:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Way2Blue >> NIEUWSBERICHT: MINIONS COLLECTIVE
NIEUWSBERICHT: MINIONS COLLECTIVE
Bron: Way2Blue - Datum: 2015-05-12 - Geplaatst door: Werner
MINIONS

Vanaf 8 juli draait Minions in de Belgische cinema! Naar aanleiding van deze hilarische film ging Universal Pictures een samenwerking aan met de University of Arts London: Central Saint Martin’s om het Minions Collective te lanceren. Hierbij werd aan 130 modestudenten gevraagd om een kledingstuk of accessoire te ontwerpen geïnspireerd door de Minions. De top 20 ontwerpers mochten hun werk laten zien tijdens een spectaculair fashion event voor een exclusief publiek op 26 april. Bekijk de geweldige beelden hier!


 8 juli 2015 in de bioscoop

Universal Pictures en Illumination Entertainment presenteren het verhaal van de Minions. eeuwen geleden waren de Minions een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T.Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos. Maar dan heeft Minion Kevin een plan: samen met zijn vrienden Stuart, de rebelse Minion, en de schattige Bob gaat hij op zoek naar en nieuwe slechterik die de Minions kunnen assisteren. Het trio raakt verzeild in een spannend avontuur en ontmoet een nieuwe geschikte schurk. Scarlet Overkill (Academy Award winnaar Sandra Bullock), ‘s werelds eerste vrouwelijke superschurk. Kevin, Stuart en Bob maken een reis van Antartica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen waar zij hun grootste uitdaging moeten aangaan: het redden van alle Minions.

Van de makers van Despicable Me. De soundtrack van Minions bestaat uit de heerlijke bekende jaren ‘60 muziek. Minions is geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Healy van Illumination Entertainment. Geregisseerd door Pierre Coffin en Kyle Balda. Geschreven door Brian Lynch. Chris Renaud is uitvoerend producent van de film.


 


Recent nieuws van dezelfde bron