:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: GOMORRA SEIZOEN 4
PERSBERICHT: GOMORRA SEIZOEN 4
Bron: Lumière - Datum: 2019-04-12 - Geplaatst door: Werner
GOMORRA SEIZOEN 4
De Italiaanse maffia slaat weer toe!

De alom geprezen serie – gebaseerd op de gelijknamige besteller van Roberto Saviano – over georganiseerde misdaad in de buitenwijken van Napels is terug! Voor het vierde seizoen van dit bloedstollend Italiaans kijkcijferkanon trokken de makers naar Napels, Bologna en Londen. Marco D’Amore staat ditmaal niet voor de camera, maar maakt zijn regiedebuut. Seizoen 3 werd een gigantische hit op het kleine én grote scherm in Italië. Sky Italia bracht twee afleveringen uit in de bioscopen vóór de tv-première, en na twee dagen stond Gomorra 3 al aan de top van de Italiaanse box office. Meer dan een miljoen Italianen zaten aan hun scherm gekluisterd bij de tv-première – dubbel zoveel dan bij de zevende seizoenspremière van Game Of Thrones! De serie reist intussen de hele wereld rond, en werd al aan meer dan 190 territoria verkocht.

In dit vierde seizoen zullen spilfiguren Genny (Salvatore Esposito) en Patrizia (Cristiana Dell’Anna) een nieuwe machtsbalans moeten zoeken, terwijl Enzo (Arturo Muselli) en Valerio (Loris De Luna) de leiding van hun bende consolideren in het centrum van Napels. De hoofdpersonages zullen geconfronteerd worden met nieuwe bedreigingen en meedogenloze vijanden terwijl Genny moeilijke beslissingen moet nemen om zijn familie te beschermen.

Nadat ze door een hel zijn gegaan en Genny zijn broer en aartsvijand Ciro heeft verloren, moeten Genny en Patrizia voor een nieuw machtsevenwicht zorgen. Ondertussen heeft de bende van Enzo en Valerio de leiding in Napels geconsolideerd. Allen krijgen echter te maken met nieuwe bedreigingen en meedogenloze vijanden, terwijl de stad terug dreigt keren naar bloedige tijden. Om zijn familie te beschermen staat Genny voor zware keuzes. Hij besluit dat het tijd is voor ingrijpende veranderingen. Om zich in de gemeenschap te rehabiliteren, stapt hij de zakenwereld binnen en neemt hij afstand van oude relaties. Zijn opmars naar de top leidt hem naar London en brengt grote financiële risico’s met zich mee, terwijl Azurro een steeds grotere rol speelt in het Savatano imperium. Opnieuw dreigt er een oorlog uit te breken.

Cast: Salvatore Esposito, Cristiana Dell’Anna, Arturo Muselli, Loris De Luna, Ivana Lotito, e.a.
Idee: Roberto Saviano
Regie: Francesca Comencini (artistieke leiding), Claudio Cupellini, Marco D’Amore, Enrico Rosati, Ciro Visco.
Een productie van Sky, Cattleya en Fandango in samenwerking met Beta Film.
Herkomst: Italië, 2019
Taal: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 12 x 60 min.
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum DVD & Blu-ray: 25.06.2019Recent nieuws van dezelfde bron