:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Union Films Group >> PERSBERICHT: HAIL CAESAR!
PERSBERICHT: HAIL CAESAR!
Bron: Union Films Group - Datum: 2016-04-22 - Geplaatst door: Werner
HAIL, CAESAR!

Hilarische ode van de Coens aan Hollywood
Vanaf 22 juni op DVD en Blu-ray

Na succesvolle films als No Country For Old Men, True Grit en Fargo zijn de scenarioschrijvers, regisseurs én broers Joel en Ethan Coen terug met de nieuwe komedie Hail, Caesar! De film brengt een ode aan het Hollywood van de jaren vijftig. Filmproducent Eddie Mannix (Josh Brolin) komt in de problemen wanneer zijn steracteur Baird Whitlock (George Clooney) wordt ontvoerd. Mannix moet zich in allerlei bochten wringen om niet alleen de ontvoering, maar ook diverse andere problemen van de filmstudio op te lossen. De must-see Hail, Caesar! is vanaf 22 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Verhaal
Producent Eddie Mannix (Josh Brolin) heeft de taak om de reputatie van filmstudio Capitol Pictures en haar beroemdheden hoog te houden. Wanneer filmster Baird Whitlock (George Clooney) niet op de set is verschenen van de nieuwste massaproductie Hail Caesar - A Tale Of Christ's Life, blijkt de acteur te zijn ontvoerd door een groep communisten. Terwijl Mannix het losgeld bij elkaar probeert te harken, moet hij ook nog een mopperende regisseur tevreden houden en blijkt de ongetrouwde actrice DeeAnna Moran (Scarlett Johansson) zwanger te zijn. Tot overmaat van ramp ligt de roddelpers continu op de loer. Hoe lang houdt Mannix dit leven vol?

Sterrencast
Naast Josh Brolin en George Clooney bestaat de sterrencast van Hail, Caesar! onder anderen uit Ralph Fiennes (The Grand Budapest Hotel), die te zien is als de bekroonde regisseur Laurence Laurentz en Tilda Swinton (We Need To Talk About Kevin) die de dubbelrol van tweeling én elkaar beconcurrerende roddeljournalisten Thora en Thessaly Thacker op zich neemt. Channing Tatum (Magic Mike), Scarlett Johansson (Avengers: Age Of Ultron) en Alden Ehrenreich (Beautiful Creatures) zijn te zien als acteurs van de filmstudio Capitol Pictures. Mooie bijrollen zijn er ook voor Frances McDormand (Moonrise Kingdom) en Jonah Hill (21 Jump Street).

Op de Blu-ray zijn diverse extra’s te vinden:
• Directing Hollywood
• The Stars Align
• An Era of Glamour
• Magic of a Bygone Era

Op de DVD zijn onderstaande extra’s toegevoegd:
• Directing Hollywood
• The Stars Align

Speelduur: 106 minuten
Kijkwijzer: 6, Geweld
Distributeur: Universal Pictures Benelux.




Recent nieuws van dezelfde bron