:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Strengholt MultiMedia >> PERSBERICHT: DVD PLUS TEMPTATION ISLAND
PERSBERICHT: DVD PLUS TEMPTATION ISLAND
Bron: Strengholt MultiMedia - Datum: 2002-07-02 - Geplaatst door: Serge
VT4 lanceert Belgische primeur: DVD plus Temptation Island

Na het spraakmakende VT4 programma en de zwoele Temptation Parties lanceert VT4 een Belgische primeur: de DVD plus Temptation Island. Deze DVD plus is niet alleen een CD, maar ook een DVD. Zowel de muziek als de DVD beelden staan op één dubbelzijdig schijfje.

"VT4 wil haar jonge profiel van vernieuwer zoveel mogelijk doortrekken in alle communicatie," aldus gedelegeerd bestuurder Patrick Tillieux, "en deze DVD plus van Temptation Island is daar een perfect voorbeeld van. De zomerse sfeer van de muziek, gekoppeld aan de meerwaarde van de DVD beelden maakt van deze compilatie een echt hebbeding."

De consument is het alvast met hem eens, want na één week notering komt de DVD plus Temptation Island binnen in de officiële hitparade op 12.

Op de CD-zijde van Temptation Island staat de zomerse party-music die de soundtrack vormde van de feestjes op Luna Beach. Het zijn 20 aktuele dance en R&B hits die aansluiten bij het ‘Temptation'-thema. Pure Polly_Esther, 4 Strings, Flesh & Bones, PPK, Orion too feat. Caitlin, Mis-Teeq, Afroman...

Op de DVD-kant staat nog een bonus: de ongecensureerde beelden van de ‘Wet T-shirt party' op Luna Beach. Deze prikkelende beelden sneuvelden op de montage-tafel van de uiteindelijke aflevering, maar staan nu dus op deze DVD plus.

Voor de productie van deze DVD plus deed VT4 een beroep op NOB DVD Production in Nederland. "Wij zijn niet aan ons proefstuk toe," zegt Paul de Klein, Product Manager NOB DVD Production "vorig jaar al maakten wij een DVD plus voor de Nederlandse band Kane, en die ging hier meer dan 80.000 keer over de toonbank". "Het concept is heel eenvoudig," gaat hij verder "het is een CD schijfje, waarop een DVD schijfje wordt geplakt. De CD informatie staat op de ene kant, en DVD informatie op de andere kant. Omdat beide zijden informatie dragen, glanst het schijfje dus langs beide kanten".