:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL-JUNI 2014
PERSBERICHT: RELEASES APRIL-JUNI 2014
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2014-04-11 - Geplaatst door: Werner
AUSTENLAND

Jane Hayes is een vrijgezelle vrouw van in de dertig. Een schijnbaar normale vrouw maar met een geheim. Haar obsessie voor Mr. Darcy, gespeeld door Colin Firth in de BBC verfilming van Pride And Prejudice, verpest echter haar liefdesleven. Geen enkele man kan aan hem tippen. Maar wanneer ze haar spaargeld besluit te spenderen aan een reis naar een Engelse badplaats wordt haar fantasie om de perfecte man te vinden ineens reëler dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.

Genre: Romantiek, komedie
Releasedatum dvd: 16 april 2014

BATTLE OF THE YEAR

Zet jezelf schrap voor een danswedstrijd tussen de beste B-Boy teams ter wereld. De Battle of the Year=competitie is een gevecht van waanzinnige moves, zinderende dansroutines en een explosieve uiting van talent en fantasie. Het Amerikaanse team, een groep underdogs, moet het opnemen tegen de elite van de wereld, om met de hulp van hun coaches Blake (Josh Holloway) en Franklyn (Josh Peck) weer tot de absolute wereldtop te behoren. Met een dreunende beat en een opzwepende soundtrack brengt het Dream Team iedereen in vervoering tijdens een epische dance-off.

Genre: Dance
Releasedatum dvd en Blu-ray: 23 april 2014

CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS 2

Uitvinder Flint Lockwood dacht dat hij de wereld had gered toen hij zijn beruchte uitvinding vernietigde, een machine die water in voedsel veranderde waardoor het cheeseburgers regende en spaghetti stormde. Maar dan ontdekt Flint dat zijn machine nog steeds bestaat en nu blijkbaar voedsel en dieren combineert in 'voedseldieren'. Flint en zijn vrienden moeten nu - nogmaals - de wereld gaan redden. Een avontuur om van te watertanden, waarin we kennismaken met tacodillen, vispansees, flamango's, gehaktbalrussen en nog veel meer vreemde voedseldieren.

Genre: Familie, kinderen
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14 mei 2014

COLD COMES THE NIGHT

Chloe (Alice Eve) en dochter Sophie wonen in een vervallen motel aan een verlaten autoweg. Chloe, de eigenares van het motel, heeft geldproblemen en laat Billy (Logan Marshall-Green), een corrupte politieagent, misbruik maken van de situatie. Op een avond stoppen Topo (Bryan Cranston), een slechtziende beroepscrimineel en zijn chauffeur bij het motel op weg om geld bij een voor hun onbekende baas af te leveren. Nadat zijn chauffeur door een ongeluk om het leven komt, gijzelt Topo moeder en dochter en dwingt Chloe om als zijn nieuwe chauffeur en gids dienst te doen met Sophia als onderpand. In de hoop op een beter leven, probeert Chloe een deal met Topo te sluiten maar de situatie groeit haar al snel boven het hoofd en bedrog in allerlei richtingen ontaardt in moordpartijen en chaos.

Genre: Thriller
Releasedatum dvd: 7 juni 2014

A FIGHTING MAN

Sailor O'Connor (Dominic Purcell) is een ongeslagen, uitgebluste bokser. Wanneer de mogelijkheid zich aandient om terug te keren in de ring, laat hij deze niet liggen. Maar zijn tegenstander is jonger en sneller. Gesteund door zijn oude vecht-team (Michael Ironside en James Caan) moet Sailor het opnemen tegen zijn persoonlijike demonen om het vol te houden in de ring.

Genre: Drama
Releasedatum DVD: 23 juni 2014Andere releases

16 april 2014:
• Seinfeld seizoenen 1 t/m 9 (heruitgave)

21 mei 2014:
• Angry Birds Toons seizoen 1 volume 2
• Damages seizoen 5
• Damages The Complete Series
• Weeds seizoen 7
• The Big C seizoen 3
• Justified seizoen 3

4 juni 2014:
• Force 10 From Navarone BR
• Casualties Of War BR
• Matilda BR

23 juni 2014:
• Necessary Roughness seizoen 1
• Last Resort seizoen 1
• Franklin & Bash seizoen 1
• Franklin & Bash seizoen 2
• Monty Python boxset