:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2019
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2019
Bron: Universal - Datum: 2019-06-04 - Geplaatst door: Werner
MARY QUEEN OF SCOTS

Mary Queen of Scots verkent de turbulente levensloop van de charismatische Mary Stuart (Oscargenomineerde Saoirse Ronan). Wanneer Mary – koningin van Frankrijk met 16 jaar – twee jaar later weduwe wordt, weigert ze te hertrouwen. Ze verkiest naar Schotland terug te keren om er haar rechtmatige troon op te eisen. Door haar geboorte kan ze ook aanspraak maken op de troon van Elizabeth I (Oscargenomineerde˚ Margot Robbie), Koningin van Engeland. Vastbesloten om zich niet zomaar als marionet te laten wegzetten, brengt Mary’s aanspraak op de Engelse troon Elizabeths soevereiniteit in het gedrang. De twee Koninginnen zijn machts- en liefdesrivalen, maar qua huwelijk en kinderen maken ze erg uiteenlopende keuzes. Hun hoven – broeihaarden van verraad, rebellie en complotten – drijven hen steeds verder uiteen. Ze ontdekken dat de macht die ze torsen, een bittere tol eist.

Genre: Biografie, Drama, Geschiedenis
Regie: Josie Rourke
Cast: Saoirse Ronan, Margot Robbie
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Focus
Speelduur: 119′ (dvd); 124′ (Blu-ray, UHD)
Beeldverhouding: 16:9 - 2.39:1 (dvd); 16:9 - 2.39:1 – 1080p (Blu-ray); 2.39:1 - 16:9 - 4K (UHD)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels Dolby Atmos, Frans DTS Digital Plus 7.1
(Blu-ray, UHD)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits (dvd); Nederlands, Engels, Engels voor doven en slechthorenden, Frans (Blu-ray, UHD)
Releasedatum dvd, Blu-ray en UHD: 10/07/2019

Bonus:
• An Epic Confrontation
• Tudor Feminism
• Something About Marys

SUITS – SEIZOEN 8

Duik in de wereld van de advocatuur in Manhattan onder leiding van de legendarische advocaat Harvey Specter (Gabriel Macht), zijn intelligente maar fijnbesnaarde partner Louis Litt (Rick Hoffman) en Donna Paulsen (Sarah Rafferty), de secretaresse die COO werd. Na een heftige machtsstrijd en het verlies van enkele sleutelfiguren, kan het trio zich weer volop richten op het winnen van prestigieuze rechtszaken, met steun van de onnavolgbare Alex Williams (Dulé Hill) en de onmiskenbaar getalenteerde Katrina Bennett (Amanda Schull). We maken ook kennis met Samantha Wheeler (Katherine Heigl), een topadvocate die graag de boel wat opschudt. Samen vormen zij een geslepen en vurig team dat al zijn kennis, humor en intuïtie moet bundelen om hun klanten tevreden te stellen en hun bedrijf overeind te houden.

Genre: Comedy, Drama
Cast: Gabriel Macht, Rick Hoffman, Amanda Schull, Katherine Heigl, Sarah Rafferty
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: TV
Speelduur: 660′
Beeldverhouding: 1.78:1 (dvd); 1.78:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Engels, Frans
Releasedatum dvd en Blu-ray: 10/07/2019

SUITS – BOXSET 1-8

Beleef de eerste acht seizoenen van de veelgeprezen serie Suits, de serie die je mee neemt naar de wereld van advocatuur in Manhattan, waar de waarheid een groot grijs gebied is. Harvey Specter (Gabriel Macht) zet zijn reputatie op het spel als hij Mike Ross (Patrick J. Adams) aanneemt, samen vormen ze een onstuitbaar juridisch duo. Er is alleen een klein probleem, Mike is een juridisch wonderkind zonder diploma! Dankzij Mike’s wonderbaarlijke geheugen, en de hulp van de beste juridische assistent Rachel (Megan Markle) en de vurige Donna (Sarah Rafferty) houdt hij zich goed staande. Dansend op een koord tussen succes en ontdekking, verbonden door het geheim dat hun werelden kan laten instorten, zijn alle ogen gericht op Harvey en Mike en hun dynamische samenwerking. Het onwaarschijnlijke duo krijgt steeds meer aandacht, ze moeten liegen en bedriegen om deze poppenkast vol te houden en hun baas, partner Jessica Pearson (Gina Torres), hun rivalen en hun vrienden een stap voor te blijven. Rechtszaken, miljoenenfusies en hun eigen uitgebreide toneelstuk, ze moeten het allemaal zien te overleven, voor Harvey en Mike is het buigen van de regels gewoon onderdeel van het werk. Geniet van maar liefst acht seizoenen van dit scherpe en spannende juridische drama.

Speelduur: 4680′
Beeldverhouding: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
Releasedatum dvd: 10/07/2019


BACKDRAFT 2: FIRE CHASER

Brandweerman Sean McCaffrey, zoon van de overleden Steven “Bull” McCaffrey, werkt nu samen met zijn oom Brian (William Baldwin) bij dezelfde kazerne in Chicago. Wanneer Sean er op uitgestuurd wordt om een dodelijke brand te onderzoeken, komen hij en zijn partner Maggie er al snel achter dat ze te maken hebben met iets veel groters dan een ordinaire brand. De aanwijzingen die zij ontdekken leiden hun naar een verraderlijk pad van brandstichting, moord en internationaal terrorisme. Samen met de hulp van de beruchte gevangene pyromaan Ronald Bartel (Donald Sutherland) , moet Sean zijn intuïtie gebruiken om te ontdekken wie er achter de brand zit en hen stoppen voor zij hun snode plannen uit kunnen voeren.

Genre: Actie, Misdaad, Drama
Regie: Gonzalo López-Gallego
Cast: Donald Sutherland, William Baldwin, Joe Anderson
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: 1440
Speelduur: 97′ (dvd); 101′ (Blu-ray)
Beeldverhouding: 2.00:1 Anamorphic Widescreen (dvd); 16:9 – 1080p 2.00:1 Anamorphic Widescreen (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-Surround 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Engels, Frans, Duits
Releasedatum dvd en Blu-ray: 17/07/2019

ELEMENTARY – SEIZOEN 6

Zou de legendarische Sherlock Holmes het verlies van zijn unieke deductieve vaardigheden wel aankunnen? In het zesde seizoen van Elementary moet de befaamde detective Sherlock (Jonny Lee Miller) de proef op de som nemen na de vernietigende diagnose van postcommotioneel syndroom, een stoornis met fysische en cognitieve symptomen zoals... geheugenverlies. Zijn carrière, roeping en nuchterheid staan allemaal op de helling en hij moet meer dan ooit een beroep doen op zijn standvastige partner Dr. Joan Watson (Lucy Liu). Samen blijven ze de meest verbijsterende misdaden en raadselachtige zaken van de NYPD ontrafelen. Schakel je verstand in de hoogste versnelling voor 21 spannende afleveringen boordevol breinbrekers en een mysterie dat zelfs ‘s werelds befaamdste speurneus misschien niet kan oplossen.

Genre: Misdaad, Drama, Mysterie
Cast: Lucy Liu, Jonny Lee Miller, Aidan Quinn
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par CBS
Speelduur: 840′
Beeldverhouding: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits
Releasedatum dvd: 17/07/2019

Extra’s:
• Deleted scenes

ESCAPE AT DANNEMORA – SEIZOEN 1

Benicio Del Toro, Patricia Arquette, Paul Dano en Bonnie Hunt vertolken de hoofdrollen in Escape At Dannemora, een Limited Event Series van Showtime, geregisseerd en geproducet door Ben Stiller. De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen waar geen fictie tegenop kan: twee gedetineerden krijgen bij hun ontsnapping uit een gevangenis in het noorden van de staat New York hulp van een getrouwde gevangenismedewerkster die met beide mannen aanpapt. Als de talloze plotwendingen van dit bizarre verhaal één ding duidelijk maken dan is het wel dat iedereen in Dannemora, van de gevangenen tot de werknemers, op zoek is naar een uitweg.

Genre: Biografie, Misdaad, Drama
Cast: Benicio Del Toro, Patricia Arquette, Paul Dano
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par CBS
Speelduur: 420′
Beeldverhouding: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits
Releasedatum dvd: 17/07/2019

Extra’s:
• Deleted scenes

RISE OF THE TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES - SEIZOEN 1

Maak je klaar voor meer Turtle Power in de nieuwe serie, Rise Of The Teenage Mutant Ninja Turtles! Volg Raph, Leo, Mikey en Donnie op hun pad om de helden te worden waar ze voor bestemd zijn... Niets kan ze klaarmaken voor wat ze gaan tegenkomen boven en onder de grond van New York. Ze ontdekken een mythische wereld en krijgen nieuwe krachtige wapens in handen. The Turtles moeten het opnemen tegen formidabele vijanden, strijden met bizarre mutanten, worstelen met een zwaargewicht kampioen en hebben nog steeds tijd voor de beste pizza van de stad!

Afleveringen:
• Herrie in het nauw
• Origamitsunami
• Donnie's cadeau
• Pizzaoorlog
• Mascotte clash
• Een schild in de ring
• Het doolhof van kampioenen

Genre: Actie, Avontuur, Animatie
Cast: Ben Schwartz, Brandon Mychal Smith, Omar Benson Miller
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Speelduur: 89′
Beeldverhouding: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0
Releasedatum dvd: 17/07/2019

US

Academy Award-winnend visionair Jordan Peele (Get Out) komt opnieuw met een originele nachtmerrie. Oscar-winnaar Lupita Nyong’o (12 Years A Slave) en Winston Duke (Black Panther) vertolken de hoofdrollen in dit angstaanjagende verhaal waarin een sympathieke Amerikaanse familie tegenover een afgrijselijke en geheimzinnige vijand komt te staan: dubbelgangers van zichzelf.

Genre: Horror, Thriller
Regie: Jordan Peele
Cast: Elisabeth Moss, Lupita Nyong’o, Winston Duke
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Speelduur: 111′ (dvd); 116′ (Blu-ray, UHD)
Beeldverhouding: 2.39:1 (dvd); 2.39:1 – 1080p (Blu-ray); 16:9 - 2.39:1 – HDR10 2.39:1 Widescreen 4K (UHD)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels Dolby Atmos, Frans DTS Digital Plus 7.1 (Blu-ray, UHD)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
Releasedatum dvd, Blu-ray en UHD: 24/07/2019

Extra's:
• The Monsters Within Us
• Tethered Together: Making Us Twice
• Redefining a Genre: Jordan Peele’s Brand of Horror
• The Duality of Us
• Becoming Red
• Scene Explorations
• Deleted Scenes
• We’re All Dying
• As Above, So Below: Grand Pas de DeuxRecent nieuws van dezelfde bron