal leven kan leiden. De gebroeders Winchester staan voor verscheurende keuzes, maar ze kunnen tegelijk het kwaad de genadeslag geven!

De 6 disks met de 23 afleveringen van seizoen 8 zijn gevuld met demonen, heksen, vampiers, een fee, een golem en een trip naar de hel. Dit seizoen is het afschuwelijkste avontuur van Sam en Dean tot nu toe..

Bonusmaterialen:
• Episode Commentaries,
• Finding Supernatural,
• For the Defense of Mankind,
• Angel Warrior: The Story of Castiel,
• Gag Reel,
• Unaired Scenes