:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: STRIKE BACK SEIZOEN 6 EN THE ORIGINALS SEIZOEN 5
PERSBERICHT: STRIKE BACK SEIZOEN 6 EN THE ORIGINALS SEIZOEN 5
Bron: Warner - Datum: 2019-07-29 - Geplaatst door: Werner
STRIKE BACK SEIZOEN 6 EN THE ORIGINALS SEIZOEN 5

Het explosieve zesde seizoen van Strike Back, Retribution, staat opnieuw bol van de snelle achtervolgingen, geheime operaties en razend spannende gevechten. Bovendien maken in dit seizoen twee oude bekenden hun opwachting... 

Na vijf meeslepende seizoenen komt er een einde aan The Originals, de spin-off van het succesvolle The Vampire Diaries. Geen nood, samen met het vijfde seizoen komt ook de boxset uit, goed voor maar liefst 92 afleveringen vol vampierplezier!

Beide titels zijn vanaf 21 augustus beschikbaar op DVD.

Releases
Strike Back - S6 + S1-6 boxset - DVD - 21/8/2019

Strike Back is terug met een bloedstollend seizoen 6, boordevol spanning en actie. Wanneer een Russische bommenwerper neerstort in de Zuid-Chinese Zee, moet de 20e sectie van het special-ops team, bestaande uit Gracie Novin (Alin Sumarwata), Thomas “Mac” McAllister (Warren Brown) en Samuel Wyatt (Daniel MacPherson), heel Zuid-Oost Azië doorkruisen om hun gestolen lading op te sporen.

The Originals - S5 + S1-S5 - DVD - 21/8/2019
De vampiers Elijah en Rebekah en hun hybrid vampier/weerwolf-broer Nicklaus zijn nazaten van de Mikaelson-dynastie. Wanneer ze terugkeren naar hun geliefde New Orleans om de stad te bevrijden van de duivelse vampier Marcel Gerard, laait een eeuwenoude machtsstrijd opnieuw op en komen gevoelens van liefde, wraak, bloeddorstigheid naar boven drijven, samen met een oerdrift om de bloedlijn door te zetten.
Recent nieuws van dezelfde bron