:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Way2Blue >> NIEUWSBERICHT: THE MUMMY
NIEUWSBERICHT: THE MUMMY
Bron: Way2Blue - Datum: 2016-12-06 - Geplaatst door: Werner
THE MUMMY

Laat je de stuipen op het lijf jagen met de allereerste trailer van The Mummy!
Vanaf 7 juni 2017 in de bioscoop
Tom Cruise speelt het hoofdpersonage in een spectaculaire vernieuwende versie van de legende die culturen over de hele wereld al milennia fascineert: The Mummy.

Veilig begraven in een crypte, diep onder de genadeloze hitte van de woestijn, ligt een eeuwenoude koningin (Sofie Boutella uit Kingsman: The Secret Service en Star Trek Beyond) wiens lot onrechtvaardig werd ontnomen. Wanneer ze ontwaakt komt er een eeuwenlang gevoedde haat tot leven, wat een terreur veroorzaakt dat het menselijk verstand overstijgt.

Langs de winderige zandvlakten van het Midden-Oosten en door de verborgen labyrinthen onder het huidige Londen, brengt The Mummy een verrassende balans tussen verwondering en sensatie. Deze tot de verbeelding sprekende versie van de bekende legende introduceert een nieuwe wereld van goden en monsters. Cruise wordt bijgestaan door een cast met onder meer Annabelle Wallis (toekomstig King Arthur, tv’s Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World) en Courtney B. Vance (tv’s American Crime Story: The People V. O.J. Simpson) en Oscarwinnaar Russell Crowe (Gladiator).

Het creatieve team van deze actie-/avonturenfilm werd geleid door director/producer Alex Kurtzman en producer Chris Morgan, wie in het verleden meewerkten aan sommige van de meest succesvolle franchises van de afgelopen jaren – Kurtzman schreef of producete stukken van de Transformers, Star Trek en Mission: Impossible-series, Morgan was onder meer de schrijver van de Fast & Furious-saga. Sean Daniel, producer van onder meer de recente Mummy-trilogy, producete voor deze versie naast Kurtzman en Morgan.
 


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron