:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: EMPIRE STATE EN GETAWAY
PERSBERICHT: EMPIRE STATE EN GETAWAY
Bron: Warner - Datum: 2014-03-04 - Geplaatst door: Werner
Met Empire State en Getaway brengt Warner Home Video op 19 maart twee titels uit, waarvan actieliefhebbers spontaan beginnen te kwijlen! In Getaway nemen Ethan Hawke (Training Day) en Selena Gomez, het ex-liefje van de man wiens mugshot een tijdje geleden de wereld rondging, het op tegen de uitgekookte crimineel Jon Voight in een regelrechte race tegen de klok. Empire State vertelt het op waargebeurde feiten gebaseerde verhaal van Chris (Liam Hemsworth), een jongeman die na een gefaald politie-examen een job aanneemt als bewakingsagent en al snel de fout van z'n leven maakt. Ook Emma Roberts (We're The Millers) en Dwayne 'The Rock' Johnson zijn van de partij in dit spannende misdaaddrama.

Empire State en Getaway zijn vanaf 19 maart beschikbaar op DVD.


EMPIRE STATE

In dit misdaaddrama zien we hoe twee boezemvrienden (Liam Hemsworth en Michael Angarano) een plan beramen om een geldtransportbedrijf te beroven. Ze komen echter al snel tegenover een verbeten NYPD - agent (Dwayne Johnson) te staan.


GETAWAY

De voormalige racepiloot Brent Magna (Hawke) moet alles op alles zetten wanneer zijn vrouw ontvoerd wordt door een mysterieuze crimineel. Hij bemachtigt de wagen van een jonge vrouw (Selena Gomez, Spring Breakers) en neemt haar mee op een bloedstollende race tegen de tijd.

Extra's:
• Crash Cams,
• Destroying a Custom Shelby,
• Metal and Asphalt,
• Selena Gomez: On Set,
• The Train Station
Recent nieuws van dezelfde bron