:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: PRETTY LITTLE LIARS SEIZOEN 4
PERSBERICHT: PRETTY LITTLE LIARS SEIZOEN 4
Bron: Warner - Datum: 2014-08-19 - Geplaatst door: Werner
PRETTY LITTLE LIARS SEIZOEN 4

Nooit liegen is een van de zaken die iedereen sinds kindsaf ingestampt krijgt, maar bij onze vier vriendinnen uit Rosewood is dat toch niet zo goed gelukt. In dit vierde seizoen van succesreeks Pretty Little Liars krijgen Aria (Lucy Hale), Emily (Shay Mitchell), Hanna (Ashley Benson, Spring Breakers) en Spencer (Troian Bellisario) het vanuit alle hoeken zwaar te verduren, en meer dan ooit zullen ze samen moeten werken om het hoofd boven water te kunnen houden.

Pretty Little Liars is gebaseerd op de bestsellers van Sara Shepard en mag met 17 Teen Choice Awards gerust een fenomeen genoemd worden. Ondertussen is ook de inkt droog van het zevende seizoen, waardoor we ons nog een tijdje kunnen onderdompelen in de mysteries die het stadje Rosewood te bieden heeft.

Synopsis
In de nasleep van de mysterieuze brand in de hut (seizoen 3) wenden Aria, Emily, Hanna en Spencer zich tot een verrassende nieuwe bondgenoot om ze te helpen ontdekken wat er die nacht is gebeurd, en dat terwijl ze gelijktijdig Red Coat proberen te ontmaskeren. Maar als er een nieuw lijk opduikt in Rosewood, raken de meisjes betrokken in een nieuw moordonderzoek, een onderzoek dat een schaduw van verdenkingen werpt op hun eigen clubje, vrienden en familie. Terwijl 'A' op de loer ligt, en de meisjes het gevoel hebben dat Alison dichterbij is dan ooit, worden de Liars brutaler in hun detectivewerk – en in de verhalen die ze vertellen om hun geheimen te verdoezelen.

Bonusmaterialen

• Unhooding Red Coat: Alison is Alive!
• Confessions of "A" Liar
• Pretty Little Scenes
• Bonus Recap Episode
• Unaired Scenes




Recent nieuws van dezelfde bron