:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: GOEDE TIJDEN, SLECHTE TIJDEN SEIZOEN 16
PERSBERICHT: GOEDE TIJDEN, SLECHTE TIJDEN SEIZOEN 16
Bron: Just Entertainment - Datum: 2017-08-10 - Geplaatst door: Werner
GOEDE TIJDEN, SLECHTE TIJDEN SEIZOEN 16


Fans van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) opgelet! Vanaf 15 augustus verschijnt het 16e seizoen van de langstlopende serie van Nederland op DVD. GTST is sinds 1 oktober 1990 bij RTL 4 te zien. De serie, die werd bedacht door Joop van den Ende, wordt dagelijks door gemiddeld 1,3 miljoen kijkers bekeken. GTST draait om de inwoners van het fictieve plaatsje Meerdijk waar de iconische karakters Ludo, Janine, Jef en Laura ook in dit seizoen uiteraard niet zullen ontbreken. De box bevat 215 afleveringen wat gelijk staat aan ruim 89 uur kijkplezier!

Cast: Jette van der Meij, Caroline De Bruijn, Erik de Vogel, Inge Schrama, Bartho Braat, Wilbert Gieske, Wik Jongsma, Marly van der Velden, Rixt Leddy, Everon Jackson Hooi, Mark van Eeuwen, Lieke van Lexmond, Charlotte Besijn, Christophe Haddad, Jeffrey Hamilton, Liza Sips, Chris Comvalius, Koert-Jan de Bruijn en Joris Putman.

Synopsis
Na de spannende cliffhanger van seizoen 15 begint het zestiende seizoen van deze ongekend populaire serie met nieuwe ontwikkelingen, liefdesverklaringen en spannende wendingen. Na de heftige aanrijding met Nick zitten Stefano en Yasmin gevangen in de zinkende auto. De dramatische gevolgen zorgen ervoor dat Stefano als een gebroken man naar New York vertrekt, om daar een nieuw leven op te bouwen. Intussen praten Barbara en Valerie op een avontuurlijke vakantie eindelijk hun vete uit. Maar al snel komen ze na een ongeluk tijdens een bergtocht opnieuw in de problemen. Jack gaat samen met Dian en Sjors op onderzoek uit, om met behulp van de helft van een mysterieus amulet een waardevolle schat te vinden. Maar helaas zijn er meer kapers op de kust... En Ray raakt onder invloed van de non Vincenza compleet het spoor bijster. Hij ontvoert Janine naar een verlaten klooster, waar hij haar voor Ludo probeert te beschermen. Janine komt in een levensgevaarlijk parket terecht als Ray, Ludo en Vincenza allemaal verschillende plannen met haar hebben. Hoe zal dit aflopen?

Speelduur: 215 x 25 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Beeldformaat: 4:3
Audio: Dolby Digital 2.0
Kijkwijzer: 12 – Geweld – Angst – Grof Taalgebruik
Verpakking DVD: Monsterbox
Releasedatum dvd: 15 augustus 2017