:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: THE SENSE OF AN ENDING
PERSBERICHT: THE SENSE OF AN ENDING
Bron: Lumière - Datum: 2017-08-14 - Geplaatst door: Werner
THE SENSE OF AN ENDING

Een verhaal over liefde, spijt en een vergeten jeugd, gebaseerd op de award winnende roman van Julian Barnes.
The Sense Of An Ending is een verhaal over liefde, spijt en een vergeten jeugd met in de hoofdrollen Jim Broadbent (The Iron Lady, Another Year), Charlotte Rampling (45 Years, Melancholia), Harriet Walter (Atonement, The Young Victoria), Michelle Dockery (Downtown Abbey) en Emily Mortimer (The Newsroom, Doll & Em)

Gebaseerd op de in 2011 Man Booker Prize winnende roman Alsof het voorbij is van Julian Barnes en geregisseerd door Ritesh Batra (The Lunchbox)

Tony Webster, een gescheiden man van middelbare leeftijd, leidt een zeer kalm leventje totdat er op een ochtend een aangetekende brief van een advocaat voor hem komt. Sarah Ford, de moeder van Tony's eerste vriendinnetje Veronica, is overleden. Sarah laat hem onverwacht een erfenis na: het dagboek dat toebehoorde aan zijn beste vriend en studiegenoot Adrian. Tony doet zijn uiterste best om zich alles van vroeger te herinneren, maar in hoeverre zijn die herinneringen betrouwbaar? Terwijl hij dieper in zijn verleden graaft, begint het allemaal terug te komen: de eerste liefde, het gebroken hart, het bedrog, de spijt, de schuld... Kan Tony de waarheid onder ogen zien en verantwoordelijkheid nemen voor de verwoestende gevolgen van de acties die hij zo lang geleden heeft genomen?
Technische specificaties DVD:
Herkomst: UK, 2016
Speelduur: 108 min.
Taal: Nederlands (sic; nvdr.)
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1

Technische specificaties Blu-ray:
Herkomst: UK, 2016
Speelduur: 108 min.
Taal: Nederlands (weer sic; nvdr.)
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Beeldformaat: 1080/24p - 16/9
Audio: DTS-HD Master Audio 5.1

DVD-en Blu-rayrelease op 26 september 2017