:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Ballon Media >> NIEUWSBERICHT: VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS
NIEUWSBERICHT: VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS
Bron: Ballon Media - Datum: 2017-07-31 - Geplaatst door: Werner
CULTREEKS RAVIAN EINDELIJK VERFILMD

Releasedatum: 26 juli 2017

Na 50 jaar Ravian eindelijk op het witte doek
Stripreeks Ravian herwerkt door topregisseur Luc Besson (o.a. Nikita, Le Grand Bleu)
Internationale topcast! Cara Delevingne, Dane DeHaan, Clive Owen en Ethan Hawke
Cultreeks inspireerde eerder al regisseur George Lucas (o.a.Star Wars)

In de 28ste eeuw zijn speciale agenten Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne) een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha – een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de ‘Stad van Duizend Planeten’. In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline deze verwoestende bedreiging identificeren om zo niet alleen Alpha, maar de toekomst van het hele universum veilig te stellen.
En voor de stripliefhebbers:
Nu overal te koop: Ravian Integrale delen 1 tot 3 (van 7)
(Her)ontdek deze SF-cultserie in 7 prachtige integrale bundelingen met heel wat extra's zoals massa's achtergrondinformatie, een heleboel beelden uit de film en een exclusief interview met regisseur Luc Besson en Ravian-auteurs Jean-Claude Mézières en Pierre Christin.
(Her)ontdek deze fantastische sciencefiction-cultreeks in 7 prachtige integrale bundelingen. Delen 1 tot 3 zijn nu te koop.

De personages van Ravian en Laureline zijn ontsproten aan de levendige fantasie van Pierre Christin en Jean-Claude Mézières, twee grootheden van de Negende Kunst: de wereld van de strips. Ravian en Laureline zijn tijdruimteagenten. aan boord van een door de planeet Galaxy gecharterd ruimtetuig doorkruisen ze tijdparadoxen en sterrenstelses. Ze verschenen voor het eerst in het weekblad Pilote in 1967.
Dankzij een flinke dosis vernuft en branie schote de serie het al heel snel tot dé absolute referentie voor fans van sciencifictionstrips.
Recent nieuws van dezelfde bron