:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Way2Blue >> NIEUWSBERICHT: THE FAST AND THE FURIOUS 8
NIEUWSBERICHT: THE FAST AND THE FURIOUS 8
Bron: Way2Blue - Datum: 2016-12-29 - Geplaatst door: Werner
FAST & FURIOUS 8

De allereerste trailer voor Fast & Furious 8 is hier!
Vanaf 12 april 2017 in de bioscoop
Kort na Fast & Furious 7 uit 2015, een film die als één der snelste wereldwijd een kassucces van $1 miljard boekte en de op vijf na best opbrengende film aller tijden, verschijnt het nieuwste deel van één van de populairste en meest langlopende filmseries uit de geschiedenis: Fast & Furious 8.

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia hun oude leventje vaarwel gezegd hebben - en de rest van het team gezuiverd is - heeft het groepje wereldreizigers iets gevonden wat op een normaal leven lijkt. Maar wanneer een mysterieuze vrouw (Oscarwinnares Charlize Theron) Dom aanzet tot een crimineel leven, dat hij maar niet achter zich kan laten, en om zijn dierbaren te verraden, worden ze als nooit tevoren op de proef gesteld.

Onze elitegroep doorkruist de wereld, van de kusten van Cuba en de straten van New York City tot de ijzige vlakten van de Barentszzee om te beletten dat een anarchist de wereld in chaos stort... en om de man terug te halen die van hen een familie heeft gemaakt.

In Fast & Furious 8 wordt Vin Diesel bijgestaan door een topcast van oude bekenden als Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky en Kurt Russell. Behalve Theron verwelkomt de serie ook nieuwkomers Scott Eastwood en Oscarwinnares Helen Mirren. De film werd geregisseerd door F. Gary Gray (Straight Outta Compton) en geproduceerd door de vaste producers Neal H. Moritz, Michael Fottrell en Diesel.Recent nieuws van dezelfde bron