:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI-MAART 2014
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI-MAART 2014
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2014-01-13 - Geplaatst door: Werner
BREAKING BAD - THE FINAL SEASON

Het eindigt met een knal. In de laatste afleveringen zorgen Emmy Award-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul, als Walter White en Jesse Pinkman, voor een bloedig slot van Breaking Bad. Terwijl Walt en Jesse proberen de puinhopen van de meth-wereld achter zich te laten, en de bezeten DEA-agent Hank Schraders hen het vuur aan de schenen legt, mondt het avontuur uit in een ontknoping die niemand in Walts wereld onberoerd laat. Geproduceerd door Vince Gilligan, Mark Johnson en Michelle MacLaren. De onvermijdelijke afloop van het memorabele verhaal van Walter White.

Op DVD en Blu-ray vanaf 19 februari
Ontdek ook de complete box op DVD en Blu-ray vanaf 19 februari

THIS IS THE END

This Is The End is het verhaal over zes vrienden die gevangen zitten in een huis, nadat Los Angeles is getroffen door een serie vreemde en rampzalige gebeurtenissen. Terwijl buiten de wereld in brand staat, zorgen de claustrofobische omgeving en het tekort aan voedsel voor de nodige irritaties. Maar als de vrienden uiteindelijk het huis moeten verlaten, wordt hun vriendschap pas echt op de proef gesteld.

Regisseur: Evan Goldberg, Seth Rogen
Acteurs: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson
Genre: Comedy, fantasie
Op DVD en Blu-ray vanaf 8 januari

WHITE HOUSE DOWN

Politieagent John Cale (Channing Tatum) is net afgewezen voor z'n droombaan bij de Secret Service om president James Sawyer (Jamie Foxx) te beschermen. Hij wil z'n dochter niet teleurstellen met het nieuws en neemt met haar deel aan een rondleiding in het Witte Huis. Plotseling wordt het complex overgenomen door een groep zwaarbewapende paramilitairen. Als de chaos losbreekt en de tijd dringt, is het aan Cale om de president, z'n dochter en het land te redden. Met Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Richard Jenkins en James Woods.

Regisseur: Roland Emmerich
Acteurs: Channing Tatum, Jamie Foxx,, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke
Genre: Actie
Op DVD en Blu-ray vanaf 22 januari

2 GUNS

Wanneer een poging om te infiltereren in een drugskartel mislukt, worden DEA-agent Bobby Trench (Denzel Washington) en marine-inlichtingenofficier Michael Stigman (Mark Wahlberg) door hun superieuren aan hun lot overgelaten. Nu iedereen ze het liefst achter de tralies of onder de grond ziet, hebben ze alleen nog elkaar. Helaas voor hun belagers hebben ze tijdens hun undercover-jaren de nodige trucs geleerd.

Genre: Actie
Op DVD en Blu-ray vanaf 12 februari


GROWN UPS 2

De sterrencast van de comedy Growns Up is terug, aangevuld met nog meer komische talenten. Lenny (Adam Sandler) is met zijn gezin verhuisd naar zijn geboorteplaats, om weer bij zijn vrienden en hun kinderen te zijn. Al snel ontdekt hij dat er naast oude pestkoppen, nieuwe bullies, krankzinnige buschauffeurs, politieagenten op ski's en 400 verklede party crashers, de gekste dingen gebeuren.

Genre: Comedy
Op DVD en Blu-ray vanaf 21 februari

INSIDIOUS 2

Hoe diep moet je de duisternis in gaan om de waarheid te ontdekken? In het angstaanjagende vervolg op Insidious zien we hoe de familie Lambert het mysterieuze geheim probeert te ontrafelen, om los te komen van de geestenwereld. Met Patrick Wilson, Rose Byrne en Barbara Hershey en geregisseerd door James Wan (Insidious, The Conjuring)

Genre: Horror, thriller
Op DVD en Blu-ray vanaf 5 maart


HOUSE OF CARDS SEIZOEN 1

House Of Cards is een politieke dramaserie. Kevin Spacey speelt de wraakzuchtige politicus Frank Underwood, die er alles aan doet om te krijgen wat hij wil. Deze serie gaat over macht, seks, ambitie, liefde, hebzucht en corruptie in Washington DC.

Genre: Drama, TV-serie
Op DVD vanaf 19 maart (enkel in Nederland)


CAPTAIN PHILLIPS

Captain Phillips is de reconstructie van de kaping van het Amerikaanse containerschip Maersk Alabama door Somalische piraten. De focus ligt op Alabama-kapitein Richard Phillips (Tom Hanks) en de Somalische piratenleider Muse, door wie Phillips gegijzeld wordt. De twee staan voor een onvermijdelijke ramkoers als Muse en zijn mannen het ongewapende schip van Phillips aanvallen.

Genre: Actie, avontuur

Op DVD en Blu-ray vanaf 21 maart


Ook nieuw in februari en maart:

• The To Do List
• Drinking Buddies
• Ice Soldiers
• Bad Country
• The Hungover Games
• Bless Me, Ultima
• Bad Milo
• Home Run

Geniet van deze nieuwe Blu-rays beschikbaar vanaf 19 februari 2014
• Nowhere To Run
• Money Train
• The Net
• Hard Luck
• The Contractor
• Pistol Whipped
• Against The Dark
• Inside Job
• Assassination Games