:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Way2Blue >> NIEUWSBERICHT: INFERNO
NIEUWSBERICHT: INFERNO
Bron: Way2Blue - Datum: 2015-05-12 - Geplaatst door: Werner
INFERNO

Vanaf 12 oktober 2016 in de Belgische zalen!
Productie Inferno van start.
De derde Robert Langdon-film met Tom Hanks in de hoofdrol en geregisseerd door Ron Howard.

De productie van de nieuwste film uit de Robert Langdon serie van Columbia Pictures, Inferno, is begonnen. De serie heeft wereldwijd al meer dan 1,2 miljard dollar opgebracht. De film staat gepland voor release op 14 oktober 2016 in de Verenigde Staten. In België staat de film gepland voor release op 12 oktober 2016. In de film zal Academy Award-winnaar Tom Hanks opnieuw zijn rol van Robert Langdon oppakken. De cast bestaat verder uit een reeks internationale acteurs, waaronder Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster en Sidse Babett Knudsen. De film wordt geregisseerd door Ron Howard en geproduceerd door Brian Grazer en Ron Howard. Het script is geschreven door David Koepp en gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Dan Brown. De executive producers van het project zijn David Householter, Dan Brown, Anna Culp en William M. Connor.

Inferno gaat verder met de avonturen van Harvards hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek. Wanneer Robert Langdon wakker wordt met geheugenverlies in een Italiaans ziekenhuis, wordt hij geholpen door Sienna Brooks, een arts waarvan hij hoopt dat zij hem kan helpen met het terugkrijgen van zijn herinneringen. Tegelijkertijd moeten ze een doorgeslagen wetenschapper tegenhouden die een wereldwijde plaag wil loslaten die verbonden is met Dante’s meesterwerk ‘Inferno’.

In reactie op de aankondiging laat Howard weten: “Ik heb zo veel zin om de productie te starten van onze derde Robert Langdon-film. Fans over de hele wereld hebben laten zien dat er enorm veel animo is voor de avonturen van Robert Langdon en Inferno heeft alle intrige en actie die ze zich kunnen wensen”.

De film wordt op locatie opgenomen op exotische plekken als Florence, Venetië en Boedapest. Het productieteam van Howard bestaat uit Director of Photography Salvatore Totino, Production Designer Peter Wenham, Editors Dan Hanley en Tom Elkins en Costume Designer Julian Day.


 


Recent nieuws van dezelfde bron