:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Twin Pics >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2015
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2015
Bron: Twin Pics - Datum: 2015-03-17 - Geplaatst door: Werner
STILL THE WATER

Op het subtropische Japanse eiland Amami-Oshima, tijdens een traditionele dansavond bij volle maan, ontdekt de 16-jarige Kaito een dode man in zee. Kaito, die toch al niet van de zee hield, is nu nog banger voor het water geworden. Zijn schoolvriendinnetje Kyoko, die dol is op zwemmen, snapt hier niets van. Niettemin trekken de twee steeds dichter naar elkaar toe en worden verliefd op elkaar. Terwijl de relatie van Kaito en zijn gescheiden moeder verslechterd, worstelt Kyoko met het feit dat haar zieke moeder Isa op sterven ligt. Isa is sjamaan en staat in nauw contact met de goden. Kyoko begrijpt niet dat de goden juist háár moeten afpakken. Samen worden Kaito en Kyoko langzaamaan volwassen, ze ervaren de onderling verweven cycli van leven, dood en liefde.

Speelduur: 118 min.
Land: Japan
Jaar: 2014
Genre: Drama
Releasedatum dvd: 20 maart 2015


NENA

Het is zomer 1989, de muur wankelt en Europa wacht in spanning af wat de herfst zal brengen. Als de zestienjarige Nena wordt geconfronteerd met een zelfmoordpoging van haar invalide vader is ze tot op het bot gekwetst door zijn doodswens. Tegelijkertijd wordt ze voor het eerst van haar leven hevig verliefd op Carlo, de pitcher van het honkbalteam. Maar terwijl ze haar eigen levenslust ontdekt beseft Nena dat het bestaan voor haar vader Martin steeds uitzichtlozer wordt.

Speelduur: 90 min.
Land: Nederland
Jaar: 2014
Genre: Drama
Releasedatum dvd: 27 maart 2015


[REC] 4: APOCALYPSE

Een paar uur na de verschrikkelijke gebeurtenissen die het oude gebouw van Barcelona verwoestten is de initiële chaos voorbij en beslist het leger tussen te komen. Ze sturen een elitegroep het gebouw in om er explosieven te installeren en de nachtmerrie te laten stoppen. Maar net voor de explosie plaats kan vinden, ontdekken de soldaten nog één ultieme overlevende: Angela Vidal... Het meisje wordt in quarantaine gezet in een hyper bewaakte zone en afgesloten van de wereld om er een hele batterij medische tests te ondergaan. De perfecte plek voor de hergeboorte van het Kwade... De Apocalyps kan beginnen!

Sppeltijd: 96 min.
Land: Spanje
Jaar: 2013
Genre: Horror
Releasedatum dvd: 27 maart 2015