:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE VAMPIRE DIARIES SEIZOEN 5 + THE ORIGINALS SEIZOEN 1
PERSBERICHT: THE VAMPIRE DIARIES SEIZOEN 5 + THE ORIGINALS SEIZOEN 1
Bron: Warner - Datum: 2014-11-18 - Geplaatst door: Werner
De studententijd zou de gelukkigste tijd van je leven moeten zijn, maar als vampier ligt dat toch net ietsje anders. Geen wilde fuiven en meters bier dus voor Elena wanneer ze haar studies aan Whitmore College aanvat. Het vijfde seizoen van hitserie The Vampire Diaries, winnaar van maar liefst 25 (!) Teen Choice Awards, belooft in deze nieuwe setting alweer bijzonder spannend te worden, en kan vanaf 3 december bekeken worden op Blu-ray en DVD.

The Originals is een spin-off van The Vampire Diaries waarin het verhaal van de 'Originele' vampierfamilie verteld wordt. Heel wat bekende gezichten maken opnieuw hun opwachting, en door de goede ontvangst werd de reeks reeds verlengd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen van The Originals is eveneens vanaf 3 december beschikbaar op Blu-ray en DVD.


THE VAMPIRE DIARIES - SEIZOEN 5 + BOXSET S1 - S4

Whitmore College levert Elena (de knappe Nina Dobrev) nieuwe avonturen en nieuwe vrienden op. Maar al snel keren bekende gezichten terug. Terwijl Stefan, Katherine en hun dubbelgangers het lot testen, neemt het aantal slachtoffers onder de studenten toe, het bewijs dat er sterke krachten op de campus aan het werk zijn. De strijd gaat onverminderd door en onze favoriete vampiers vechten voor hun bestaan en, uiteindelijk, voor het lot van Mystic Falls.

Bonusmaterialen:
• 4 nieuwe featurettes
• Gag Reel
• Unaired Scenes
• Bonus Disc: The Vampire Diaries at PaleyFest 2014

Zet bovendien je tanden in de boxset die de eerste vier seizoenen van deze bejubelde vampierenreeks op Blu-ray en DVD verzamelt, en zet je schrap voor een marathon vol drama, spanning en....bloed!


THE ORIGINALS - SEIZOEN 1

Deze sexy nieuwe reeks, van de uitvoerende producent van The Vampire Diaries, zit vol bovennatuurlijke elementen en gaat over de “Originele” vampierfamilie. De gevaarlijke vampier/weerwolf Klaus (Joseph Morgan) keert terug naar New Orleans, de stad die hij eeuwen geleden heeft helpen bouwen, waar hij ziet dat zijn voormalige duivelse protegé Marcel (Charles Michael Davis), een innemende vampier, de controle over de stad verworven heeft.

Bonusmaterialen:
• Pilot Commentary
• Unaired Scenes
• 5 nieuwe featurettes
Recent nieuws van dezelfde bron