:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2016
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2016
Bron: EIC - Datum: 2016-01-17 - Geplaatst door: Werner
ALLO ALLO SEIZOEN 7 DEEL 2

Bonjour! Welkom in het pittoreske stadje Nouvion bij Café René. Het rustige leventje van café-eigenaar René Artois wordt op zijn kop gezet door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Zo goed en zo kwaad als het kan probeert hij zijn oude leven voort te zetten. Maar René Artois is een gewild man in deze tijd van oorlog: vrouwen (in het bijzonder de serveersters Yvette, Maria & Mimi) willen zijn lichaam, terwijl het Franse verzet onder leiding van Michelle Dubois zijn brein wil. De Duitse bezetters: kapitein Hans Geering, luitenant Hubert Gruber en soldaat Helga … die willen zijn worst. Ja, als eigenaar van een café heb je het hard te verduren tijdens de oorlog.

Deze DVD bevat volgende afleveringen: 
• Leg it to Spain
• Prior Engagements
• Soup and Sausage
• René and the Gypsies
• Christmas special: A Bun In The Oven

Releasedatum dvd: 14-01-2016
Formaat: DVD
Genre: TV Serie, komedie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 120 min 
 

ALLO ALLO SEIZOEN 8

Deze DVD bevat volgende afleveringen:
• Arousing Suspicions
• A Woman Never Lies
• Hitler’s Last Heil
• Awful Wedded Wife
• Firing Squashed
• A Fishful of Francs
• Swan Song

Releasedatum dvd: 14-01-2016
Formaat: DVD
Genre: TV Serie, komedie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands 
Speelduur: ca. 120 min 
 

DE RIDDER SEIZOEN 3

In de zaken die Helena op haar bureau krijgt, spelen verdovende middelen en verslaving steeds een doorslaggevende rol. Van drugs tot alcohol, van gokken tot seks. Helena komt meer en meer terecht in een drugsweb van slachtoffers, dealers, gebruikers en zakenlui die grof geld verdienen met het uitbuiten van andermans zwakheden en problemen. Alles start met de dood van een succesvolle, jonge bankierster als gevolg van een overdosis kalmeringspillen. Wat het zoveelste banale en zinloze drugsongeval lijkt, zal uitmonden in Helena’s eerste grote Assisenzaak als Openbaar Aanklager. Andere zaken waar Helena dit seizoen haar tanden in zet zijn een gruwelijke geweldpleging op een treinbegeleider, een uiterst gewelddadige verkrachting, de onterechte internering van een massamoordenares en een achtergelaten heroïnebaby.

Releasedatum dvd: 21-01-2016
Formaat: 3-DVD
Genre: TV Serie, drama
Taal: Vlaams
Ondertiteling: Nederlands 
Speelduur: ca. 650 min 
 

MORNINGSTAR WARRIOR
Fight The Evil

Een ridder ziet In oorlogstijd zijn beste vriend, na een verschrikkelijke strijd, dodelijk gewond op het slagveld liggen. De arme ziel heeft nog één verzoek: zijn vader, de koning, melden dat hij op het slagveld gestorven is. Gebonden aan zijn belofte en eergevoel trekt de ridder richting de koning om hem op de hoogte te brengen dat zijn zoon en tevens enige erfgenaam gesneuveld is. Zijn eenzame reis is er echter een vol gevaren en het verschil tussen vriend en vijand valt moeilijk te onderscheiden. Terwijl hij zijn weg baant door een donkere, vergeten wereld komt hij oog in oog te staan met kwade heksen en angstaanjagende wezens die iedere indringer van hun territorium vermorzelen. Heeft zijn reis kans van slagen? Zal hij zijn doel bereiken?

Releasedatum dvd: 28-01-2016
Formaat: DVD
Genre: Fa
Taal: Vlaams
Ondertiteling: Nederlands 
Speelduur: ca. 90 min 
 Recent nieuws van dezelfde bron