:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: LETHAL WEAPON SEIZOEN 1
PERSBERICHT: LETHAL WEAPON SEIZOEN 1
Bron: Warner - Datum: 2017-08-18 - Geplaatst door: Werner
LETHAL WEAPON SEIZOEN 1

Alles komt terug, ook 's wereld's meest bekvechtende politieduo!

Net als in de bekende en succesvolle films volgen we Lethal Weapon agenten Martin Riggs (Clayne Crawford, Rectify, The Perfect Host) en Roger Murtaugh (Damon Wayans, My Wife And Kids, In Living Color) op hun avonturen in het met misdaad doordrenkte L.A. Murtaugh is de berekende veteraan, Riggs het ongeleide, schietgrage projectiel. Lethal Weapon werd goed onthaald in de Verenigde Staten, een tweede seizoen is reeds in de maak. Het eerste seizoen is vanaf 20 september beschikbaar op Blu-ray en dvd.

Synopsis
Lethal Weapon blaast de gelijknamige filmhit en het beroemde politieduo nieuw leven in met niet te stoppen actie, humor en drama. Na een donkere periode begint ex-Navy SEAL Martin Riggs (Clayne Crawford) een nieuw leven bij de Californische LAPD. Zijn nieuwe partner Roger Murtaugh (Damon Wayans) is net weer aan de slag na een hartaanval die hem bijna fataal werd. Riggs springt graag vol overgave in het midden van de strijd, terwijl Murtaugh liever nauwgezet de regels naleeft. Maar na de eerste paar achtervolgingen, explosies en schietpartijen bekijken de partners elkaar met andere ogen en ontdekken ze dat ze hetzelfde doel hebben. Nu moeten ze alleen nog Riggs’ kuren overleven!

De actie raast aan je voorbij in de 18 afleveringen van het eerste seizoen, geproduceerd door Matt Miller (Forever), Dan Lin (The Lego Batman Movie), Jennifer Gwartz (Forever) en McG (Charlie’s Angels, Terminator Salvation).

Bonusmaterialen:
• Deleted Scenes
• Featurette: Reloading Lethal Weapon
• Gag ReelRecent nieuws van dezelfde bron