:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI-MAART 2015
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI-MAART 2015
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2015-01-29 - Geplaatst door: Werner
NOVEMBER MAN

Pierce Brosnan is terug als bikkelharde geheim agent in het verraderlijke Oostblok, waar de enige die hij kan vertrouwen een advocate is met een schimmig verleden. Ex-CIA agent Peter hoopt rust te vinden in het runnen van een vredig Zwitsers hotel, maar wordt terug in het spel gebracht door een ex-collega. Als een vriendin van Peter vlak daarna vermoord wordt, is hem duidelijk dat er dubbelspel wordt gespeeld. Zijn protegé David opent de jacht op hem, maar zal heel wat uit de kast moeten trekken om zijn leraar af te troeven. Peter zal al zijn kennis en ervaring nodig hebben als blijkt dat de missie van de CIA directie tot het Kremlin reikt. De enige die hij kan vertrouwen is de mysterieuze advocate Alice. Maar wat is haar motief om hem te helpen?

"November Man is een ouderwetse spionagethriller zonder poespas, maar met veel actie en een moordend tempo. En Brosnan toont zich de actieheld zoals hij die speelde in Golden Eye: charmant, kil en berekenend." - Preview -
"Pierce Brosnan overtuigt nog altijd als bikkelharde geheim agent" - Spits -

Cast: Pierce Brosnan, Olga Kurylenko, Luke Bracey, Will Patton
Regie: Roger Donaldson (The Bank Job, The Recruit)
Genre: Actie/Thriller
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 108 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 6 februari 2015


LEFT BEHIND

Gebaseerd op de New York Times bestsellerreeks van Tim Lahaye and Jerry B. Jenkins, waarvan al meer dan 65 miljoen boeken zijn verkocht. Het is de grootste ramp in de geschiedenis van de mensheid. Het einde der tijden. Miljoenen mensen verdwijnen plotsklaps van de aardbodem; alleen hun kleding en eigendommen blijven achter. Te midden van de ultieme chaos probeert piloot Ray Steele kalm te blijven. Terwijl de passagiers en crew in paniek raken, krijg hij hulp van journalist Buck Williams. Beide hebben zo hun redenen om het toestel veilig aan de grond te krijgen. De dochter van Ray, Chloe, is alleen en radeloos op zoek naar haar verdwenen broer en moeder. Verloren in een chaotische wereld moet ze zich een weg banen door alle waanzin. Dit is het verhaal van het einde, het verhaal van hen die achterblijven.

Cast: Nicolas Cage, Chad Michael Murray, Cassi Thompson, Nicky Whelan
Regie: Vic Armstrong (2nd unit director van o.a. Jack Ryan: Shadow Recruit & Thor)
Genre: Sci-Fi/Thriller
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 106 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 20 februari 2015


DIVORCE - SEIZOEN 3

Komische dramaserie over drie totaal verschillende mannen tussen de 35 en 45 jaar, die midden in een scheiding zitten en noodgedwongen bij elkaar zijn ingetrokken. Ze delen lief en leed en hebben inmiddels veel meegemaakt samen, waardoor een diepe vriendschap is ontstaan. In het derde seizoen van Divorce worden David, Boudewijn en Joris weer heen en weer geslingerd tussen een losbandig leven als vrijgezel en hun plichten als (bijna ex-)echtgenoot. Voor David blijft de omslag moeilijk en Boudewijn blijft worstelen met het feit dat Sophie steeds meer naar zijn broer toetrekt. Joris is druk met zijn verantwoordelijkheden naar zijn kinderen en komt daardoor in penibele situaties terecht. Ondertussen wordt de sfeer rondom de (v)echtscheiding van David steeds grimmiger, krijgt Boudewijn duidelijkheid van Sophie en raakt Joris in shock wanneer Joyce hem vertelt wat ze van plan is...

Cast: Dirk Zeelenberg, Jeroen Spitzenberger, Waldemar Torenstra, Carly Wijs, Chantal Janzen, Katja Herbers
Regie: o.a. Will Koopman, Vincent Schuurman
Genre: Komedie/Drama
Taal: Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 516 minuten
Releasedatum dvd: 6 februari 2015


BBC EARTH: LIFE STORY

Vanaf het moment van geboorte begint elk dier aan dezelfde grootse en gevaarlijke reis: het leven! De makers van de bekroonde serie Africa en Frozen Planet hebben een nieuwe reeks gemaakt: het indrukwekkende Life Story, waarin we individuele dieren volgen in de verschillende stadia van hun leven. Dat levert ontroerende, spannende en meeslepende verhalen uit het dierenrijk op! Elke aflevering focust op één stadium van het leven, beginnend bij de cruciale eerste dagen van leven, gevolgd door een periode van spelen en leren, het zoeken naar een geschikte pa rtner, het gevecht om dominantie in de groep en eindigend bij het ouderschap, waarbij de dieren nog maar één levensdoel hebben: het in leven houden van hun nakomelingen. Het levert verhalen op vol triomfen, tragedie, humor en plezier.

Presentatie: Sir David Attenborough (Planet Earth, Frozen Planet, Africa)
Producent: Mike Gunton (Africa, Human Planet)
Genre: Natuurdocumentaire
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 6 x 50 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 20 februari 2015

Extra:
• Making of Life Story


Overige releases

20 februari 2015:
• American Heist
• American Heist BR

6 maart 2015:
• Dansen Op De Vulkaan
• Dansen Op De Vulkaan BR
• Image
• Welp
• Welp BR
• Masha En De Beer seizoen 2 deel 1

13 maart 2015:
• Horns
• Horns BR
• War & Remembrance deel 1

27 maart 2015:
• Drive Hard
• Drive Hard BR
• Good People
• Good People BR
• Revenge Of The Green Dragons
• Revenge Of The Green Dragons BR
• Antimafia Squad 3
• Nederland Waterland