:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Way2Blue >> NIEUWSBERICHT: KUBO AND THE TWO STRINGS
NIEUWSBERICHT: KUBO AND THE TWO STRINGS
Bron: Way2Blue - Datum: 2016-03-14 - Geplaatst door: Werner
KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD

Vanaf 5 oktober kun je je laten betoveren door Kubo And The Two Strings, een prachtige animatiefilm van animatiestudio Laika, die je eerder The Boxtrolls, Coraline en ParaNorman bracht.

Vanaf 5 oktober 2016 in de bioscoop

Kubo And The Two Strings is een episch actie-avontuur dat zich afspeelt in het fantastische Japan van de geprezen animatiestudio Laïka. De slimme en goedhartige Kubo (stem door Art Parkinson uit Game Of Thrones) leidt een eenvoudig leven waarin hij verhalen vertelt aan de mensen uit zijn kuststad, waaronder ook aan Hosato (George Takei), Akihiro (Cary-Hiroyuki Tagawa) en Kameyo (Academy Award genomineerde Brenda Vaccaro). Zijn rustig bestaan wordt plots verstoord wanneer hij per ongeluk een geest uit zijn verleden oproept. Deze geest snelt vanuit de hemel naar beneden om een eeuwenoude wraak te nemen.

Terwijl hij vlucht, vormt Kubo een team met Aap (Academy Award winnares Charlize Theron) en Boktor (Academy Award winnaar Matthew McConaughey), en beginnen ze een spanndende tocht om zijn familie te redden. Ook moeten ze het mysterie oplossen van zijn gesneuvelde vader, de grootste samurai strijder die de wereld ooit heeft gekend. Met de hulp van zijn shamisen – een magisch muziekinstrument – moet Kubo het opnemen tegen goden en monsters, waaronder de wraakzuchtige Maankoning (Academy Award genomineerde Ralph Fiennes) en de boze Tweelingzussen (Academy Award genomineerde Rooney Mara) zodat hij het geheim van zijn erfenis kan achterhalen, zijn familie kan verenigen en zijn lot als held kan vervullen.

Geregisseerd door: Travis Knight
Met: Matthew McCounaghey, Charlize Theron, Rooney Mara, Ralph Fiennes, George Takei
Recent nieuws van dezelfde bron