:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #13
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #13
Bron: DVD Info - Datum: 2019-04-17 - Geplaatst door: Didier
Het doet pijn om het te schrijven, maar helaas is horror en uitmelkerij te vaak een synoniem. Na een derde deel van The Conjuring mag je je ook aan een sequel van de spin-off The Nun verwachten.



The Plot Against America is een nieuwe HBO-serie gebaseerd op een boek van Philip Roth. De cast ervan doet ons alvast watertanden: John Turturro en Winona Ryder!



Warner Bros daagt Donald Trump uit voor de rechtbank en dat omdat de man van het Witte Huis ongevraagd de muziek van The Dark Knight-trilogie heeft gebruikt voor zijn nieuwe campagne.



De verrassing van de week komt uit de Paramount-stal, want die gaven groen licht voor een prequel van Grease. Summer Loving, zo zal de film heten, gaat over de eerste ontmoeting tussen Danny Zuko en Sandy Olsson. Zit hier een cameo in van John Travolta en Olivia Newton-John?



Naar verluidt wil Netflix het Egyptian Theater in Los Angeles kopen. In de geschiedenisboeken een legendarische bioscoop, want in 1922 vond daar de première van Robin Hood plaats. Dit aanbod is zonder meer te linken aan het feit dat de streamingdienst het verwijt krijgt dat ze de cinema doodt. Een randopmerking: Netflix wil alleen op weekdagen voorstellingen tonen.



In Amerika is het in november zo ver, want dan wordt de streamingdienst Disney+ actief. Voor een abonnement dien je 7 dollar per maand te betalen.



Als het van Milla Jovovich afhangt, mag er gerust een reboot van The Fifth Element komen. Heeft men onlangs met Hellboy (waarschijnlijk de flop van 2019) nu nog geen lesje geleerd, als we het over onnodige reboots hebben? Over Luc Besson gesproken! De Fransman heeft binnenkort weer een female action film voor je klaar: Anna zal die heten. De reboot van Hellboy zelf loopt voor geen meter, maar dat weerhoudt Milla Jovovich er niet van om te beweren dat de film fout geïnterpreteerd wordt en dat men hem op een dag als een klassieker zal beschouwen.



Deze week overleed Bibi Andersson in Stockholm. Bibi werd 83 en speelde mee in dertien films van Ingmar Bergman waaronder de twee klassiekers Persona en The Seventh Seal.



Johnny Depp mag zich stilaan zorgen maken. Eerder werd hij als Jack Sparrow geschrapt en de kans is groot dat hij ook niet terug zal keren als Gellert Grindelwald in de derde Fantastic Beasts-film. De reden is dat Warner Bros niet meer wil samenwerken met Depp wegens de beschuldigingen die zijn ex-vrouw Amber Heard hem in de schoenen legt.



Bond 25 wordt stilaan een zorgenkindje, en dat heeft alles met het scenario te maken dat nog steeds niet af is (ook al zijn de opnames ervan begonnen). Daniel Craig zou nu de hulp hebben ingeroepen van (jawel) actrice Phoebe Waller-Bridge die in Solo: A Star Wars Story speelde.



Goed nieuws voor Tom Hanks. Zijn nieuwste film, News Of The World van regisseur Paul Greengrass met wie hij Captain Phillips maakte, kwam op de helling te staan door de overname van 20th Century Fox door Disney. Nu zou Universal zich over het project bekommeren.



Het gaat niet goed met The Voyage Of Doctor Dolittle, de film met Robert Downey Jr. waar ook Michael Sheen en Antonio Banderas in zullen te zien zijn. De film over de dokter die met dieren kan praten zou deze week moeten uitkomen, maar er zijn nog heel wat aanpassingen nodig en daarom zal je het resultaat pas in januari 2020 kunnen zien.



De nieuwe film van Wes Anderson zal The French Dispatch heten. Anderson is al bezig aan de opnames en in de cast zitten er namen als Christoph Waltz, Rupert Friend, Alex Lawther en Bill Murray.



Nieuws uit Cannes. De openingsfilm wordt de nieuwe vampierfilm van Jim Jarmush en ook de poster is deze week onthuld, en die is een ode aan de onlangs overleden Nouvelle Vague-pionier Agnès Varda.



Recent nieuws van dezelfde bron