:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2014
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2014
Bron: A-Film - Datum: 2014-04-11 - Geplaatst door: Werner
HEMEL OP AARDE

Hemel Op Aarde is een ontroerend, romantisch drama. Een universeel verhaal over het beleven van je eerste liefde, opgroeien in de tijd van Grease en het in handen hebben van je eigen lot. De 13-jarige Bart wordt tot over zijn oren verliefd op de oudere, stadse en uiterst verleidelijke Moniek die net bij hem in het dorp is komen wonen. Als blijkt dat ze ziek is, besluit hij haar te gaan redden. Je eerste liefde kan de Hemel op Aarde zijn. Hemel Op Aarde is de eerste echte Limburgse speelfilm, met aanstekelijke muziek van Rowwen Héze.

Regie: Pieter Kuijpers
Met o.a.: Bram van Schie, Jeroen van Koningsbrugge, Huub Stapel, Lies Visschedijk
Genre: Drama
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Engels, Nederlands
Speelduur: 102 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 6 mei 2014

FRUITVALE STATION

Fruitvale Station is de winnaar van de Grand Jury Prize in Sundance en won in Cannes the Prize of the Future. Met mooie rollen voor Oscarwinnares Octavia Spencer en opkomend talent Michael B. Jordan. De film van regisseur Ryan Coogler vertelt het aangrijpende, indringende en waargebeurde verhaal van Oscar Grant (Michael B. Jordan), een 22-jarige inwoner van San Francisco die samenwoont met zijn vriendin Sophina (Melonie Diaz) en 4-jarige dochter Tatiana (Ariana Neal) in de Bay Area. Op Oudejaarsnacht 2008 neemt hij de metro naar het centrum van San Francisco om daar de jaarwisseling met familie en vrienden te vieren. Als hij betrokken raakt bij een vechtpartij, heeft hij de schijn tegen zich en maakt een politieagent een fatale inschattingsfout... Op nieuwjaarsdag wordt deze gebeurtenis nog elk jaar in Amerika op Fruitvale Station herdacht.

Regie: Ryan Coogler
Met o.a.: Michael B. Jordan, Melonie Diaz, Octavia Spencer
Genre: Drama
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 6 mei 2014

NURSE 3D

Van de makers van From Dusk Till Dawn, Machete Kills en de hitserie Sleepy Hollow: een bloedsexy horrorthriller die het daglicht niet kan verdragen! Overdag is Abby Russell (Paz de la Huerta) een toegewijde verpleegster maar 's nachts slaat ze toe als ‘killer woman’ waarbij mannen haar sensuele en dodelijke verleidingskunsten niet kunnen weerstaan. Als collega Danni (Katrina Bowden) vermoedt dat Abbey achter de gruwelijke moorden zit, verzint Abby een list waarbij het leven van Danni en dat van haar vriend niet meer zeker is...

Regie: Doug Aarniokoski
Met o.a.: Katrina Bowden, Paz de la Huerta, Judd Nelson, Boris Kodjoe
Genre: Thriller/Horror
Taal: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Speelduur: 84 minuten
Blu-ray: Bevat 2D + 3D versie
Releasedatum dvd en Blu-ray: 6 mei 2014

FINDING VIVIAN MAIER

Het mysterie rondom straatfotografe Vivian Maier. Deze intrigerende documentaire reist naar New York, Frankrijk en Chicago om het levensverhaal van wijlen Vivian Maier te portretteren, die na de ontdekking van haar koffer met ruim 100.000 foto's de postume reputatie kreeg van Amerika's meest talentvolle straatfotografe.

Regie: John Maloof, Charlie Siskel
Met o.a.: John Maloof, Mary Ellen Mark, Phil Donahue
Genre: Documentaire
Taal: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Speelduur: 84 minuten
Releasedatum dvd: 6 mei 2014

DUMMIES-REEKS

3 makkelijk te volgen workouts, die worden gegeven door erkende fitness leraren die hun jarenlange ervaring inzetten om jou gezond en fit te maken!

Afvallen Met Yoga Voor Dummies
Dit laagdrempelige programma biedt u een perfecte pilates houding en vloer workout in alledaags taalgebruik. U zal niet alleen calorieën verbranden door deze routine, maar het zal ook uw idee over een workout totaal veranderen!

Afvallen Met Pilates Voor Dummies
Dit toegankelijke yoga programma bevat zowel staande- als grondoefeningen, voorzien van alledaags taalgebruik. Niet alleen zal het uw lichaam vormen en zal u gewicht verliezen, het zal zelfs uw kijk op oefeningen doen veranderen!

Dance Workout Voor Dummies
Deze laagdrempelige DVD legt de basale danstechnieken in alledaags taalgebruik uit. Naast het afvallen zal deze DVD ook uw gehele kijk op het doen van oefeningen veranderen!

Releasedatum dvd: 6 mei 2014


NICHOLAS SPARKS BOX

3 heerlijke romantische drama's om bij weg te zwijmelen! Auteur Nicholas Sparks schreef de romans The Notebook, Dear John en Safe Haven, en de verfilmingen van deze 3 wereldwijde bestsellers zijn gebundeld in een 3DVD box. Gegarandeerd voor uren kijkplezier, met topacteurs als Ryan Gosling, Channing Tatum, Amanda Seyfried en Rachel McAdams.

Regie: Lasse Hallstrom, Nick Cassavetes
Met o.a.: Ryan Gosling, Channing Tatum, Amanda Seyfried, Rachel McAdams, Josh Duhamel, Julianne Hough
Genre: Romantisch
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 123/102/115 minuten
Releasedatum dvd: 6 mei 2014

JO

Een spannende misdaadserie, geschreven door René Balcer (Law & Order). Jo is bekend van Fox en kan wordt vergeleken met succesvolle series als Hannibal en The KillingJo is een misdaadserie over Joachim 'Jo' Saint-Clair (Jean Reno), een veteraan in het elitaire onderzoeksteam van Parijs. Samen met zijn collega’s neemt hij de meest uitdagende moordzaken op zich. Iedere aflevering richt zich op één moordonderzoek, terwijl de reis die Jo doormaakt in zijn privéleven door het gehele seizoen loopt.

Regie: Charlotte Sieling, Kristoffer Nyholm, Stefan Schwartz
Met o.a.: Jean Reno, Jill Hennessy, Tom Austen
Genre: Misdaadserie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 8 x 45 minuten
Releasedatum dvd: 13 mei 2014

SX TAPE

Sommige sextapes kunnen maar beter nooit gemaakt worden... Een found-footage horrorfilm van de regisseur van horrorklassieker Candyman en de makers van Paranormal Activity en Insidious. Wanneer een beginnend kunstenaar en haar voyeuristische vriendje inbreken in een oud verlaten ziekenhuis op zoek naar locaties voor een kunsttentoonstelling, hebben ze geen idee wat ze zich op de hals halen. Al snel blijkt dat ze niet alleen zijn... SX Tape zet je voortdurend op het verkeerde been, en laat je bang en perplex achter.

Regie: Bernard Rose
Met o.a.: Caitlyn Folley, Ian Duncan, Daniel Faraldo
Genre: Horror
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 85 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 13 mei 2014

SOULSEARCHING BOX:
- SEARCHING FOR SUGAR MAN
- CHARLES BRADLEY: SOUL OF AMERICA


Deze box bevat 2 indrukwekkende documentaires over miskende artiesten die pas op latere leeftijd de erkenning kregen die ze al die tijd verdienden... Rodriguez was een wereldberoemde singersongwriter in Zuid-Afrika. Zelf bleef hij echter een mysterie. Vijfentwintig jaar later besluiten een platenhandelaar en een muziekjournalist de raadsels rondom deze tragische held te ontrafelen, met als resultaat de Oscarwinnende documentaire Searching For Sugar Man. In Charles Bradley: Soul Of America volgen we de straatarme James Brown-imitator op 62-jarige leeftijd in de aanloop van zijn debuutalbum 'No time for Dreaming'.

Regie: Paul Brien/Malik Bendjelloul
Genre: Documentaire
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 83/74 minuten
Releasedatum dvd: 20 mei 2014STUCK IN LOVE

Schrijver Bill Borgens heeft het moeilijk sinds zijn vrouw Erica hem drie jaar eerder verlaten heeft voor een jongere man. In plaats van te werken aan een nieuw boek, spioneert hij haar obsessief. Tijdens Thanksgiving komt zijn 19-jarige dochter Samantha thuis met het nieuws dat haar eerste roman wordt gepubliceerd. Bill is blij voor haar en stelt voor het goede nieuws aan haar moeder te vertellen. Samantha wil echter niets meer te maken hebben met de vrouw die haar vader heeft bedrogen.. Een romantisch drama met een all-star cast en een cameo van Stephen King.

Regie: Josh Boone
Met o.a.: Greg Kinnear, Jennifer Connelly, Lily Collins
Genre: Romantisch/Comedy/Drama
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 96 minuten
Releasedatum dvd: 27 mei 2014


UIT HET ARCHIEF