:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: TEKENFILMS JULI 2015
PERSBERICHT: TEKENFILMS JULI 2015
Bron: Warner - Datum: 2015-06-22 - Geplaatst door: Werner
We durven het bijna niet zeggen, maar de zomer is wel degelijk in het land! Met deze drie splinternieuwe releases zorgt Warner Home Video ervoor dat uw kroost zich ook op regendagen geen seconde hoeft te vervelen. Deze drie titels zijn vanaf 15 juli beschikbaar op DVD.

BATMAN UNLIMITED: ANIMAL INSTINCTS

Bizarre misdaden teisteren Gotham City en het spoor leidt naar de Penguin en zijn Animilitia: een team van schurken bestaande uit Silverback, Cheetah, Killer Croc en de monsterlijke Man-Bat. Batman staat er echter niet alleen voor! Green Arrow, the Flash, Nightwing en zelfs Red Robin mengen zich mee in de strijd in dit gloednieuwe DC Comics animatie-avontuur!

Bonusmaterialen:
• nieuwe DC Nation Shorts
• Featurette: Penguin - High Society Criminal
• From the DC Comics Vault: "Night of the Batman" en "Requiem for a Scarlet Speedster"


 
TOM & JERRY: SPY QUEST

Tom en Jerry hebben een rustig dagje... totdat ze juniorspionnen Jonny Quest, Hadji en Bandit tegen het lijf lopen. Wanneer dr. Zin zijn razende kattenleger erop uitstuurt om Dr. Benton Quest en zijn bodyguard Race Bannon te kidnappen en hun wereldreddende apparaat te stelen, vertrekken Jonny en zijn nieuwe harige makkers op een zoektocht vol belevenissen om zijn vader te vinden en de wereld te redden!

Bonusmaterialen:
• Featurettes "Birthday Bashed/Feline Fatale", "The Fraudulent Volcano", "Deadly Junket" en "For the Love of Ruggles/Sleuth or Consequences"


 
LEGO: LEGENDS OF CHIMA - SEIZOEN 2

Ontdek een bijzonder verhaal over vriendschap, avontuur en de ongelooflijke kracht van de Chi, maar ook over verraad. Betreed een wereld die wordt geleid door de dieren, de kracht van het instinct en de menselijke natuur. Laval en zijn vrienden gaan op reis naar het vergeten koninkrijk om de legendarische dieren en Koning Crominus en daarmee ook Chima te redden. Maar eenmaal aangekomen worden onze helden aangevallen door allerlei angstaanjagende dieren. De Wereld van Chima dreigt weg te zinken in een bloeddorstige veldslag tussen goed en kwaad…


 

UIT HET ARCHIEF