:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI-FEBRUARI 2017
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI-FEBRUARI 2017
Bron: Universal - Datum: 2017-01-12 - Geplaatst door: Werner
BEN-HUR 

Ben-Hur vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur (Jack Huston), een prins die ten onrechte wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebbell), een officier in het Romeinse leger. Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing. Gebaseerd op de tijdloze roman van Lew Wallace: Ben-Hur: A Tale Of The Christ.

Genre: Actie, Avontuur, Drama
Regie: Timur Bekmambetov
Cast: Jack Huston, Toby Kebbell, Rodrigo Santoro, Pilou Asbæk, Morgan Freeman
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par Theatrical
Speelduur: 118′
Beeldformaat: 2.40:1 (dvd); 2.40:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 7.1, Frans Dolby Digital 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans (dvd); (Blu-ray); Nederlands, Engels, Frans, Duits
Releasedatum dvd en Blu-ray: 18/01/2017

IN A VALLEY OF VIOLENCE

Genre: Western
Regie: Ti West
Cast: John Travolta, Ethan Hawke, Taissa Farmiga

Ethan Hawke speelt de eenzame zwerver Paul, die het vergeten dorpje Denton in Texas binnen komt dwalen, door de locals ook wel de “valley of violence” genoemd. Hier zoekt hij ruzie met de verkeerde man, Gilly (James Ransone), de heetgebakerde zoon van de meedogenloze sheriff (John Travolta). De spanningen tussen Paul en Gilly lopen hoog op en leiden tot een onvermijdelijke en gewelddadige daad. Hierdoor ontstaat er een rampzalig domino-effect waardoor het dorpje terecht komt in een bloederige en wraakzuchtige situatie. Alleen de levensmoede sheriff probeert deze gewelddadige hysterie te stoppen, maar nadat hij een huiveringwekkende ontdekking doet over Pauls verleden is de escalatie niet te stoppen.

Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Speelduur: 99′
Beeldformaat: 2.40:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits
Releasedatum dvd: 18/01/2017

THE ODD COUPLE SEIZOEN 1

Sloddervos Oscar Madison (Matthew Perry) en de geordende Felix Unger (Thomas Lennon), twee vrienden vanuit de universiteit, worden weer huisgenoten na de ondergang van hun huwelijken. Niet lang nadat Felix bij Oscar intrekt, beseft Oscar wat voor kolossale fout hij is begaan. Oscars assistent Dani en zijn levenslange agent Teddy hebben hun handen vol aan Oscar om hem op het rechte pad te houden tijdens zijn werk als sport radiopresentator, terwijl hij zich druk maakt over zijn nieuwe woonsituatie. Gelukkig is er de eigenzinnige buurvrouw Emily, die Felix helpt met het wennen aan zijn leven als vrijgezel en om zijn smetvrees in toom te houden. Ondanks dat ze elkaar soms het leven zuur maken zijn ze het erover eens dat ze er na hun scheiding er samen in deze absurde situatie toch iets moois van kunnen maken.

Genre: Comedy
Cast: Matthew Perry, Thomas Lennon, Lindsay Sloane
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par CBS
Speelduur: 240′
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Releasedatum dvd: 18/01/2017

ROGER CORMAN'S DEATH RACE 2050

De legendarische filmmaker Roger Corman is terug! Death Race 2050 is de hilarische en sensationele reboot van Death Race 2000. In het jaar 2050 wordt Amerika geregeerd door een machtige coöperatie onder leiding van The Chairman (Malcolm McDowell). Het volk is gehersenspoeld door gewelddadig virtual-reality entertainment en het evenement van het jaar is de Death Race waarin een zooitje ongeregeld het land doorkruist en punten scoort voor het aanrijden van mensen en ander asociaal rijgedrag. De regerend kampioen en favoriet bij de fans is Frankenstein (Manu Bennett), hij is half mens, half machine. Hij is uit op de kroon, maar zijn rebelse copiloot en spion dreigt roet in het eten te gooien.

Genre: Actie, Comedy, Sciencefiction
Regie: G.J. Echternkamp
Cast: Malcolm McDowell, Manu Bennett, Marci Milller
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Speelduur: 89′ (dvd); 92′ (Blu-ray)
Beeldformaat: 1.78:1 (dvd); 1.78:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-Surround 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits
Releasedatum dvd en Blu-ray: 18/01/2017

Extra’s:
• The Making of Roger Corman’s Death Race 2050
• The Look of 2050
• Cars! Cars! Cars!
• Cast Car Tours
• Deleted scenes

KUBO AND THE TWO STRINGS

Van de gerenommeerde animatiestudio LAIKA (Coraline) komt dit originele epische avontuur met in de Engelse versie de stemmen van Charlize Theron en Matthew McConaghey. De slimme en goedhartige jonge verhalenverteller Kubo roept per ongeluk een wraakzuchtige geest uit zijn verleden op. Om zijn familie te redden moet hij het mysterie van zijn overleden vader, de beste samurai die ooit heeft geleefd, zien op te lossen. Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht krijgt Kubo hulp van Monkey en Beetle. Bewapend met zijn shamisen – een magisch muzikaal instrument – moet Kubo strijden tegen goden en monsters, waaronder de vijandige Moon King en de boze tweelingzussen.

Genre: Avontuur, Animatie, Family entertainment
Regie: Travis Knight
Cast: Charlize Theron, Matthew McConaughey, Ralph Fiennes, Rooney Mara, George Takei, Art Parkinson
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Focus
Speelduur: 97′ (dvd); 102′ (Blu-ray+Blu-ray 3D)
Beeldformaat: 2.40:1 (dvd); 2.40:1 – 1080p (Blu-ray+Blu-ray 3D)
Geluid: Engels Dolby TrueHD 5.1, Vlaams Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Vlaams DTS Digital 5.1, Nederlands DTS Digital 5.1, Frans DTS Digital 5.1 (Blu-ray+Blu-ray 3D)
Ondertiteling: Vlaams, Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans (dvd); Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits (Blu-ray+Blu-ray 3D)
Releasedatum dvd, Blu-ray en Blu-ray 3D: 1/02/2017

Extra’s:
• Kubo’s Journey
• Corners of the Earth
• The Myth of Kubo (BR+BR3D)
• Feature Commentary with Director/ Producer Travis Knight (BR+BR3D)

De Blu-ray 3D bevat ook de dvd en de gewone Blu-ray

THOMAS & FRIENDS: START YOUR ENGINES

Thomas en zijn vrienden racen op de rails!
De tijd tikt voor Thomas, Bertie en Spencer om op tijd bij het kasteel aan te komen. Philip laat aan Gordon zien hoe hard hij kan gaan en Langzame Steven bewijst dat hij een redder in nood kan zijn. James en Thomas nemen het tegen elkaar op tijdens de Grote Wedstrijd en Caitlin geeft Emily een onverwachtse boost. Race samen met Thomas en zijn vrienden op de rails!

Afleveringen:
• Langzame Steven
• Een wiel meer of minder
• De rode tegen de blauwe
• De beste locomotief ooit
• De kleine locomotief die vooruit racete
• Phillip, redder in nood

Genre: Animatie, Family entertainment
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: PVP
Speelduur: 64′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0
Releasedatum dvd: 1/02/2017


TRAINSPOTTING - 20TH ANNIVERSARY EDITION

De werkloze Mark Renton probeert samen met zijn zogenaamde ‘vrienden’ (leugenaars, psychoten, dieven, junks en losers) het alledaagse leven in Edinburgh kleur te geven. Hun leven bestaat voornamelijk uit bier drinken, uitgaan, drugs en voetballen en zo proberen ze de jaren ’90 door te komen. Door verschillende gebeurtenissen besluit Mark te kiezen voor een nieuw leven dat hij los van zijn verleden op wil bouwen in London. Als een van zijn vroegere vrienden, Begbie, in Edinburgh in moeilijkheden komt, zoekt hij onderdak bij Mark. Wanneer ook de anderen arriveren, lijkt Mark onder de druk van zijn Schotse vriendenclub snel zijn oude levensgewoontes weer op te pakken. Toch blijft hij zich afvragen: “Do I really want to choose ‘Life’?”.

Genre: Drama
Regie: Danny Boyle
Cast: Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: PFI London
Releasedatum dvd en Blu-ray: 1/02/2017

BRIDGET JONES' BABY

Renée Zellweger en Colin Firth worden vergezeld door Patrick Dempsey in Bridget Jones’s Baby, het nieuwe hoofdstuk over ‘s werelds favoriete singleton. Na Bridgets (Renée Zellweger) break-up met Mark Darcy (Colin Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent en omringt zichzelf met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan... Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Patrick Dempsey). Deze man heeft alles wat Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn maar het is niet helemaal zeker wie van de twee de vader is.

Genre: Comedy, Romantiek
Regie: Sharon Maguire
Cast: Renee Zellweger, Jim Broadbent, Colin Firth, Patrick DempseyDistributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Speelduur: 117′ (dvd); 122′ (Blu-ray)
Beeldformaat: 2.40:1 (dvd); 2.40:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits (dvd)
Releasedatum dvd en Blu-ray: 8/02/2017

Extra’s:
• Alternate ending
• Deleted scenes
• Alternate scenes
• Gag reel
• Full Circle – The Making of Bridget Jones’s Baby

BRIDGET JONES' 1-3 BOX

Releasedatum dvd en Blu-ray: 8/02/2017


BLAZE AND THE MONSTER MACHINES: REV UP & ROAR

Er wachten grote verrassingen in de 4 wilde afleveringen van Blaze en de Monsterwielen! Van een dino-redding tot een duel op Drakeneiland, Blaze is klaar om gas te geven en te brullen!

Inclusief:
• Zegg en het ei
• Gasquatch!
• Duel op Drakeneiland
• Het Dino-spel

Wat is balans?
Als Blaze stunts en wheelies doet heeft hij balans nodig. Balans is wanneer het gewicht goed is verdeeld zodat het niet omvalt!


Genre: Actie, Animatie, Family entertainment
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Releasedatum dvd: 15/02/2017


CHICAGO MED – SEIZOEN 1

Van de Primetime Emmy Award-winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) en het team achter Chicago Fire en Chicago P.D. is Chicago Med het volgende deel van de franchise. De doctoren, verplegers en andere werknemers nemen de moeilijkste medische zaken op in het beste traumaziekenhuis van de stad. Naast de hoge druk op de werkvloer krijgen zij ook te maken met persoonlijke drama’s waar altijd een leven op het spel staat. Naast de bekende gezichten uit Chicago Fire en Chicago P.D. bestaat de cast uit Oliver Platt (The Big C), S. Epatha Merkerson (Law & Order), Nick Gehlfuss (Shameless), Yaya DaCosta (The Kids Are All Right), Colin Donnell (Arrow), Brian Tee (Jurassic World), Torrey DeVitto (The Vampire Diaries) en Rachel DiPillo (Jane The Virgin).

Genre: Actie, Drama
Cast: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: TV
Speelduur: 780′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
Releasedatum dvd: 15/02/2017

COLONY – SEIZOEN 1

Producenten Carlton Cuse (Lost) en Ryan Condal (Hercules) komen met een sci-fi thriller die jouw nieuwe obsessie gaat worden! Colony speelt zich af in de nabije toekomst en vertelt het verhaal van een familie die probeert te overleven in een bezet Los Angeles. Het is een gevaarlijke wereld met verschillende ideologieën. Sommigen kiezen er voor om de bezetters te helpen en profiteren van de nieuwe orde, anderen gaan er tegen in en moeten leven met de gevolgen. Will Bowman (Josh Holloway – Lost), een voormalig FBI- agent en zijn vrouw Katie (Sarah Wayne Callies – The Walking Dead) zijn gescheiden van hun zoon tijden de invasie, nu doen zij er alles aan om herenigd te worden.

Genre: Actie avontuur, Sciencefiction
Cast: Isabella Crovetti, Josh Holloway, Sarah Wayne Callies
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: TV
Speelduur: 420′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
Releasedatum dvd: 15/02/2017

Extra’s:
• Colony: Behind the Wall
• Deleted scenes

MADAM SECRETARY - SEIZOEN 1

Releasedatum dvd: 15/02/2017


SHIMMER & SHINE - SEIZOEN 1

Releasedatum dvd: 15/02/2017Recent nieuws van dezelfde bron