:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2013
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2013
Bron: Universal - Datum: 2013-11-12 - Geplaatst door: Werner
WAREHOUSE 13 SEASON 4

Zet je schrap voor nog meer paranormale, ijzingwekkende en superspannende momenten met het vierde seizoen van Warehouse 13! Na de vernietiging van hun pakhuis willen de agenten een gevaarlijk mythisch voorwerp inschakelen in een wanhopige poging om dat verlies weer ongedaan te maken. Maar dat blijkt een erg riskante onderneming die het Warehouse-team en hun wereld voor altijd dreigt te veranderen. Gastrollen zijn er dit keer weggelegd voor Brent Spiner (Star Trek: The Next Generation), Sam Huntington (Being Human) en andere bekende gezichten uit de sciencefictionwereld. Deze vijfdelige set bevat, naast 20 gloednieuwe en meeslepende mysteries, ook een schat aan ultrageheim bonusmateriaal, waaronder een nooit eerder vertoond hoofdstuk van de geanimeerde webreeks "Grand Designs."

Genre: Drama, Mysterie, Sciencefiction
Cast: Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek
Release dvd: 4/12/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Speelduur: 840 min
5 DVD - 20 afleveringen
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

Extra’s:
• Audiocommentaar
• Deleted scenes
• Extended scenes
• Gag reel
• Webisodes


THE ASSASSINS

In het jaar 198 verslaat Cao Cao (Chow Yun Fat), Eerste Minister van de Han-dynastie, China’s grootste krijger Lu Bu. Daarmee smoort hij de ambities van elke krijgsheer van het land in de kiem. Enkele jaren later, nadat hij zich ontfermd heeft over de Han-keizer, kroont Cao zichzelf tot Koning van Wei. Maar wanneer hij het majestueuze Eiland van de Bronzen Mus laat bouwen als symbool van zijn eigen macht, begint het gerucht de ronde te doen dat hij de Keizer van de troon wil stoten. Terzelfder tijd worden de jonge geliefden Mu Shun (Tamaki Hiroshi) en Ling Ju (Crystal Liu Yi Fei) vanuit hun gevangenenkamp overgebracht naar een verborgen graftombe. Hier worden ze vijf jaar lang opgeleid als huurmoordenaars en genadeloos klaargestoomd voor een geheime missie. In 220 voorspellen astronomische voortekenen dat er een dramatische verandering op til is. Cao’s zoon Cao Pi (Qiu Xin Zhi) en Cao’s aanhang zetten hem ertoe aan om de nieuwe Keizer te worden. Zijn tegenstanders zijn echter niet van plan dat zomaar te laten gebeuren...

Genre: Drama, Geschiedenis
Regie: Zhao Linshan
Cast: Chow Yun-Fat, Liu Yifei, Tamaki Hiroshi
Release dvd: 11/12/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Pictures Acquisitions
Speelduur: 103 min.
Beeldformaat: 2.35:1
Frans Dolby Digital 5.1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

KICK-ASS 2

De bizar dappere acties van Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson ) zorgen voor een nieuwe lading gemaskerde zelfbenoemde superhelden, onder leiding van de stoere Kolonel Stars and Stripes (Jim Carey), en onze held besluit zich bij hen aan te sluiten. Als de amateur-superhelden worden opgejaagd door Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) - herboren als The Mother Fucker - kan alleen zwaardvechtster Hit Girl (Chloë Grace Moretz) hen nog redden.

Genre: Actie, Comedy
Regie: Matthew Vaughn
Cast: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Jim Carrey
Release Blu-ray en dvd: 11/12/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Pictures
Speelduur: 98 min (dvd); 103 min (Blu-ray)
Beeldformaat: 2.40:1 (dvd); 2.40:1 - 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD MA 5.1, Frans DTS Surround 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Spaans, Italiaans (dvd); Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits, Portugees, Spaans, Italiaans (Blu-ray)

Extra’s: (Blu-ray)
• Alternate opening
• The Making of Kick-Ass 2
• Extended scenes
• Hit Girl Attacks: Creating the Van Sequence
• Big Daddy Returns: The Unshot Scene
• Feature Commentary with Aaron Taylor-Johnson, Christophe Mintz-Plasse, Chloë Grace Moretz and Writer/Director Jeff Wadlow

BOXSET KICK-ASS 1-2

Dave Lizewski is een doodgewone scholier. Hij woont bij zijn vader en vult zijn dagen met games en strips. Tot hij besluit zijn comicsobsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een superhero betaamt, kiest hij een klinkende naam - Kick-Ass -en hult hij zich in een flitsend pak met masker en gevechtsstok. Er is slechts één acuut probleem: Kick-Ass heeft nul superkrachten. Dat belet niet dat hij binnen de kortste keren een virale hit is op MySpace en YouTube. Zijn reputatie als misdaadbestrijder groeit nog meer wanneer ook Red Mist, Hit Girl en haar vader, Big Daddy, zich als crimefighters melden.

Genre: Actie, Comedy
Regie: Matthew Vaughn
Cast: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Nicolas Cage, Christopher Mintz-Plasse
Release Blu-ray en dvd: 11/12/2013
Kick-Ass heeft enkel NL ondertitels.
Speelduur: 215 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd);  Engels DTS-HD MA 5.1, Frans DTS-Surround 5.1 (Blu-ray)
Beeldformaat: 2.35:1 (dvd); 2.40:1 – 1080p (Blu-ray)
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands


SUITS SEIZOEN 1

De nieuwe serie Suits gaat over de snelle en riskante zakenwereld van een vooraanstaand advocatenkantoor in Manhattan. Succesvol bedrijfsjurist Harvey Specter (Gabriel Macht) neemt een groot risico door de geniale maar ongemotiveerde Mike Ross (Patrick J. Adams) aan te nemen als z’n nieuwe compagnon. Het enige probleem is dat Mike geen rechtendiploma heeft. Hij heeft echter wel een enorm grote kennisschat en een buitengewoon goed geheugen, waardoor hij een briljant advocaat blijkt te zijn. Mike en Harvey houden Mike’s gebrek aan juridische scholing geheim en worden een onverslaanbaar duo. Ook met Meghan Markle, Gina Torres, Sarah Rafferty en Rick Hoffman.

Genre: Comedy, Drama
Cast: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle
Release dvd: 11/12/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Television
Speelduur: 540 min
3 DVD - 12 afleveringen
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Frans, Nederlands

Extra’s
• Deleted scenes
• Outtakes
• Gag reel

THE PURGE

"Stel dat je, één nacht per jaar, ongestraft zou kunnen wegkomen met het plegen van een misdaad, wat zou je dan doen?" In het welvarende Amerika van de nabije toekomst heeft de overheid een jaarlijkse periode ingelast waarin elke vorm van criminaliteit, moord incluis, 12 uur lang ongestraft blijft: The Purge. Ziekenhuizen sluiten de deuren en de politie beantwoordt geen enkele oproep... een epidemie van geweld die de rest van het jaar rust moet verzekeren. Tijdens deze “zuiveringsnacht” wordt een gezin tot het uiterste gedreven wanneer de meedogenloze buitenwereld plots bij hen aanklopt... Zullen ze de nacht overleven?

Genre: Horror, Sciencefiction, Thriller
Regie: James DeMonaco
Cast: Ethan Hawke, Lena Headey
Release Blu-ray en dvd: 18/12/2013
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Pictures
Speelduur: 82 min (dvd); 86 min (Blu-ray)
Beeldformaat: 2.40:1 (dvd); 2.40:1 - 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD MA 5.1, Frans DTS Surround 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Nederlands, Frans (dvd); Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits, Italiaans, Spaans (Blu-ray)

Extra’s: (Blu-ray)
• Surviving the Night: The Making of The PurgeRecent nieuws van dezelfde bron