:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: GAME OF THRONES SEIZOEN 8
PERSBERICHT: GAME OF THRONES SEIZOEN 8
Bron: Warner - Datum: 2019-06-28 - Geplaatst door: Werner
GAME OF THRONES: THE COMPLETE COLLECTION EN SEIZOEN 8 

Game Of Thrones: The Complete Collection en seizoen 8 zijn vanaf 3 december beschikbaar op dvd en Blu-ray.

And Now Our Watch Has Ended. Na acht intense, bloederige, emotioneel heftige maar ronduit epische seizoenen is HBO's succesreeks Game Of Thrones afgelopen. Om de ontwenningsverschijnselen en het verlies van een van de meest besproken programma's aller tijden tegen te gaan kondigt Warner Home Video aan dat zowel Game Of Thrones: The Complete Collection als het laatste achtste seizoen vanaf vandaag beschikbaar zijn voor pre-order.

Game Of Thrones: The Complete Collection is de heilige graal voor elke Game Of Thrones-fan. Deze must-have, limited edition Blu-ray-set bevat naast alle acht seizoenen ook de Game Of Thrones: Reunion Special, een reünie met castleden uit het laatste seizoen én uit voorbije seizoenen, zoals Sean Bean, Jason Momoa, Mark Addy en vele anderen. De show, gepresenteerd door Conan O'Brien en opgenomen voor een livepubliek in Belfast, bevat de beste beelden uit de reeks en gunt ons een blik achter de schermen, waarbij onderwerpen aangesneden worden die de fans niet onberoerd zullen laten.

De uitgebreide bonusmaterialen van de Collection bestaan uit nieuwe deleted en extended scenes, behind the scene featurettes, audio commentaries, geanimeerde geschiedenis-en achtergrondinformatie en een tweedelige documentaire getiteld Game Of Thrones: The Last Watch, geregisseerd door Jeanie Finlay.

Last but not least wordt de Game Of Thrones: The Complete Collection verpakt in een verbluffende houten kist, versierd met prachtige gedetailleerde designs van Robert Ball (bekend van de Beautiful Death-reeks) die het verhaal uit de reeks verbeelden. Elk seizoen krijgt een eigen laag met daarop iconische personages en memorabele momenten uit de show. De set bevat ook nog een "Hand of the King" pin, die de discs bijeenhoudt.

Tot slot wordt binnenkort ook het achtste seizoen van Game Of Thrones uitgebracht en dat op Blu-ray en dvd. Game Of Thrones: The Complete Series zal eveneens beschikbaar zijn op Blu-ray en dvd. Deze sets boordevol bonusmaterialen zijn vanaf 3 december beschikbaar.

Game Of Thrones, gebaseerd op de bestsellers van George R.R. Martin, is met maar liefst 132 Emmy-nominaties en 47 overwinningen de meest bekroonde reeks in de televisiegeschiedenis. Bovendien is het de best bekeken reeks ooit van HBO, waarbij het laatste seizoen gemiddeld 44 miljoen kijkers lokte in de VS.

Bonusmaterialen:
Game Of Thrones: The Complete Collection en Game Of Thrones: The Complete Series op Blu-ray bevatten:
Game Of Thrones: Reunion Special: Een reünie in Belfast met leden van de huidige en vroegere cast, gepresenteerd door Conan O'Brien. De reünie is opgebouwd uit segmenten die focussen op de huizen Lannister, Stark & Targaryen waarbij de hoofdrolspelers hun finale kijk geven op de jaren die ze in Westeros en Essos doorgebracht hebben.
Bonus content en exclusieve video's van eerdere aparte seizoensboxsets, samen goed voor maar liefst 15 uur extra materiaal dat de fans kunnen ontdekken wanneer ze klaar zijn met de serie.

The Complete Series en seizoen 8-formaten bevatten:
• Game Of Thrones: The Last Watch: Tweedelige documentaire van filmmaker Jeanie Finlay die het maken van het laatste seizoen in beeld brengt.
• When Winter Falls: Featurette met showrunners David Benioff en D.B. Weiss, samen met hoofdrolspelers en mensen achter de schermen, die het filmen van de kolossale "Battle of Winterfell" uit aflevering 3 van seizoen 8 documenteert.
• Duty is the Death of Love: Een ontroerende blik op hoe het team achter Game of Thrones en de acteurs, waaronder Kit Harington, Peter Dinklage en Emilia Clarke, de conclusie van de show in de series finale "The Iron Throne" beleven.
• Audio Commentaries: 10 audio commentaries met cast & crew, inclusief showrunners Benioff en Weiss, over het laatste seizoen.
• Deleted and Extended Scenes: 5 nooit vertoonde deleted of extended scenes uit seizoen 8.
• Histories and Lore: Nieuwe geanimeerde stukjes over de geschiedenis en achtergrond van befaamde locaties en verhaallijnen uit seizoen 8.
• In-Episode Guides: Achtergrondinformatie over personages en locaties.
Recent nieuws van dezelfde bron