:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2019
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2019
Bron: Source 1 Media - Datum: 2019-05-06 - Geplaatst door: Werner
RELEASES MEI 2019 

De maand mei zit weer vol met titels waar wij naar uit kijken. Waaronder de meeslepende Terminal waarin de topcast (Margot Robbie, Simon Pegg, Mike Myers e.a.) zich uitleeft met ultrageweld, gitzwarte humor en spitse oneliners. Daarnaast is vanaf 9 mei de bloedstollende Backtrace met actielegende Sylvester Stallone beschikbaar op dvd én Blu-ray. Maar natuurlijk zou de maand niet compleet zijn zonder een nieuwe horrorrelease. Abrakadabra is een brute maar originele horrorfilm van de gebroeders Onetti volledig in de stijl van de jaren '70 Giallo films. Abrakadabra wordt vertoond tijdens het Imagine Film Festival 2019 in Amsterdam.

Ook hebben we voor de western liefhebber een unieke verzamelbox samengesteld: The Western Classics Collection. Deze DVD-box bevat 9 speelfilms van John Wayne en 21 afleveringen van Bonanza, de langst lopende westernserie ooit uitgebracht.

TERMINAL

Twee huurmoordenaars worden door een mysterieuze werkgever ingehuurd om een taak te volbrengen die dicht in de buurt van een zelfmoordmissie komt. Ze krijgen er echter goed betaald voor, dus veel klagen doen ze niet. Vervolgens kruist het onwaarschijnlijke duo het pad met Annie, een mysterieuze femme fatale die verwikkeld raakt in hun dodelijke opdracht.

Genre: Thriller
Speelduur: 95 minuten
DVD verkrijgbaar vanaf 2 mei 2019

BACKTRACE

Nadat Macdonald hersenletsel heeft opgelopen na een bankroof, ontwikkelt hij geheugenverlies en wordt hij op een psychiatrische gevangenisafdeling geplaatst. Na zijn zevende jaar in evaluatie, wordt hij door een gevangene en een zaalarts gedwongen om uit de gevangenis te ontsnappen, Hij wordt geïnjecteerd met een serum dat hem dwingt om het leven dat hij vergeten is opnieuw te beleven. MacDonald moet nu zien te ontsnappen aan een lokale detective, een geharde FBI-agent en de gevaarlijke bijwerkingen van het medicijn om het gestolen geld terug te krijgen, terwijl hij geconfronteerd wordt met zijn verleden.

Genre: Misdaad / Actie
Speelduur: 92 minuten
DVD en Blu-ray verkrijgbaar vanaf 9 mei 2019

ABRAKADABRA

“Dante, The Great”, een gerenomeerde illusionist, komt per ongeluk om het leven tijdens een gevaarlijke truc. Vijfendertig jaar later geeft zijn zoon Lorenzo, ook illusionist, een show in een van de bekendste theaters van de stad. Vanaf dat moment vindt er een reeks moorden plaats en wordt hij aangewezen als de moordenaar. Lorenzo moet erachter zien te komen wie hem erin probeert te luizen, voordat het te laat is... De film bevat alle vertrouwde onderdelen: gestileerde moordwapens en een handschoenenfetisj, vreemde logica, erbarmelijke dubbing, verzadigde kleuren, Dutch angles, split screen en psychedelische muziek. Evenals zijn voorganger is dit moordmysterie met zijn sexy vrouwen en slechte schurken een feestje voor giallo-fans en iedereen die van old school stilistische flair houdt.

Genre: Horror 
Speelduur: 70 minuten
DVD verkrijgbaar vanaf 16 mei 2019

THE WESTERN CLASSICS COLLECTION

De legendarische acteur John Wayne en Bonanza, de langst lopende Westernserie ooit uitgebracht, zijn nu verzameld in één verzamelbox. De verzamelbox is een unieke verpakking en een ideaal cadeau voor de western liefhebber. Deze verzamelbox bevat 6 DVD's met 9 speelfilms van Wayne en 21 afleveringen van Bonanza.

Genre: Western
Verkrijgbaar vanaf 16 mei 2019
Recent nieuws van dezelfde bron