:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JULI-SEPTEMBER 2014
PERSBERICHT: RELEASES JULI-SEPTEMBER 2014
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2014-08-02 - Geplaatst door: Werner
THE ART OF THE STEAL

Crunch Calhoun (Russell), een derderangs stuntrijder en voormalig kunstdief, besluit nog één keer het slechte pad op te gaan voor een lucratieve kunstroof met zijn onbetrouwbare broer Nicky (Dillon). Met zijn oude team bedenkt Crunch een plan om een kostbaar historisch boek te stelen, maar de succesvolle diefstal leidt tot een andere, veel riskantere onderneming, bedacht door Nicky. Wat de broers niet beseffen is dat ze allebei een eigen agenda hebben en hun plan gaat hopeloos mis in deze film over broederschap, eer en wraak.

Release op dvd en Blu-ray op 16-07-2014
 

HOW I LIVE NOW

Een angstaanjagend en episch avontuur van de voor een Oscar genomineerde regisseur van The Last
King Of Scotland. Daisy (Saoirse Rona, Atonement, Oscar-nominatie voor beste vrouwelijke bijrol, 2007) is een rebelse Amerikaanse tiener die naar Engeland gaat om daar bij haar familie in de provincie te gaan wonen. Na een stroeve start begint ze langzaam te wennen aan haar nieuwe zorgeloze leventje en ontstaat er een romance tussen haar en de knappe Edmond (George MacKay). Maar als een terroristische nucleaire aanval de wereld in z'n greep houdt, ontdekt Daisy een innerlijke overlevingsdrang waarvan ze het bestaan niet wist.

Release op dvd op 16-07-2014
 

THE PRETTY ONE

Laurel (Kazan) is een typisch muurbloempje die nog steeds bij haar vader woont. Haar tweelingzus Audrey (Kazan) is heel anders. Zij heeft wel het zelfvertrouwen en de uitstraling om het te gaan maken in de grote stad. Als Laurel per ongeluk voor haar zus wordt aanzien, besluit ze het spel mee te spelen en wordt The Pretty One. Terwijl ze langzaam went aan haar nieuwe bestaan, ontdekt Laurel dingen waarvan ze dacht dat die niet voor haar weggelegd waren. Een glanzende carrière, vriendschappen en de liefde. Zoe Kazan (Ruby Sparks), Jake Johnson (New Girl) en Ron Livingston (Drinking Buddies) schitteren in dit komische drama over familiebanden en tweede kansen.

Release op dvd op 16-07-2014

THE ARMSTRONG LIE

In 2009 wordt regisseur en Oscar-winnaar Alex Gibney (2007, Beste Documentaire, Taxi To The Dark Side) gevraagd om een film te maken over de comeback van Lance Armstrong. Door het dopingschandaal belandt het project op de plank, maar na Armstrongs bekentenis wordt het weer opgepakt. The Armstrong Lie begint in 2013, als Armstrong zijn 7 Tour de France zeges kwijtraakt, en vertelt op meeslepende wijze over de grootste deceptie uit de geschiedenis van de sport.

Release op dvd en Blu-ray op 16-07-2014
 

SQUATTERS

Stel je voor dat je het leven van iemand anders kan leiden... Voor de twee jonge zwervers Jonas (Thomas Dekker, The Secret Circle) en Kelly (Gabriella Wilde, Endless Summer) komt die droom uit als ze het huis kraken van een rijke familie die op vakantie is. Maar het loopt helemaal uit de hand als de bewoners, Michael Silverman (Luke Grimes) en zijn vader (Richard Dreyfuss), onverwacht terugkeren uit het buitenland. Jonas en Kelly zitten als ratten in de val en het mondt uit in een gewelddadige, onvermijdelijke confrontatie tussen twee totaal verschillende werelden.

Release op dvd op 16-07-2014

APPLESEED ALPHA

Appleseed: Alpha, van de maker van Ghost In The Shell en de regisseur van Appleseed, is een indringende post-apocalyptische voorgeschiedenis. Twee huurlingen, Deunan en haar cyborg-partner Briareos, hebben een missie in de buitenwijken van hun door de oorlog verscheurde stad. Tijdens de operatie ontmoeten ze Iris en Olson, twee inwoners van de utopische stad Olympus, die een manier weten om de wereld te redden. Maar de gewetenloze Talos en de sluwe krijgsheer Two Horns hebben heel andere plannen. Deunan en Briareos moeten alles op alles zetten om hun nieuwe contacten te beschermen in de hoop dat zij de mensheid kunnen redden.

Release op dvd op 13-08-2014

GIMME SHELTER

Gimme Shelter onthult het bikkelharde leven op straat, het gevecht om te overleven en de hoop op verlossing. Apple Bailey (Vanessa Hudgens) is een zwangere tiener die onderdak vindt in een opvangcentrum voor dakloze jongeren. Daar krijgt Apple alle hulp om zich los te maken van haar verleden en zich te richten op een toekomst met duidelijkheid en hoop voor haar en haar ongeboren kind. Met James Earl Jones, Rosario Dawson en Brendan Fraser.

Release op dvd op 13-08-2014

IN SECRET

In Secret gaat over obsessieve liefde, overspel en wraak. Gebaseerd op "Thérèse Raquin", het aanstootgevende boek van Émile Zola. Thérèse (Elizabeth Olsen) is een seksueel onderdrukte jongevrouw die gevangen zit in een liefdeloos huwelijk met haar neef (Tom Felton) en inwoont bij haar dominante tante Madame Raquin (tweevoudig Oscar-winnaar Jessica Lange 1994 Beste vrouwelijke hoofdrol, Blue Sky; 1982 Beste vrouwelijke bijrol, Tootsie). Overdag staat Thérèse achter de toonbank van een kleine winkel en 's avonds kijkt ze hoe haar tante dominospeelt. Maar dan ontmoet ze Laurent (Oscar Isaac), de charmante vriend van haar echtgenoot waarmee ze een affaire begint, met zeer tragische gevolgen.

Release op dvd op 13-08-2014

THE AMAZING SPIDERMAN 2

Het is geweldig om Spider-Man (Andrew Garfield) te zijn. Peter Parker doet niets liever dan tussen wolkenkrabbers slingeren, de held zijn en tijd doorbrengen met Gwen (Emma Stone). Maar Spider-Man zijn heeft een prijs: alleen Spider-Man kan zijn mede-New Yorkers beschermen tegen de schurken die de stad bedreigen. Als Electro (Jamie Foxx) op het toneel verschijnt moet Peter een vijand verslaan die sterker is dan hij. En als zijn oude vriend, Harry Osborn (Dane DeHaan), terugkeert, beseft Peter dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: Oscorp.

Release op dvd, Blu-ray (4k), Blu-ray (3d) en Blu-ray (steelbook) op 20-08-2014

HEAVEN IS FOR REAL

Gebaseerd op de nummer 1 bestseller van de New York Times. Heaven Is For Real is het waargebeurde verhaal van een vader die zoekt naar de moed en de overtuiging om een buitengewoneervaring van zijn zoon met de wereld te delen. Met Greg Kennear (Oscar-nominatie voor beste manlijke bijrol, As Good As It Gets, 1997) als de vader Todd Burpo, wiens zoon Colton beweert dat hij tijdens een bijna-doodervaring in de hemel is geweest. Colton vertelt alle details van zijn ongelofelijke reis en praat over dingen van voor zijn geboorte. Dingen die hij onmogelijk kan weten.

Release op dvd op 10-09-2014

IN A WORLD

Lake Bell (No Strings Attached) speelt de hoofdrol in In A World..., een dolkomische en ontroerende comedy over een tobbende stemtrainer die succes boekt in de keiharde wereld van filmtrailer voice-overs, maar moet opboksen tegen de marktleider in het vak— haar vader. Onder de rest van de leuke cast bevinden zich: Demetri Martin, Fred Melamed, Rob Corddry, Michaela Watkins en Ken Marino met gastrollen van Eva Longoria en Geena Davis.

Release op dvd op 10-09-2014

MOM'S NIGHT OUT

Allyson en haar vriendinnen willen slechts een rustige avond met een etentje en gesprekken tussen volwassen... eindelijk een avondje uit voor moeder. Maar om van de hoge hakken, volwassen gesprekken en eten dat niet in een zak wordt geserveerd te kunnen genieten, moeten hun mannen drie uur op de kids passen - wat kan er mis gaan?

Release op dvd op 10-09-2014

A SINGLE SHOT

John Moon is na het verlies van zijn boerderij de wanhoop nabij. Hij kan echter uitstekend jagen en gebruikt deze vaardigheden om in leven te blijven. Maar dan betreedt hij verboden terrein en schiet hij per ongeluk een meisje dood, waarna de jacht op hem geopend wordt.

Release op dvd op 10-09-2014

SOME VELVET MORNING

De befaamde en controversiële regisseur Neil LaBute (In The Company Of Men) brengt een pientere, gedurfde speelfilm met ongelofelijke acteerprestaties van Stanley Tucci (The Devil Wears Prada) en Alice Eve (Star Trek Into Darkness). Fred (Tucci) ligt in scheiding met zijn vrouw en klopt na vier jaar afwezigheid bij Velvet (Eve) aan, in een poging haar terug te winnen. Maar als Velvet Fred afwijst, brengen de duistere geheimen tussen hen een waarheid aan het licht die verrassende gevolgen heeft.

Release op dvd op 10-09-2014

TIM'S VERMEER

Tim Jenison, een uitvinder uit Texas, (Video Toaster, LightWave, TriCaster) probeert om één van de grootste mysteries uit de kunstwereld op te lossen: Hoe slaagde 17de eeuwe Nederlandse Meester Johannes Vermeer ("Meisje Met De Parel") erin om zo foto-realistisch te kunnen schilderen, 150 jaar voor de uitvinding van fotografie? Het epische onderzoeksproject v probeert Jenison's theorie te testen, die al even uitzonderlijk is als wat hij uiteindelijk ontdekt. Over een tijdsspanne van 10 jaar, leidt Jenisons avontuur hem naar Delft, Nederland (waar Vermeer zijn meesterwreken schilderde), op een pelgrimstocht naar de Noordkust van Yorkshire om er artiest David Hockney te ontmoeten, en uiteindelijk naar Buckingham Palace om er de Vermeer van de Queen te zien.

Release op dvd op 10-09-2014

THE BIG C - SEIZOEN 4

In het laatste seizoen van deze populaire serie, speelt Emmy- en Golden Globe-winnaar Laura Linney wederom de rol van Cathy Jamison die een gevecht levert met huidkanker. Ze besluit te stoppen met chemotherapie en vindt steun en troost bij haar echtgenoot (Oliver Platt, 2012), zoon (Gabriel Basso, The Kings Of Summer) en zelfs bij haar vervreemde vader (Brian Dennehy, First Blood). Verdeeld over vier afleveringen van een uur, maakt Cathy een reis die gevuld is met humor en verdriet. Een waardig afscheid van deze bekroonde serie.

Release op dvd op 23-07-2014

HOUSE OF CARDS - SEIZOEN 1

Het geslepen en genadeloze congreslid Francis Underwood (Kevin Spacey) en zijn vrouw Claire (Robin Wright) wijken nergens voor terug om alles te bemachtigen. Dit verdorven politieke drama dringt diep door in de duistere wereld van hebzucht, seks en corruptie in het hedendaagse Washington. Kate Mara en Corey Stoll schitteren eveneens in deze eerste originele serie van David Fincher en Beau Willimon.

Release op dvd en Blu-ray op 23-07-2014

UNFORGETTABLE - SEIZOEN 2

Carrie Wells (Poppy Montgomery) is een New Yorkse rechercheur met een zeldzame gave: ze onthoudt alles. Omdat die gave het leiden van een normaal leven belemmerde, was Carrie gestopt met haar werk bij de politie, tot ze onverwacht werd herenigd met haar ex-vriend en voormalig partner rechercheur Al Burns. Ze besloot toen dat dit werk haar roeping moet zijn. Dankzij Carrie's geheugen slagen zij en Al erin een groot aantal moordzaken op te lossen en dat trekt de aandacht van Eliot Delson, hoofd van de afdeling zware delicten. Carrie en Al treden toe tot het team van Eliot in Manhattan. Met haar unieke talent helpt Carrie nu de inwoners van New York en elke nieuwe zaak is nog memorabeler dan de vorige.

Release op dvd op 23-07-2014
 

HOUSE OF CARDS - SEIZOEN 2

Francis Underwood (Kevin Spacey) en zijn charmante en ambitieuze vrouw Claire (Robin Wright), hervatten hun rollen in het tweede seizoen. Achter de schermen van macht, seks, ambitie, liefde, hebzucht en corruptie in het moderne Washington D.C., moeten de Underwoods afrekenen met bedreigingen van vroeger en nu. Er ontstaan nieuwe banden en ze laten zich door niets en niemand van hun doel weerhouden.

Release op dvd en Blu-ray op 06-08-2014

MASTERS OF SEX - SEIZOEN 1

In Masters Of Sex schitteren Golden Globe-en BAFTA Award-genomineerde Michael Sheen en de bejubelde actrice Lizzy Caplan als dr. William Masters en Virginia Johnson, de grote wetenschappelijke pioniers op het gebied van seksualiteit. De serie vertelt over hun bijzondere leven, romance en de popcultuur waarin ze verkeerden. De onderzoeken van Masters en Johnson hadden grote gevolgen voor hun familie en hun collega's. Hun studie betekende het startsein voor een seksuele revolutie en van een eenvoudig klein ziekenhuis in St. Louis kwamen ze terecht op de omslag van Time magazine. Met Caitlin FitzGerald, Teddy Sears, Nicholas D'Agosto en tweevoudig Golden Globe winnaar Beau Bridges.

Release op dvd op 06-08-2014
 

THE BLACKLIST - SEIZOEN 1

Voormaling overheidsagent Raymond "Red" Reddington (James Spader, The Office, Boston Legal) stond tientallen jaren op de lijst van meest gezochte misdadigers. Red sloot schimmige deals voor criminelen over de hele wereld en werd "The concierge of Crime" genoemd. Maar nu heeft hij besloten schoon schip te maken en de FBI te helpen bij de jacht op ongrijpbare criminelen. Op één voorwaarde: hij wil alleen samenwerken met Elizabeth "Liz" Keen (Megan Boone, Law & Order: Los Angeles), een FBI-agente die net klaar is met haar opleiding. Voor Liz een enorme sprong in het diepe.

Release op dvd en Blu-ray op 10-09-2014
 

THE BIG C – SET
 
Seizoen 1
Golden Globe-winnares Laura Linney speelt Cathy Jamison, een 42-jarige lerares die zich altijd keurig aan de regels houdt. Totdat ze een diagnose krijgt die haar leven totaal verandert. Maar in plaats van opgeven, besluit Cathy echt te gaan leven. Met Oliver Platt (Huff) en Gabourey Sidibe (Precious).
 
Seizoen 2
Golden Globe-winnares Laura Linney is terug als Cathy Jamison in The Big C. Na de diagnose die haar veilige wereldje op z'n kop zette, deelt Cathy eindelijk het nieuws met haar familie en kiest ze voor een experimentele behandeling. Al snel krijgt ze een band met haar lotgenoot Lee (Hugh Dancy) en zijn wijnverzameling, maar begint ze te twijfelen aan haar nieuwe arts (Alan Alda).
 
Seizoen 3
Cathy's kanker is in remissie en ze krijgt extra speeltijd. Met een nieuwe identiteit probeert ze een baby te adopteren. Cathy's echtgenoot Paul (Oliver Platt) overleeft een hartaanval en wordt een motivatiecoach met behulp van zijn mentor (Susan Sarandon). Andrea (Gabourey Sidibe) is dolblij met haar Afrikaanse roots en Cathy's zoon Adam (Gabriel Basso) vindt het geloof.
 
Seizoen 4
Cathy is weer terug bij het begin, van het verlangen alles uit het leven te halen tot het besef dat ze nog nooit zo intens geleefd heeft. Nu, meer dan ooit, met haar familie en vrienden aan haar zij, wil ze van elke dag genieten alsof het haar laatste is.

Release op dvd op 10-09-2014
 

HOUSE OF CARDS SET
 
Seizoen 1
Het geslepen en genadeloze congreslid Francis Underwood (Kevin Spacey) en zijn vrouw Claire (Robin Wright) wijken nergens voor terug om alles te bemachtigen. Dit verdorven politieke drama dringt diep door in de duistere wereld van hebzucht, seks en corruptie in het hedendaagse Washington. Kate Mara en Corey Stoll schitteren eveneens in deze eerste originale serie van David Fincher en Beau Willimon.

Het complete eerste seizoen – Volume een: Hoofdstukken 1-13
 
Seizoen 2
Meesterlijk, verleidelijk en charismatisch. Francis Underwood (Kevin Spacey) en zijn even ambitieuze vrouw Claire (Robin Wright) gaan door met hun meedogenloze klim naar de macht in het tweede seizoen van House Of Cards. Achter de schermen van macht, seks, ambitie, liefde, hebzucht en corruptie in het moderne Washington D.C., moeten de Underwoods afrekenen met bedreigingen van vroeger en nu. Er ontstaan nieuwe banden en ze laten zich door niets en niemand van hun doel weerhouden.

Het complete tweede seizoen – Volume twee: Hoofdstukken 14-26

Release op dvd op 10-09-2014