:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG
PERSBERICHT: THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG
Bron: Warner - Datum: 2014-02-20 - Geplaatst door: Werner
THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG

David tegen Goliath is misschien wel de juiste omschrijving om deze confrontatie tussen de dapperste aller Hobbits (sorry Frodo!) en het meest indrukwekkende monster dat ooit op het witte doek verschenen is te schetsen. The Hobbit: The Desolation Of Smaug, het tweede deel in Peter Jackson's Hobbit-trilogie, neemt ons opnieuw mee naar Midden-aarde, waar Bilbo en de dertien vrolijke en vooral hongerige dwergen hun tocht naar de Eenzame Berg verderzetten. Daar mag Bilbo zich opmaken voor de strijd met een van de meest imposante creaturen die Midden-aarde ooit gekend heeft: de draak Smaug!

Jackson toont opnieuw z'n kunnen, en de wervelende actiescènes en fenomenale special effects zijn om vingers en duimen bij af te likken. Bovendien maken ook oude bekenden Legolas (Orlando Bloom) en Galadriel (Cate Blanchett) opnieuw hun opwachting, redenen genoeg dus om de film in huis te halen! The Hobbit: The Desolation Of Smaug is vanaf 16 april beschikbaar op DVD, Blu-ray en 3D Blu-ray.

Synopsis
In The Hobbit: The Desolation Of Smaug vervolgen we de avonturen van hoofdpersoon Bilbo Balings (Martin Freeman), die samen met de tovenaar Gandalf (Sir Ian McKellen) en dertien dwergen, aangevoerd door Thorin Eikenschild (Richard Armitage), op weg is naar de Eenzame Berg in het verloren dwergenrijk Erebor. Nadat ze het begin van hun onverwachte reis hebben overleefd, trekt de groep verder naar het oosten. Onderweg krijgen ze onder andere te maken met de huidverwisselaar Beorn en een zwerm reuzenspinnen in het verraderlijke Demsterwold.

Nadat ze op een haar na ontsnapt zijn aan gevaarlijke boselfen, reizen ze via Meerstad naar de Eenzame Berg. Daar moeten ze de strijd aanbinden met het allergrootste gevaar, het meest angstaanjagende wezen aller tijden: de draak Smaug. Niet alleen hun moed, maar ook hun vriendschap en de zin van de tocht worden hier bijzonder zwaar op de proef gesteld...

Bonusmaterialen
• Peter Jackson Invites You to the Set: In the Company of the Hobbit en Peter Jackson Invites You to the Set: All in a Day’s Work – Neem samen met regisseur Peter Jackson een kijkje achter de schermen, en zie hoe de intense scènes in Mirkwood, Lake-town en Dale tot op het scherm getoverd worden. (BD, 3D BD)
• Production Videos – Peter Jackson toont ons hoe de productie tot leven gebracht wordt. (BD, 3D BD)
• New Zealand: Home of Middle-earth, Part 2 – Reis samen met het team naar de prachtige filmlocaties in Nieuw - Zeeland, en zie hoe deze unieke gebieden getransformeerd worden tot Midden - aarde. (BD, 3D BD, DVD)
• “I See Fire” Music Video – Ed Sheeran's prachtige themasong komt nog beter tot z'n recht in de krachtige videoclip. (BD, 3D BD)Recent nieuws van dezelfde bron