:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Twin Pics >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2014
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2014
Bron: Twin Pics - Datum: 2014-08-19 - Geplaatst door: Werner
IDA

Polen 1962. Anna staat op het punt om haar geloften af te leggen bij de kloosterschool waar ze ooit werd opgenomen als wees. Maar alles verandert als blijkt dat ze nog familie heeft, Wanda, de zus van haar moeder. Voordat ze haar geloften kan afleggen, begint ze samen met Wanda een zoektocht naar haar verleden. Anna komt er achter dat ze van Joodse afkomst is en dat haar echte naam Ida luidt. Ze wordt geconfronteerd met de grimmige waarheid over haar familie en hun ontberingen tijdens de nazi-bezetting van Polen. Ida staat voor een moeilijke beslissing; teruggaan naar het klooster of een nieuwe weg inslaan?

Speelduur: 80 min.
Land: Polen
Genre: Drama
DVD & Blu-ray release 18/08/2014

Extra:
• Exclusief interview met Pawel Pawlikowski (20 min)


A WEEKEND IN PARIS

Nick (Jim Broadbent) en Meg Burrows (Lindsay Duncan), een echtpaar uit Birmingham, gaan ter gelegenheid van hun 30-jarige huwelijk terug naar de stad waar zij drie decennia geleden op huwelijksreis gingen. Ze arriveren in Parijs, de stad van de liefde, in de hoop hun relatie weer nieuw leven in te blazen. Maar het gaat allemaal niet zoals gepland. Op een avond lopen ze Morgan (Jeff Goldblum) tegen het lijf, een succesvol oud-leerling van Nick. Hij nodigt hen uit voor een diner bij hem thuis. Daar krijgt het koppel een nieuwe kijk op het leven, de liefde en hun relatie.

Speelduur: 90 min.
Land: UK
Genre: Comedy
DVD release 18/08/2014


MINUSCULE & DE MIERENVALLEI

Ergens op een rustige open plek vormen de haastig achtergelaten spullen van een picknick de inzet van een oorlog tussen twee rivaliserende bendes mieren. In het midden van dit strijdgewoel zal een jong lieveheersbeestje vriendschap sluiten met een zwarte mier en hem helpen zijn mierenheuvel te beschermen tegen de verschrikkelijke rode mierenkrijgers. Een groot avontuur op microniveau…

Speelduur: 89 min.
Jaar: 2013
Genre: Animatie
DVD release 18/08/2014

Extra:
• making of (31 min)