:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #8
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #8
Bron: DVD Info - Datum: 2019-03-14 - Geplaatst door: Didier
Dat er een nieuwe Suicide Squad-film aankomt wist je, en ook dat James Gunn van de Guardians Of The Galaxy die zal regisseren. Will Smith zal er echter niet bij zijn, maar nu staat vast dat de rol van Deadshot zal vertolkt worden door Idris Elba. It stays all-in the family, want Elba vertolkte de rol van Heimdall in de drie Thor- en de twee Avengers-films.



Will Ferrell heeft zich laten overtuigen door Netflix. Zijn nieuwste film, een komedie over het Eurovisiesongfestival, komt via de streamingdienst uit. David Dobkin van Wedding Crashers gaat de film regisseren, terwijl Ferrell producent en co-scenarist is.



Streamingdienst Disney + heeft aangekondigd dat ze naast de recente Star Wars- en Marvel-series ook al hun klassiekers op het platform zullen zetten. U weet wat te doen om de kids zoet te houden, of gewoon om jezelf in te beelden dat je nog een kid bent.



Na Venom komt er een nieuwe Spiderman-spin off: Morbius, The Living Vampire. Jared Leto mag de hoofdrol vertolken, en ook Tyrese Gibson, Matt Smith, Jared Harris en Adria Arjona maken deel uit van de cast.



Na de docu Leaving Neverland is het bijna verboden geworden om de naam van Michael Jackson nog uit te spreken, de producers van The Simpsons hebben besloten om de episode met de stem van Wacko Jacko te bannen.



Er komt (zucht) een derde deel van The Conjuring. James Wan heeft geen tijd om die te regisseren en geeft daarom de fakkel door aan zijn maatje Michael Chaves.



Na het overlijden van Luke Perry, rouwt de soapwereld nu om Jan-Michael Vincent, die in de jaren 80 razend populair was met Airwolf. Jan-Michael werd 74 en stierf aan een hartstilstand. Jan-Michael was jarenlang verslaafd aan cocaïne en een paar jaar geleden werd zijn rechterbeen geamputeerd.



Goed nieuws voor de fans van The Abyss. De film stond bij fans al jarenlang op het verlanglijstje om deze sciencefictionfilm op blu-ray te hebben, maar door heel wat gepalaver (it’s all about the money) kwam het er nooit van. Maar kijk, volgens recente Instagram-berichten ziet het er naar uit dat deze Cameron-klassieker eindelijk op een blauw schijfje zal verschijnen.



Hier hebben we ook lang op moeten wachten maar de horrorchickflick (of hoe noem je zoiets?) The Craft uit 1996 met Robin Tunney, Fairuza Balk, Neve Campbell en Rachel True komt eindelijk op blu-ray uit.



Nieuws uit de Blumhouse-stal. Hou je vast! De baas van Blumhouse heft getwitterd dat hij van plan is om op zijn minst tien (!) sequels van Halloween te maken. Ondertussen raakte ook bekend dat zowel Armie Hammer en Alexander Skarsgard in de running zijn voor de Blumhouse-remake van Invisible Man.


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron