:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> AMC >> NIEUWSBERICHT: DERDE SEIZOEN VOOR FEAR THE WALKING DEAD
NIEUWSBERICHT: DERDE SEIZOEN VOOR FEAR THE WALKING DEAD
Bron: AMC - Datum: 2016-04-22 - Geplaatst door: Werner
AMC  

Fear The Walking Dead
van AMC Studios, over het begin van de zombie-apocalyps wordt verlengd met een derde seizoen, dit keer van 16 episodes. De Belgische première in 2017 zal samenvallen met het debuut op AMC in de Verenigde Staten. Deze synchrone uitzending startte ook al bij aanvang het tweede seizoen op 10 april (11 april Belgische tijd) en nu wordt elke USA-aflevering gelijktijdig uitgezonden in België en 124 andere landen.

"Fear The Walking Dead is een van de topprogramma’s voor AMC Global”, zegt Harold Gronenthal, Executive Vice President of Programming & Operations, AMC/Sundance Channel Global. “Wij willen het AMC-merk wereldwijd verder uitbouwen en dat kan aan de hand van de fascinerende wereld van de griezelserie van Dave Erickson en Robert Kirkman en hun getalenteerd creatief team.”

Als zusterserie van The Walking Dead is Fear The Walking Dead geproduceerd door AMC Studios en Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert en uitvoerend producent David Erickson. De hoofdrolspelers in de serie zijn Kim Dickens als Madison, Cliff Curtis als Travis, Frank Dillane als Nick, Alycia Debnam-Carey als Alicia, Ruben Blades als Daniel, Mercedes Mason als Ofelia, Lorenzo James Henrie als Chris en Colman Domingo als Strand.

Recent nieuws van dezelfde bron