:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2014
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2014
Bron: A-Film - Datum: 2014-02-20 - Geplaatst door: Werner
HET DINER

De broers Lohman, Serge (Daan Schuurmans), een politicus in de race voor het premierschap en Paul (Jacob Derwig), een mislukte geschiedenisleraar maar nu huisman, gaan met hun vrouwen Babette (Kim van Kooten) en Claire (Thekla Reuten) uit eten. Er wordt over koetjes en kalfjes gepraat, maar ze vermijden het onderwerp waarvoor ze eigenlijk zijn samengekomen: hun kinderen. Die hebben iets verschrikkelijks op hun geweten dat hun toekomst kan verwoesten. Maar wie weet wat en hoever ga je als ouder om je kind te beschermen? Het Diner is een film van Menno Meyjes, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Herman Koch.

Regie: Menno Meyjes
Met o.a.: Jacob Derwig, Thekla Reuten, Daan Schuurmans, Kim van Kooten
Genre: Drama/Thriller
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands en Engels
Speelduur: 85 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 11 maart 2014

Extra's op DVD en Blu-Ray:
• Trailer
• Making Of
• Videoclip Ilse DeLanghe "Blue Bittersweet"

JACK IRISH: BAD DEBTS

Na de moord op zijn vrouw probeert Jack Irish zijn leven op de rails te krijgen. Hij is van de drank af maar zijn carrière als advocaat is hij voorgoed kwijt. Nu verdient hij zijn brood als privédetective en met klusjes voor een schimmige gokbaas. Hoewel Jack het verleden probeert te vergeten, blijft het hem achtervolgen. De dood van Jacks voormalig cliënt Danny McKillop roept duistere herinneringen op. Jack was zwaar aan de drank toen hij Danny verdedigde. Hij verloor de zaak en Danny verdween voor vijf jaar achter de tralies. Nu heeft iemand hem vermoord. Uit schuldgevoel besluit Jack in de zaak te duiken. Hulp krijgt hij van onderzoeksjournaliste Linda. Al snel stuiten ze op een complot waarbij drugdealers, corrupte agenten en een gluiperige priester betrokken zijn. Jack en Linda zijn hun leven niet meer zeker!

Regie: Jeffrey Walker
Met o.a.: Guy Pierce, Marta Dusseldorp, Aaron Pedersen
Genre: Misdaad/Drama
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 100 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 11 maart 2014

JACK IRISH: BLACK TIDE

Releasedatum 11 maart 2014

Na de moord op zijn vrouw probeert Jack Irish zijn leven op de rails te krijgen. Hij is van de drank af maar zijn carrière als advocaat is hij voorgoed kwijt. Nu verdient hij zijn brood als privédetective en met klusjes voor een schimmige gokbaas. Hoewel Jack het verleden probeert te vergeten, blijft het hem achtervolgen. Een oude vriend van Jacks vader vraagt hem om hulp bij het vinden van zijn zoon Gary. Maar soms verdwijnen mensen met een reden. Jack is nog maar net in de zaak gedoken of hij wordt achtervolgd door schimmige figuren. Wanneer hij ontdekt dat Gary een duister geheim koesterde, verandert de zoektocht naar de verloren zoon in een dodelijke race tegen de klok!

Regie: Jeffrey Walker
Met o.a.: Guy Pierce, Marta Dusseldorp, Aaron Pedersen
Genre: Misdaad/Drama
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 94 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 11 maart 2014


UIT HET ARCHIEF