:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Twin Pics >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2014
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2014
Bron: Twin Pics - Datum: 2014-06-18 - Geplaatst door: Werner
THE SELFISH GIANT

De 13-jarige Arbor en zijn beste vriend Swifty zijn beiden geschorst van school en wonen in een arme wijk. Ze ontmoeten Kitten, een cynische en hebzuchtige ijzerhandelaar, voor wie ze metaal gaan verzamelen met behulp van paard en wagen. Arbor wil vooral Kitten imponeren en geld verdienen. Swifty blijkt goed met paarden om te kunnen gaan. Wanneer Kitten het talent van Swifty ontdekt, biedt hij hem een baantje als jockey aan bij illegale paardenraces. Arbor voelt zich hierdoor gekwetst en buitengesloten, waardoor de spanningen tussen de twee vrienden oplopen. Tot een tragisch voorval iedereen voorgoed verandert.

Speelduur: 91 min.
Land: UK
Jaar: 2013
Genre: Drama
DVD release 30-05-2014

Extra's:
• Interview met de regisseuse en de twee hoofdacteurs


A TOUCH OF SIN

Een mijnwerker die boos is op de corrupte dorpsbestuurders besluit om over te gaan tot actie. Een migrantenarbeider ontdekt de oneindige mogelijkheden van zijn vuurwapen. Een receptioniste in een sauna wordt tot het uiterste gedreven door de beledigingen van een rijke klant. Een jonge fabrieksarbeider gaat van baan naar baan en probeert zijn leven te verbeteren.

Speelduur: 129 min.
Land: China
Jaar: 2013
Genre: Drama
DVD release 04-06-2014


GOAL OF THE DEAD

De eredivisie voetbalclub Olympique de Paris rekent op een makkelijke overwinning tegen de lokale voetbalclub van Caplongue. Maar de verspreiding van een besmettelijke infectie in het dorpje verandert de inwoners in ultra-gewelddadige zombies. De spelers spelen hun meest akelige en hallucinante wedstrijd ooit.

Speelduur: 140 min.
Land: Frankrijk
Jaar: 2014
Genre: Horror
DVD release 12-06-2014

Extra's:
• Interview met regisseur Benjamin Rocher
• Making of
• Special Effects


NEBRASKA

Na ontvangst van een brief van een neploterij, denkt de knorrige vader Woody Grant dat hij in één klap rijk is geworden. De ‘prijs’ van één miljoen dollar kan hij ophalen in Lincoln, Nebraska, ruim duizend kilometer van zijn woonplaats. Hij is vastbesloten om zijn fortuin te incasseren - zelfs als het betekent dat hij de afstand te voet moet afleggen. Zijn zoon David voelt zich gedwongen hem te vergezellen. Onderweg stoppen ze in het geboortedorp van Woody, waar familie en oude bekenden al snel hoogte krijgen van hun missie en Woody het gesprek van de dag wordt.

Speelduur: 115 min.
Land: USA
Jaar: 2013
Genre: Comedy, Drama
DVD & Blu-ray release 27-06-2014

Extra's:
• Making of (23 min)


CASSE-TÊTE CHINOIS

Vijftien jaar na L'Auberge Espagnole en tien jaar na Les Poupées Russes is de inmiddels 40 jarige Xavier nog steeds bevriend met Wendy (Kelly Reilly), Isabelle (Cecile de France) en Martine (Audrey Tautou). Het leven lijkt zo simpel, maar dat van Xavier neemt plotselinge wendingen als hij van Parijs naar New York verhuist om bij zijn twee kinderen te zijn. Scheiding, immigratie, illegale arbeid en globalisering, in de vrolijke chaos van Chinatown probeert hij zijn plek te vinden en een boek te schrijven. Maar het leven van Xavier is een hersenkraker, alles lijkt steeds ingewikkelder te geworden, tekenend voor de huidige tijd, voeding voor zijn verhaal.

Speelduur: 117 min.
Land: Frankrijk
Jaar: 2013
Genre: Comedy, Drama, Romance
DVD & Blu-ray release 27-06-2014

Extra's:
• Making-of (52 min)