:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2019
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2019
Bron: Source 1 Media - Datum: 2019-07-30 - Geplaatst door: Werner
De temperatuur is buiten inmiddels wat gedaald en zal de komende dagen wat verder zakken. Maar met de augustus releases van Source 1 Media stijgt het kwik in huis weer snel. Vooral de film Dirty Work zorgt gegarandeerd voor hoge termperaturen en zorgt dat de toeschouwer terecht komt in een spannende reis naar seks, moord en controle. Waar moord nog meer centraal in staat is The Manson Family Massacre, over de beruchte sekteleider Charles Manson. De langverwachte nieuwe film van Quentin Tarantino over de moorden van Charles Manson en diens volgelingen, Once Upon A Time In Hollywood, zorgt ervoor dat het koelbloedig Manson verhaal weer meer dan ooit speelt in de filmwereld. En als je bij het zien van de demon in Demon Eye niet warm krijgt, weten wij het ook niet meer! Tenslotte komt de nukkige kater Heinz uit de bekende prettig gestoorde krantenstrips van René Windig en Eddie de Jong terecht op een mysterieus tropisch eiland. Heinz is door de grofgebekte Amsterdamse kat niet bepaald een animatiefilm voor kleine kinderen, maar we kunnen hier allemaal stiekem wel heel erg van genieten.

Deze nieuwe Source 1 Media titels verschijnen in augustus op dvd.

HEINZ

Het verhaal gaat over de rode kater Heinz, een vrolijke Amsterdamse klaploper met een kort lontje. Op een dag wordt hij wakker in een vreemd bed, in het Sprookjesbos. Geen idee hoe hij daar terecht gekomen is, maar iedereen is razend op hem en zijn zoontje is spoorloos verdwenen. Een wanhopige zoektocht, achtervolgd door een groeiend legertje mafkezen, leidt van zijn vele Amsterdamse stamkroegen langs het Vlaamse Zurkeltruttegem naar een mysterieus tropisch eiland en de diabolische alien Zak.

Heinz (DVD)
Genre: animatie/komedie
Verkrijgbaar vanaf 15 augustus 2019


DIRTY WORK

Arabella, een worstelende modeontwerpster, gaat werken als personal shopper voor Marylin, een succesvolle erotische romanschrijver. Wanneer Arabella stiekem de kleding van Marylin aan het passen is, komt Marylin onverwachts thuis met een onbekende man. Arabella verstopt zich in de kast en vindt het zo opwindend om Marylin met een man te zien dat zij zich vaker in de kast verstopt wanneer Marylin met een man thuis komt. Tot zij wordt betrapt en de twee krijgen een affaire. Maar al snel blijkt er iemand te zijn die er alles aan probeert te doen om dit te stoppen.

Dirty Work (DVD)
Genre: Drama
Verkrijgbaar vanaf 22 augustus 2019

DEMON EYE

Een jonge vrouw keert terug naar haar vaders landhuis na zijn mysterieuze doos en vindt een vervloekt amulet. Deze is verbonden met lokale hekserij. Wanneer zij het amulet opent zij de deuren voor twee dodelijke demonen. Hoe komt zij hier weer vanaf?

Demon Eye (DVD)
Genre: Horror
Verkrijgbaar vanaf 29 augustus 2019

THE MANSON FAMILY MASSACRE

In deze unieke kijk op de beruchte Manson-moorden volgen we twee generaties van huiveringwekkende gebeurtenissen die plaatsvonden op 10050 Cielo Drive, een van Amerika’s meest beruchte adressen. In 1969 zijn we getuige van de gewelddadige moorden van de sekte The Manson Family die zijn hoogtepunt bereikte in de brute moord op actrice Sharon Tate en een aantal van haar vrienden bij Cielo Drive. In 1992 trekt rockzangeres Margot Lavigne het huis in om een nieuw album op te nemen. Maar het leven wordt al snel een helse nachtmerrie als bovennatuurlijke krachten Margot en haar bandleden achtervolgen. Terwijl Margot meer leert over de gebeurtenissen in 1969 en de ware aard van The Manson Family begint te begrijpen, realiseert ze zich dat ze een manier moet vinden om de spoken van het verleden te laten rusten - of er vindt zich een nieuwe tragedie plaats.

The Manson Family Massacre (DVD)
Genre: Horror
Verkrijgbaar vanaf 29 augustus 2019